ב קשת זה יקר.הhttps://www.keshetbaking.com/חנות/ציוד-לאפיה/אביזרי-אפייה/סכין-הפלא/
בדיוק הרגע חיפשתי...
יש בכליצ'ן ביותר זול.
נדמה לי שגם באימפריית החסד יש באזור המאה ש"ח.
ב קשת זה יקר.הhttps://www.keshetbaking.com/חנות/ציוד-לאפיה/אביזרי-אפייה/סכין-הפלא/
בדיוק הרגע חיפשתי...
העוגה תתפורר במידה ותחליפי את כל הכמות של המרגרינה בשמן.אם אני רוצה להמיר מרגרינה בשמן, כמה שמן צריך לשים במקום חבילת מרגרינה?
כן.hbecker
נטורינה יעבוד במקום מרגרינה?
זה לא יעבוד.אם אני רוצה להמיר מרגרינה בשמן,
יש לך פרטים על המכירה? איפה זה יוצא זכריה? באיזה אזור?ראיתי את הסכין הזו ב125 ש"ח במכירה של מוצרי אפיה ברחוב זכריה בירושלים.
מאמינה שאפשר למצוא יותר זול.
אגב,יש לך פרטים על המכירה? איפה זה יוצא זכריה? באיזה אזור?
בגאולה. אחת הסמטאות מרחוב מלאכי.יש לך פרטים על המכירה? איפה זה יוצא זכריה? באיזה אזור?
לפי סגנון הבצק נראה לי שפה זה לא ילך.ראיתי מתכון של ברוכי קופטייל (כאן) שהיא מחליפה 200 גרם מרגרינה בשלושת רבעי כוס שמן וביצה אחת - מערבבים חזק עד שנראה כמו מרגרינה מומסת (ניסתי ויצא מעולה) נראה לכם שזה יעבוד כאן?
אני חושבת שבצוקי בבני ברק יותר זול,ב קשת זה יקר.
יש בכליצ'ן ביותר זול.
נדמה לי שגם באימפריית החסד יש באזור המאה ש"ח.
איפה קונים שמן קוקוס?שמן קוקוס יכול להיות תחליף טוב למרגרינה,
אם אני לא טועה חצי כוס שמן קוקוס זה במקום 100 גרם מרגרינה. אם אני טועה - תתקנו אותי...
ד"א שמן קוקוס מאד בריא ולא יקר בכלל, צנצנת בינונית עולה באזור ה 15 ש"ח.
כן, יש בכל בית טבע וגם בחלק מחנויות הפיצוחים.איפה קונים שמן קוקוס?
בבית טבע?
איפה קונים שמן קוקוס?
בבית טבע?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: