יענקי שטיפלקוק
משתמש רשום
לא הבנתי מה זה לחצן הביתבתמונה שצירפתם הוא נמצא בצד שמאל, מתחת לאייקן הכחול. נראה כמו בית
הוא מחזיר אתכם למסך הראשי
לא הבנתי מה זה לחצן הביתבתמונה שצירפתם הוא נמצא בצד שמאל, מתחת לאייקן הכחול. נראה כמו בית
הוא מחזיר אתכם למסך הראשי
כן, בדיוק שםזה איפה שהלחצן מחזיק?צפה בקובץ המצורף 829576
זה חזר למסך הראשי? פתחתם את החנות פליי?אוקי ומה אני כותב
יותר פשוט, תורידו את זה:וואצפ רגיל הוא נותן לי רק עם ברקוד שאת זה אני לא רוצה אני רוצה בלי ברקוד
וזה לא נפתח לי בבלוטאקאסיותר פשוט, תורידו את זה:
ואז כשלוחצים על הקובץ הזה במחשב, זה נפתח בבלוסטאקסDownload WhatsApp latest 2.21.7.13 Android APK
WhatsApp Android latest 2.21.7.13 APK Download and Install. Simple. Personal. Secure.apkpure.com
מצוין.כשכתבתי בחנות פליי וואצפ אז הוא נותן לי להוריד וואצפ למכשיר
הבלוסטאקס הוא כמו סמארטפוןאבל זה רק לסמארטפון
גם לי בזמנו הוא כתב כך והוא לא הותקן עד עצם היום הזה.כתוב לי שבקרוב זה יותקן על המכשיר
אמור להיות במסך הבית (המסך הראשי) סמל של ווצאפ. (אם הוא הותקן כבר)אוקי איפה אני עכשיו מוצא את הוואצפ
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: