רק כשהוא פעיל על הסמרטפון שר"י.מישהו יודע אם אני לוקח מחבר סמרטפון מכניס את הסים שלי וסורק
הוואצאפ ישאר על המחשב תמיד?
רק כשהוא פעיל על הסמרטפון שר"י.מישהו יודע אם אני לוקח מחבר סמרטפון מכניס את הסים שלי וסורק
הוואצאפ ישאר על המחשב תמיד?
הבנתי שזה מכביד מאוד על המחשב?להורדה BlueStacks Windows 10 32/64 bit בעברית
להורדה BlueStacks Windows 10 32/64 bit בחינם. תוכנית מיוחדת המתוכננת לסנכרן עם פלטפורמת Android לנייד.he.all10soft.com
נכון מאודהבנתי שזה מכביד מאוד על המחשב?
אפשר לפתוח עם כל מספר טלפון גם של נייח וגם כשר. מקבלים שיחת טלפון מקשיבים לקוד ורושמים במחשב..אני רוצה לפתוח וואטסאפ במחשב אין לי כרגע חשבון בפלאפון, יש לי הדרן ואין בו וואטסאפ השאלה איך פותחים חשבון חדש כאשר אין חשבון בפלאפון?
מורידים קודם תוכנה של אנדרואיד למחשבאני רוצה לפתוח וואטסאפ במחשב אין לי כרגע חשבון בפלאפון, יש לי הדרן ואין בו וואטסאפ השאלה איך פותחים חשבון חדש כאשר אין חשבון בפלאפון?
לא מכיר את התוכנות.הורדתי תוכנה בשם software informer לזה אתה מתכוון?
אני יכולה עכשיו להתקין את האפליקציה של וואטצאפ ולרשום את המספר טלפון שלי הוא ישלח לי קוד ואז זה אמור לעבוד לי?לא מכיר את התוכנות.
הרעיון שיהיה אפשר להריץ על זה אפליקציות.
לפי מה שהבנתי כן.אני יכולה עכשיו להתקין את האפליקציה של וואטצאפ ולרשום את המספר טלפון שלי הוא ישלח לי קוד ואז זה אמור לעבוד לי?
את צריכה להתקין את זה באפליקציה ולא בדפדפן.יש לי נטפרי.
התקנתי וצלמתי את המסך, מה אני צריכה ללחוץ?צפה בקובץ המצורף 671339צפה בקובץ המצורף 671339צפה בקובץ המצורף 671339
גם אני שואל אם אפשר להתקין אפליקציה ווצאפ בנטפרי ואם כן אך עושים את זהבנטפרי עובד?
גם אני שואל אם אפשר להתקין אפליקציה ווצאפ בנטפרי ואם כן אך עושים את זה
דרוש מידע - לקוחות שלי מבקשים שיהיה לי וואצאפ --- :(
יש מצב להתחבר לוואצאפ דרך המחשב עם אינטרנט בחסימה של נטפרי? אשמח להחכים (לא שאני ששה עם הדבר הזה - אבל בשביל העבודה יש מצב שאהיה חייבת)www.prog.co.il
יש סטיקים שאפשר לקבל בהם SMS למחשב.יש אפשרות לקבל הודעות SMS למחשב במקום לפלאפון(הוא כשר)?
ואם כן גם אם יש לי נטפרי?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: