כנ"ל לגבי אוטובוסים גם שתופסים את הדלת האחורית הוא לא יכול לנסוע...טוב שבעירנו הרכבת לא עוברת כך שאין מי שיתפוס את דלתותיה ויהרוס את ציריה..........
מקווה שלא הבאתי רעיונות עכשיו...
כנ"ל לגבי אוטובוסים גם שתופסים את הדלת האחורית הוא לא יכול לנסוע...טוב שבעירנו הרכבת לא עוברת כך שאין מי שיתפוס את דלתותיה ויהרוס את ציריה..........
ההסתברות אומרת שמתוך מאות אנשים שנוסעים ברכבת יש כמה אנשים שלחוצים בזמן, ומתוכם יש ודאי אחד שהקדים ויצא והיו לו עיכובים קודמים, ולא ברור למה האשה שרצה לרכבת ויהיה לה בעוד 6 דקות עוד רכבת קודמת אליהם (גם היא הייתה אמורה לצאת מספיק זמן מראש)לא כ"כ הבנתי את הטענה....
כל אחד צריך לדאוג לעצמו... לא?
ולדאוג לא להגיע למצב קיצון!
סתם גם לא בריא לנפש הלחץ הזה והסטרס
הא...ההסתברות אומרת שמתוך מאות אנשים שנוסעים ברכבת יש כמה אנשים שלחוצים בזמן, ומתוכם יש ודאי אחד שהקדים ויצא והיו לו עיכובים קודמים, ולא ברור למה האשה שרצה לרכבת ויהיה לה בעוד 6 דקות עוד רכבת קודמת אליהם (גם היא הייתה אמורה לצאת מספיק זמן מראש)
נראה לי פחות פרקטיכנ"ל לגבי אוטובוסים גם שתופסים את הדלת האחורית הוא לא יכול לנסוע...
מקווה שלא הבאתי רעיונות עכשיו...
צודק לגמריזה לא דבר שהוא חד משמעי הכל תלוי בסיטואציה בזמן ובנסיבות!
דווקה לי כבר קרה 3 פעמים שרצתי לתחנה ופיספסתי את הנהג בשניה ובכל אופן הנהג פתח לי את הדלת שאכנס.מעניין, אני דווקא רואה הפוך, אם הנהג בורח לאישה שרודפת אחריו כל הנוסעים מתקוממים וצועקים על הנהג עצור! ומוחים על כך שהוא אכזר ורע...
זה כל כך כואב עצוב לראות אנשים רצים לתחנה ומנסים לתפוס אותו.. תמיד אני נושא תפילה בלב שיספיקו שיהיה איזה עיכוב לנהג..דווקה לי כבר קרה 3 פעמים שרצתי לתחנה ופיספסתי את הנהג בשניה ובכל אופן הנהג פתח לי את הדלת שאכנס.
אוקינ.ב. אני בשבוע שעבר היה לי עיכוב בעבודה ופספסתי בחצי דקה את האוטובוס (לא הייתי רוצה שיעכבו את כולם בשבילי) הגעתי לרכבת הבאה ובגלל שהיה קבוצת תיירים גדולה היא התעכבה ובשניה שהגעתי לרציף בתחנה מרכזית האוטובוס עזב וחיכתי שעה, אז אמנם העיכוב היה בגלל משהו נורמלי אבל אם הוא היה בגלל בחורצ'יק שהחליט להיות בעל חסד זה היה על חשבוני.
ברכבת יש כללים ויש זמניםאוקי
אז אתה בעצם אומר שכשקבוצת תיירים עולה לרכבת ומעכבת אותה זה נורמלי,
וכשאישה שממהרת לעבודתה/ לילדיה וצריכה להגיע עם הרכבת בזמן כדי להספיק את האוטובוס שיספיק את האוטובוס הביתה זה לא נורמלי
תקן אותי אם אני טועה
והחרדים (גם אני כזה ב"ה, אבל לא נראה לי שאני רץ) בכלל, תמיד רצים.. לאן הם תמיד ממהרים??אנשים רצים לרכבת תמיד
זה נראה למישהו נורמלי לעשות ענין מכמה רגעים שלרוב לא עושים נזק זה מתבקש מכלל נוסעי הרכבת להסכים לזה וכן גם פותח האשכול היה צריך לעשות את זה בעצמו זה להפוך זבוב לפיל כנראה הכעס שלו על האיחור לעבודה פגע בו בשיקול דעת והוא מיד כתב את האכול וזה רק אחרי הלדון לכף זכותלרכבת קלה בבוקר יש סדר מסודר
אשתי לומדת נהיגה והמורה דיבר איתה על אישה שהולכת בכביש עם עגלה אשתי שאלה אותו איזו אישה הולכת בכביש עם עגלה אז הוא אמר לה "אף פעם לא היית בגאולה?"והחרדים (גם אני כזה ב"ה, אבל לא נראה לי שאני רץ) בכלל, תמיד רצים.. לאן הם תמיד ממהרים??
בר' עקיבא בב"ב, בגאולה, במרחבי הקניות..
זו תופעה שאין לה אח ורע!
דודה שלי תמיד שהיתה מגיעה לב"ב היתה נכנסת ללחץ חוזרת לביתה עם מיגרנה מהתזזיות של החבר'ה.. באמת לא ברור??!!
או לכהפ"ח לפי דבריך שיש אנשים רעים שעושים חסדים על חשבון אחריםבלת"ק
פעם הבאה תיקח בחשבון שיש אנשים צדיקים שעושים חסדים ואכפת להם מאחרים
ולכן תיקח את הרכבת המוקדמת יותר
גם לי היה עיכוב בדיוק כמו לאשה שרצה ולכן פספסתי את הרכבת הקודמת ועכשיו בגלל שעיכבו לה את הרכבת אני צריך לחכות שעהבלת"ק
פעם הבאה תיקח בחשבון שיש אנשים צדיקים שעושים חסדים ואכפת להם מאחרים
ולכן תיקח את הרכבת המוקדמת יותר
נ.ב. אני בשבוע שעבר היה לי עיכוב בעבודה ופספסתי בחצי דקה את האוטובוס (לא הייתי רוצה שיעכבו את כולם בשבילי) הגעתי לרכבת הבאה ובגלל שהיה קבוצת תיירים גדולה היא התעכבה ובשניה שהגעתי לרציף בתחנה מרכזית האוטובוס עזב וחיכתי שעה, אז אמנם העיכוב היה בגלל משהו נורמלי אבל אם הוא היה בגלל בחורצ'יק שהחליט להיות בעל חסד זה היה על חשבוני.
יהודי מורם מעם! אך ודאי שזה חובתו של כל נהג לעשות כן ולציית לכללי הבטיחות והנהיגה הנכונה...מעלה עוד נקודה למחשבה-
בתור הולכי רגל חשבתם פעם שכשאוטובוס עוצר לכם במעבר חציה אתם בעצם מעכבים 50 נוסעים??
יצא לי להכיר יהודי יקר שכשהוא עומד במעבר חציה ואוטובוס מתקרב הוא פשוט לוקח צעד אחורה.... כי למה שאוטובוס מלא נוסעים יעצור ויחכה לכבודו?!!
העגלה המלאה והריקה.מעלה עוד נקודה למחשבה-
בתור הולכי רגל חשבתם פעם שכשאוטובוס עוצר לכם במעבר חציה אתם בעצם מעכבים 50 נוסעים??
יצא לי להכיר יהודי יקר שכשהוא עומד במעבר חציה ואוטובוס מתקרב הוא פשוט לוקח צעד אחורה.... כי למה שאוטובוס מלא נוסעים יעצור ויחכה לכבודו?!!
ודאי.העגלה המלאה והריקה.
מוכר לכם?
אבל קחו בחשבון שלתפוס את הדלת לבן אדם שרץ זה לא משהו שמגיע לאחר מחשבה אלא אינסטינקט, ואני אישית הייתי מעדיפה להיות בחברתם של אנשים זה האינסטינקט שלהם מאשר בחברתם של אנשים שמתחילים לחשבן רווח והפסד להם ולשאר הנוסעים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: