הוסף חשבוןהורדתי והתקנתי את בלוסטאק בעברית וזה עומד לי על המסך הזה, אשמח להסבר מה אני אמור לעשות מפה
צפה בקובץ המצורף 692710צפה בקובץ המצורף 692710
צריך תעודת אבטחה כנראה (להתקין על האנדרואיד)אכן ניסיתי להוסיף חשבון אך כשאני מכניס את המייל והסיסמא ומאשר זה המסך שמופיע לי
צפה בקובץ המצורף 692884
אשמח להסבר, תודהצריך תעודת אבטחה כנראה (להתקין על האנדרואיד)
כבר הרבה זמן שאני לא משתמש בBlueStacks אבל יכול להיות שזה בגלל ההגנה שיש לך (וכמו שכתבו על כך רבים בפורום זה..). לי יש הגנה של רימון הרמטי וזה עבד טוב ורישיון ההגנה של המחשב כלל גם כן את הBlueStacks ככה שהסינכרון של זה עם החשבון גוגל עבר בהצלחה.הצלחתי בהתקנה. אבל היה מחייב להוריד את החסימה לגמרי או לחילופין להתחבר לוויפיי ללא חסימה.
בדוק!, זה בגלל ההגנהמישו יודע איך ממשיכים??צפה בקובץ המצורף 693193
צריך לגבות את הווצאפ בגוגל דרייב ולאחמ"כ לעבור למחשב אחר לפתוח שם ווצאפ חדש על אותו מספר טלפון ואותו חשבון גוגל דרייב ואז לפתוח את הגיבוי והוא ישחזר את כל השיחות של הווצאפ.האם ניתן להעביר את הוואטסאפ שבבלוטאקס למחשב אחר יחד עם כל ההסטוריה?
צריך לגבות את הווצאפ בגוגל דרייב ולאחמ"כ לעבור למחשב אחר לפתוח שם ווצאפ חדש על אותו מספר טלפון ואותו חשבון גוגל דרייב ואז לפתוח את הגיבוי והוא ישחזר את כל השיחות של הווצאפ.
איך מגבים:https://faq.whatsapp.com/android/chats/how-to-back-up-to-google-drive/?lang=he
איך משחזרים מהגיבוי:https://faq.whatsapp.com/android/chats/how-to-restore-your-chat-history/?lang=he
כנראה שלא עשית מדוייק.תודה!
אני כך עשיתי והא לא הביא לי משום מה
השאלה אם אני עכשיו אתקין מחדש אם יביא לי גם את ההסיטוריה של עכשיו וגם את ההסטוריה הישנה?
ככה זה בדיוק אצלי...מישו יודע איך ממשיכים??צפה בקובץ המצורף 693193
את מתכוונת שיש לך התממשקות דרך הדפדפן/תוסף?אבל לא דרך התוכנה
נשמע חסימה של חברת הסינון, יש לך גרסה הכוללת את תעודות האבטחה שלהם?ככה זה בדיוק אצלי...
את מתכוונת שיש לך התממשקות דרך הדפדפן/תוסף?
נשמע חסימה של חברת הסינון, יש לך גרסה הכוללת את תעודות האבטחה שלהם?
למי ומה עשית?כן, יש להם הסבר איך מתקינים ועשיתי הכל
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: