משתדל להיות טוב
משתמש מקצוען
תודה כנראה שאם חסמו כנראה זה לא כזה חשובראיתי שכתבו פה שנטפרי חסמו לגמרי את האפשרות לווצאפ במחשב...
תודה כנראה שאם חסמו כנראה זה לא כזה חשובראיתי שכתבו פה שנטפרי חסמו לגמרי את האפשרות לווצאפ במחשב...
בעבר אני זוכר שברימון זה נתקע, ואכן אם תפעילו את זה בעודם בטלפן איתם, הם משחררים את החסימה למס' דק' וזה מצליח להתקיןאם אתקשר לרימון הם אמורים לעזור בזה?
לא הבנתי איך מורידים ווטצפ למחשב ללא צורך בפלאפוןישנה תוכנה בשם bluestacks שהיא מורידה לך למחשב מערכת אנדראויד (כמו שיש בסמארטפון/טבלט) ואתה יכול להוריד אליה ווצאפ.
מצו"ב צילום מסך של התוכנה (שנראית כמו טבלט) מהמחשב שלי יש שם גוגל פליי וממנו ניתן להוריד ווצאפ צפה בקובץ המצורף 652770Download BlueStacks App Player 5.3.145.1003 for Windows - Filehippo.com
Download BlueStacks App Player 5.3.145.1003 for Windows. Fast downloads of the latest free software! Click nowfilehippo.com
מישהו יכול להביר לי איך אני מוריד וואצפ למחשב ללא צורך בסריקת ברקוב בסינון אתרוג
מורידים את הבלוסטאקס, ואליו אפשר להוריד ווצאפ ממש כמו לפלאפון, ללא צורך בסמארטפון.ישנה תוכנה בשם bluestacks שהיא מורידה לך למחשב מערכת אנדראויד (כמו שיש בסמארטפון/טבלט) ואתה יכול להוריד אליה ווצאפ.
מצו"ב צילום מסך של התוכנה (שנראית כמו טבלט) מהמחשב שלי יש שם גוגל פליי וממנו ניתן להוריד ווצאפ צפה בקובץ המצורף 652770Download BlueStacks App Player 5.3.145.1003 for Windows - Filehippo.com
Download BlueStacks App Player 5.3.145.1003 for Windows. Fast downloads of the latest free software! Click nowfilehippo.com
זה באנגליתמורידים את הבלוסטאקס, ואליו אפשר להוריד ווצאפ ממש כמו לפלאפון, ללא צורך בסמארטפון.
תמקדו אם יש שאלה ספציפית..
יש גם גירסה בעבריתזה באנגלית
מה לא נפתח?זה לא נותן לי להפתח
הורדתם את הבלוסטאקס?מה אני כותב שם בגוגל?וואצפ רגיל?
תוכנה למחשב כאילו שיש לך מערכת אנדרואיד, ואז יש שם את כל מה שיש באנדרואיד.מה זה בלוטאקאס?
צרפתי לכם קישור להורדה שלו.מה זה בלוטאקאס?
אבל אני לא מבין אנגלית ואיך שזה מתחבר לי אני כותב וואצפ וזה רק נותן לי שאפשר להתחבר עם ברקודצרפתי לכם קישור להורדה שלו.
מורידים אותו למחשב וזה מדמה מכשיר אנדרואיד.
אחרי שמורידים את הבלוסטאקס למחשב אפשר להתקין עליו ווצאפ.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: