המוכשר !!!
משתמש מקצוען
תלוי איך זה רשום בתלושכשאני מגישה בקשה לקבלת דרגה ומצרפת תלוש מתייחסים למספר שעות העבודה בפועל או לשעות התקן?
אם נגיד היו לי שעות חוסר הם מתייחסים לזה ?
אין בזה כלל סגור
תלוי איך זה רשום בתלושכשאני מגישה בקשה לקבלת דרגה ומצרפת תלוש מתייחסים למספר שעות העבודה בפועל או לשעות התקן?
אם נגיד היו לי שעות חוסר הם מתייחסים לזה ?
מה הכוונה איך זה רשום בתלוש?תלוי איך זה רשום בתלוש
אין בזה כלל סגור
במקרה כזה הם התייחסו לשעות החודשיות ולא לחסרמה הכוונה איך זה רשום בתלוש?
רשום שעות שבועיות
וגם רשום כמות שעות חוסר/ נוספות וכמה ירד/ עלה בגללם.
אני הייתי מגיש רק את האברךאם בעלי גם אברך וגם עובד קצת פחות מ24 ש"ש
האם צריך להגיש שהוא גם עובד? ואיך ?
?
ברוטומישהו יודע לומר לי לאיזה שכר מהתלוש מתייחסים לבדיקת הדרגה להנחה?
שכר ייסוד/ סך כך התשלומים/ כולל דמי הבראה וכו'...
תודה,ברוטו
בעיקרון הכלתודה,
אבל אין לי משהו שמוגדר ברוטו זה מה שאני רוצה לדעת מה נקרא ברוטו
תודה,בעיקרון הכל
אם יש תשלום חריג אפשר לבקש לא להתחשב בחלקו
כל השנים היה מסמך מסודרתודה,
איך מבקשים לא להתחשב?
אז למה הגענו למצב של ועדות קבלה אם יש מקומות פנויים?הרבה אכן לא רשמו ובכל המעונות יש מקומות פנויים השנה, הפיטורים של העובדות בדרך, השם ישמור
והרבה רשמו על דעת שאולי יהיה נס ובאם לא יקרה הנס הם יבטלו רישום
והרבה ינסו להסתדר בכל מיני פתרונות
בשורות טובות
הרבה רשמו על דעת שאולי יהיה נס ובאם לא יקרה הנס הם יבטלו רישוםאז למה הגענו למצב של ועדות קבלה אם יש מקומות פנויים?
גם אני קיבלתי הבוקר כזה מייל, ולא מופיע מה חסר.אשמח לעזרה קבלתי מייל שאני צריכה להעלות מסמכים לוועדת קבלה ולא אומרים לי איזה מסמכים חסרים אך אני אמורה לדעת?
לא רשום איזה מסמכים חסריםכנסי ללינק שהם צירפו, תרשמי את כל הפרטים כולל מס' סימוכין, שם יהיה רשום לך.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: