עוגות/עוגיות זהירות!!!!!!!! עוגה ממכרת!!!!!!!!

אסתי3311

משתמש סופר מקצוען
תודה על המתכון, הכנתי את העוגה ויצאה טעימה ממש.
נפרסת באסתטיות גם עם סכין מטבח רגיל. (משונן)

אזרתי אומץ והמרתי מרגרינה בשמן. יצא מצוין גם במרקם וגם בטעם.
בנוסף, הייתי צריכה להוסיף נוזלים (בעיקר מים) בכמות משמעותית.
 
נערך לאחרונה ב:

ריבת חלב

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
את העוגה הזאת המציאה גיסתי המוכשרת!!
היא מתבססת על רעיון של כדורי שוקולד,
ולכן אנחנו קוראים לה "עוגת כדורי שוקולד"
היא עוגה ממכרת בטרוף וקלה להכנה - ללא אפיה!

נס שהספקתי לצלם שהתבנית עוד הייתה מלאה ;)

צפה בקובץ המצורף 721417

והנה המתכון לפני שתאכלו את התמונה...
עוגת כדורי שוקולד
החומרים:
1 מרגרינה
רבע כוס יין מתוק
1 ורבע כוסות מים
1 ושלושת רבעי כוס סוכר
חצי כוס קקאו
3/4 כוס פודינג וניל
1 סוכר וניל
400 גרם ביסקוויטים חומים
400 גרם ביסקוויטים לבנים
1 וחצי חב' שוקולד מריר
קצת שמן

אופן ההכנה:
שכבה א':

בסיר על אש נמוכה:
1/2 מרגרינה, רבע כוס יין מתוק, 1/2 כוס מים, כוס סוכר, 1/2 כוס קקאו.
אחרי שהכל נמס מכבים את האש ומוסיפים 400 גרם ביסקוויטים חומים מרוסקים (5 כוסות ח"פ מרוסק)
שוטחים על תבנית חד פעמית מלבנית רגילה, מיישרים את העיסה ומקפיאים.

שכבה ב':
בסיר על אש בינונית:
1/2 מרגרינה, 3/4 כוס מים, 3/4 כוס פודינג וניל, 1 סוכר וניל, 3/4 כוס סוכר.
אחרי שהכל נמס מכבים את האש ומוסיפים 400 גרם ביסקוויטים לבנים מרוסקים
ולשטוח על שכבה א' ולא לשים במקפיא כדי שהשכבות ידבקו היטב אחת לשניה.

לציפוי:
בסיר על אש נמוכה:
חבילה וחצי שוקולד מריר ו 4 כפות שמן.
כשזה נמס לצקת מעל ולשים בהקפאה.
לאחר שהציפוי מתקשה היטב במקפיא להוציא ולחתוך.

בהצלחה ובתאבון!!
צילווו
היה אמור להיות לר"ה
לא נראה לי שהולך להשאר משהו :eek: :confused:
 

עם כל המרץ

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים
צילווו
היה אמור להיות לר"ה
לא נראה לי שהולך להשאר משהו :eek: :confused:
עצה שלי,
לעטוף בניילון נצמד ולכתוב על זה "עוף ובשר" :cool:
אף אחד לא יתאמץ לפתוח את הניילון מניסיון....

אגב, תמיד הזהרתי את הילדים ואותי שאני הולכת להקפיא את העוגות אצל השכנים ;)
 

בבושקלה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
עצה שלי,
לעטוף בניילון נצמד ולכתוב על זה "עוף ובשר" :cool:
אף אחד לא יתאמץ לפתוח את הניילון מניסיון....

אגב, תמיד הזהרתי את הילדים ואותי שאני הולכת להקפיא את העוגות אצל השכנים ;)
זה טוב, לא להרבה זמן
אצלינו כבר כולם יודעים ללכת רק על הקופסאות של 'קישואים ברוטב עגבניות' 'בקר לחג' וכו':)
 

secret

משתמש סופר מקצוען
@עם כל המרץ תודה!!!
עוגה מקסימה וזלילה!!!

המרתי את המרגרינה לחצי כוס שמן קוקוס וחצי שמן רגיל, יצא מצוין ולא התפורר.

אמנם לא יצא פוטוגני כמו שלך וע"כ מתאים שאצרף תמונה לאשכול ההורס של @טוצ'ה ...

אגב מה שאהבתי פה, שבגלל שהעוגה [קוראת לה חטיף יותר מאשר עוגה]
היא מאוד עסיסית לכן חתכתי לקוביות זערוריות בגודל של כדורי שוקולד.
 

secret

משתמש סופר מקצוען
אולי תחכימי אותי מהו האשכול ההורס הלזה?
הוא בפורום חכמת נשים ואני לא זוכרת איך קוראים לו,
אבל נראה שלא תוכלי להשתתף בו, סורי. העוגות שלך חתוכות מידי יפה...;)

הצצתי רק בתחילת האשכול והוא צבר תאוצה והשמין כמסורת בית פרוג,
הוא בעצם עידוד ותמיכה לכל הקונדיטוריות המדופלמות שיודעות לאפות מצוין רק בלי ויזואליה עוצרת נשימה...:p
 

עם כל המרץ

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים

עם כל המרץ

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים

secret

משתמש סופר מקצוען
אגב רציתי לתת לכן 2 טיפים כאחת שמומחית בהכנת העוגה זו הפעם השניה ברציפות! :cool:

את הביסקויטים ריסקתי בין 2 ניירות אפיה,
הנחתי שורה של ביסקויטים ורידדתי במערוך.
צ'יק צ'ק לקערה וחסל.

הטריק השני -
גם את התערובות המוכנות רידדתי עם מערוך בין שני ניירות כנ"ל,
כמובן שהשכבה תהיי עבה, והופ הפכתי לתבנית.

קלי קלות!
 

הרי זהב

משתמש סופר מקצוען
@עם כל המרץ
הכנתי, כולם אהבו,
תודה!!!
לא היה לי זמן להקפיא את השכבה הראשונה, אז לא יצא מדוייק כמו שלך...
אבל מבטיחה שאף אחד לא מדד עם סנטימטר...
 

קבצים מצורפים

  • Screenshot_20200922-012014.png
    Screenshot_20200922-012014.png
    KB 264 · צפיות: 198

מצב כפית

משתמש מקצוען
זה מתבסס על כדורי שוקולד שבהם לא מומלץ להחליף בשמן..
אבל אולי בגלל שזה עוגה שמן יהיה טוב.
הייתי מציעה לך חצי מרגרינה וחצי שמן.

בכדורי שוקולד, וגם בכל עוגה אחרת,
בחיים לא שמה מרגרינה...
(בלי הבטחות אחרי ר''ה..)
השמן מצוין!!!
 

מירי456

משתמש מקצוען
תחליף מצוין למרגרינה בכדורי שוקולד = טחינה גולמית ואפילו משומשום מלא
מתקבל טעם משובח של חלווה למי שלא מתנגד...
 

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון


וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!


19.11

י"ח חשוון


פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר


19.11

י"ח חשוון


אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!


25.11

כ"ד


פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!


הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  27  פעמים

לוח מודעות

למעלה