כן אמרו לי שאם מבקשים יפה אז מאשריםהנהלת חותם??? אתמהה!
אולי פשוט התוכנה נתקעה... היא מאוד 'כבדה'לחצתי על זה והגעתי לאיקונים, לחצתי על ווצאפ וזה עשה לי מסך שחור ולבן והחזיר אותי לאיקונים.
אין לי תוכנות אחרות פתוחות, רק האינטרנט.אולי פשוט התוכנה נתקעה... היא מאוד 'כבדה'
אולי תנסה כשאין תוכנות אחרות פתוחות?
לחיצה על "ואטסאפ" אמור להוריד את האפליקציה...אין לי תוכנות אחרות פתוחות, רק האינטרנט.
אולי אני לא לוחצת על האיקון הנכון?
הנה המסך שלי:
צפה בקובץ המצורף 672488
לא יודעת איך מתחברים לחשבון גוגל פליילחיצה על "ואטסאפ" אמור להוריד את האפליקציה...
בגוגל פליי, אתה מחובר לחשבון גוגל שלך?
איך עושים את זה?בעצם, יש דרך אחרת להתקין אפליקציה, בלי לעבור דרך הפליי סטור
צריך להוריד אפליקציית ואטסאפ מהדפדפן של ווינדוס (סיומת APK), ואז לגרור אותו למסך הNOX
לאחר שהורדתי איך אני מפעילה את זה?ישנה תוכנה בשם bluestacks שהיא מורידה לך למחשב מערכת אנדראויד (כמו שיש בסמארטפון/טבלט) ואתה יכול להוריד אליה ווצאפ.
מצו"ב צילום מסך של התוכנה (שנראית כמו טבלט) מהמחשב שלי יש שם גוגל פליי וממנו ניתן להוריד ווצאפ צפה בקובץ המצורף 652770Download BlueStacks App Player 5.3.145.1003 for Windows - Filehippo.com
Download BlueStacks App Player 5.3.145.1003 for Windows. Fast downloads of the latest free software! Click nowfilehippo.com
כנ''ללאחר שהורדתי איך אני מפעילה את זה?
מזתומרת כנ"ל?כנ''ל
איך אני מפעילה את זה
האם עברתן על האשכול הנוכחי? כמדומני שהיו פה הרבה הסברים.לאחר שהורדתי איך אני מפעילה את זה?
איך מפעילים את זה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: