רשתות וואטצאפ במחשב בלי מכשיר טלפון

יענקי שטיפלקוק

משתמש רשום
ישנה תוכנה בשם bluestacks שהיא מורידה לך למחשב מערכת אנדראויד (כמו שיש בסמארטפון/טבלט) ואתה יכול להוריד אליה ווצאפ.
מצו"ב צילום מסך של התוכנה (שנראית כמו טבלט) מהמחשב שלי יש שם גוגל פליי וממנו ניתן להוריד ווצאפ צפה בקובץ המצורף 652770
לא הבנתי איך מורידים ווטצפ למחשב ללא צורך בפלאפון

אפור ורוד

משתמש מקצוען
מישהו יכול להביר לי איך אני מוריד וואצפ למחשב ללא צורך בסריקת ברקוב בסינון אתרוג
ישנה תוכנה בשם bluestacks שהיא מורידה לך למחשב מערכת אנדראויד (כמו שיש בסמארטפון/טבלט) ואתה יכול להוריד אליה ווצאפ.
מצו"ב צילום מסך של התוכנה (שנראית כמו טבלט) מהמחשב שלי יש שם גוגל פליי וממנו ניתן להוריד ווצאפ צפה בקובץ המצורף 652770
מורידים את הבלוסטאקס, ואליו אפשר להוריד ווצאפ ממש כמו לפלאפון, ללא צורך בסמארטפון.
תמקדו אם יש שאלה ספציפית..

יענקי שטיפלקוק

משתמש רשום
צרפתי לכם קישור להורדה שלו.
מורידים אותו למחשב וזה מדמה מכשיר אנדרואיד.
אחרי שמורידים את הבלוסטאקס למחשב אפשר להתקין עליו ווצאפ.
אבל אני לא מבין אנגלית ואיך שזה מתחבר לי אני כותב וואצפ וזה רק נותן לי שאפשר להתחבר עם ברקוד

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  60  פעמים

לוח מודעות

למעלה