להשתמש באיזה מספר של טוקמן או משהומה הדרך שאת מציעה?
להשתמש באיזה מספר של טוקמן או משהומה הדרך שאת מציעה?
די מוזר. יש לי רמת הגנה הרמטית וזה עובד מצויןיש לי חסימה באפליקציה של רימון. הורדתי את הרמה להגנה בסיסית, ועדיין אני לא מצליחה לעשות
זה עובד מצויין אחרי ה Sign in, רק בשלב הזה יש בעיהדי מוזר. יש לי רמת הגנה הרמטית וזה עובד מצוין
יש דרך לעשות את הבלוסטאקס שיהיה בעברית?ישנה תוכנה בשם bluestacks שהיא מורידה לך למחשב מערכת אנדראויד (כמו שיש בסמארטפון/טבלט) ואתה יכול להוריד אליה ווצאפ.
מצו"ב צילום מסך של התוכנה (שנראית כמו טבלט) מהמחשב שלי יש שם גוגל פליי וממנו ניתן להוריד ווצאפ צפה בקובץ המצורף 652770Download BlueStacks App Player 5.3.145.1003 for Windows - Filehippo.com
Download BlueStacks App Player 5.3.145.1003 for Windows. Fast downloads of the latest free software! Click nowfilehippo.com
כן בטח יש את הגירסה בעבריתיש דרך לעשות את הבלוסטאקס שיהיה בעברית?
אם כבר הורדתי באנגלית ואני עכשיו מוריד בעברית, זה מחליף את הגרסה הנוכחית או שאני צריך למחוק ואז להתקין?להורדה BlueStacks Windows 10 32/64 bit בעברית
להורדה BlueStacks Windows 10 32/64 bit בחינם. תוכנית מיוחדת המתוכננת לסנכרן עם פלטפורמת Android לנייד.he.all10soft.com
איך משתמשים?יש עוד משהו דומה bluestacks בשם נוקס ייתכן והוא אף יותר מהיר אותו רעיון כמוהו
Nox App Player. Get the software safely and easily.
#0a40bd5db68afd9399d2876c0be3293d " היא תכנית המאפשרת לך להתקין יישומי אנדרואיד לשחק אנדרואיד משחקים על המחשב שלך. זה אמולטור אנדרואיד יהפוך את המחשב...nox-app-player.informer.com
אתה יודע אולי למה זה שוקל כ"כ כבד לעומת הגרסה הרגילה (פחות ממ"ב 1 לעומת 260 מ"ב בגירסא בעברית)כן בטח יש את הגירסה בעברית
אני לא בדיוק הבנתי מה הבעייה אבל על כל מקרה כנראה שבשלב זה צריך להכניס את החשבון (אולי גוגל) שלך (אולי אם תעלה צילום מסך זה יהיה ברור יותר)זה עובד מצויין אחרי ה Sign in, רק בשלב הזה יש בעיה
ה1 מ"ב זה לא קובץ התקנה מלא, אלא קובץ שמוריד מהאינטרנט את קבצי ההתקנה המלאים ששוקלים כמו העברית...אתה יודע אולי למה זה שוקל כ"כ כבד לעומת הגרסה הרגילה (פחות ממ"ב 1 לעומת 260 מ"ב בגירסא בעברית)
זה עובד עם נטפרי?להורדה BlueStacks Windows 10 32/64 bit בעברית
להורדה BlueStacks Windows 10 32/64 bit בחינם. תוכנית מיוחדת המתוכננת לסנכרן עם פלטפורמת Android לנייד.he.all10soft.com
איך מקבלים מהם אישור לגוגל פלי, בכלל יש לי בצד של הדפדפן סימן של וואטספ אני לוחץ והוא כותה שהאתר נבדק ונחסםא. אם זה נטפרי - אין גוגל פלי
ב. אם זה נטפרי, צריך לקבל מהם אישור
ג. אפשר אחרי דקה שהוא כביכול שלח SMS, אפשר לבקש לשלוח אימות קולית בשיחה טלפונית
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: