דרוש מידע ועדת קבלה מעונות תמת תשפ"ג

המוכשר !!!

משתמש מקצוען
זה לא בגלל שיש מקומות פרוטקציה שיכולים לדחוק אותי החוצה?
כי המקומות האלו מופיעים עדיין כ-0
השאלה אם יש לי מה לנסות להפעיל פרוטקציה שיכנס או שעדיף לי להגיש השגה? זה עוזר בכלל?
זה כבר אחרי שנכנסו ההמלצות של בעלות המעון
פרוטקציה לא תעזור בשלב זה
אם נראה לך שיש לך איך לעלות את הדירוג בועדת קבלה אז כדאי לנסות

ממי!!!!!!

משתמש פעיל
אם כתבו שתפוסת הכיתה היא 20 ילדים והתקבלו רק 11 (נרשמו הרבה יותר אבל נדחו) זה אומר שיש עדיין מקום ללחוץ כדי להתקבל? ואם כן מה צריך לעשות?

המוכשר !!!

משתמש מקצוען
ל
אם כתבו שתפוסת הכיתה היא 20 ילדים והתקבלו רק 11 (נרשמו הרבה יותר אבל נדחו) זה אומר שיש עדיין מקום ללחוץ כדי להתקבל? ואם כן מה צריך לעשות?
ללחוץ לא יעזור
אבל תבדקי האם לא שלחת את כל הנתונים או שיש נתונים יותר מדוייקים

מביאה את המשיח

משתמש פעיל
טוב מסתבר שזה כן הגיע לספאם ובטעות מחקתי, מה אפשר לעשות? אני לא יודעת אם התקבלתי ואם לא, רוצה להגיש השגה.... הם לא עונים זה מתנתק

המוכשר !!!

משתמש מקצוען
טוב מסתבר שזה כן הגיע לספאם ובטעות מחקתי, מה אפשר לעשות? אני לא יודעת אם התקבלתי ואם לא, רוצה להגיש השגה.... הם לא עונים זה מתנתק
זה לא באשפה?
תעשי חיפוש במייל לפי המייל הזה

vaadotkabala @ teleall.co.il

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה