המוכשר !!!
משתמש מקצוען
אני קיבלתי היום תשובה מועדת קבלה
הם בהחלט שכןמה זה אומר?שיש סיכוי?
בהתאם לבקשתך נמצא כי ילדך נמצא במקום 58 כלומר ב-5 המקומות האחרונים.
בהתאם לסעיף 9ב לנוהל ועדות קבלה, הורים שילדיהם נמצאים ב-5 המקומות האחרונים יקבלו הודעות סופיות לאחר סיום הדיון בהשגות.
תערעריקיבלתי עכשיו הודעה שהילד לא התקבל כי לא הוגשו כל המסמכים הנדרשים.
אבל - כשבצעתי את הרישום לוועדת קבלה לפני שלושה חודשים, התקשרתי למוקד וקיבלתי הוראות ברורות איזה מסמכים לשלוח, ואחר כך אפילו השלמתי מסמך נוסף שהם ביקשו.
בקיצור... לא נראה לי שמשהו חסר ואני לא מצליחה לברר בשום אופן. בטלפון השיחה מתנתקת באלגנטיות. מה עושים?
אנחנו קיבלנו היום תשובות בירושליםמישהו כבר קיבל תשובות?
אפשר קישור לאתר שמוצגות שם התוצאות?
תודה.תערערי
קרה לי גם אותו דבר!!קיבלתי עכשיו הודעה שהילד לא התקבל כי לא הוגשו כל המסמכים הנדרשים.
אבל - כשבצעתי את הרישום לוועדת קבלה לפני שלושה חודשים, התקשרתי למוקד וקיבלתי הוראות ברורות איזה מסמכים לשלוח, ואחר כך אפילו השלמתי מסמך נוסף שהם ביקשו.
בקיצור... לא נראה לי שמשהו חסר ואני לא מצליחה לברר בשום אופן. בטלפון השיחה מתנתקת באלגנטיות. מה עושים?
מה את מתכננת לעשות?קרה לי גם אותו דבר!!
מה אפשר לכתוב בהשגה שבאמת יוכיח שהגשתי הכל?
ההוכחה היחידה שיש זה שהם לא שלחו מייל נוסף עם דרישת מסמכים חסרים
השאלה אם מספיק?
לפעמים יש יותר שעות והם קבעו את המיקום לפי פחות שעות וכאלו דבריםאנחנו קיבלנו היום תשובות בירושלים
מישהו יכול להסביר לי מה זה אומר שהילד נמצא ב-5 מקומות האחרונים ואפשר להגיש השגה
איזה השגה אפשר להגיש?
הצלחתי לדבר איתם היום אחרי שעה המתנהמה את מתכננת לעשות?
אני לא מצליחה להשיג אותם בטלפון, מתנתק מיד.
אני מפחדת "לבזבז" את ההשגה שלי על משפט כמו "אתם טוענים שלא הגשתי את כל המסמכים, אבל כן הגשתי ועובדה שלא שלחתם מייל נוסף עם דרישת מסמכים חסרים"...
התקשרת למספר *2969?הצלחתי לדבר איתם היום אחרי שעה המתנה
טענו שבאישור הורה לומד היה חסר סימון של אחד הסעיפים
ושבהשגה לצרף מחדש את האישור מתוקן
ושידונו בזה מחדש
מקווה שאכן יעזור...
אולי כן כדאי לנסות לתפוס אותם לוודא מה הסיבה
כדי שההשגה אכן תתקבל
(אני התקשרתי ב8:00 -אולי זה הדרך שיענו לך)
תודה בזכותך בדקתי וגם לי שלחו לספאםהרגע גיליתי שהתוצאות נכנסו לי לספאם, תבדקי.
תודההרגע גיליתי שהתוצאות נכנסו לי לספאם, תבדקי.
זה לא בגלל שיש מקומות פרוטקציה שיכולים לדחוק אותי החוצה?לפעמים יש יותר שעות והם קבעו את המיקום לפי פחות שעות וכאלו דברים
אבל בדרך כלל אם הילד ב5 מקומות האחרונים אז הוא יכנס
זה רק למקרה שמישהו יערער והתקבל אז תזוזי במקום
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: