קורונה התקשורת החילונית - הפעם מחזירים להם 'זבנג' עוצמתי ואז זה יפסיק!!!

מצב
הנושא נעול.

לייב - מיתוג פרסום ויח"צ

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
יאלה בואו לא נפגע מכל אמירה אומללה של איזה מגיש/ה
אנחנו ציבור גדול ב''ה ובלע''ר
ולא כל אמירה תפגע בנו
בואו לא ניהיה המקופח
נלך בראש מורם
נדע לא להתייחס לאמירות שטותיות
מנחם טוקר: ‏רינה מצליח מעולם לא היתה עיתונאית. אני זוכר אותה עוד כשדרית קווים במשחקי כדורגל והיא באמת ליהוק הזוי של ערוץ 12. לא מקשיבה למרואיינים, צועקת, גוערת, כבויה-בושה לעיתונות. האשה כנראה ממורמרת בחייה האישיים ולכן זה מתבטא מול המרקע. אל תעלבו חרדים שלי, היא לא ראויה לזה. פח זבל עיתונאי

Sara led

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
[איך רינה מצליח אמרה שאנחנו ''מנוהלים'' ע''י הרבנים... אז כן זוהי גאוותינו !!!
פיספסת את המשך המשפט:
החרדים מנוהלים ע"י הרבנים והרבנים ע"י העסקנים ע"ל.

בעז"ה

משתמש רשום
לא כזה מעניין אותי התקשורת, אבל אם משהו רוצה לעשות חרם הוא יכול לנסות לפתוח שרשור חדש "חברות שמפרסמות בערוץ 12 שמוחרמות" (או משהו בסגנון). ככה מתחילים חרם הלכה למעשה.

-LIGA

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עריכה והפקת סרטים
בפסח הרבה אנשים לא קונים קוקה קולה ועוד כל מיני מוצרים מהחברות שפורסמו כאן.

אהרן שטיימן

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
מרב עצבים לא רואים יער...

אני לא חושב שזה נכון ללכת כרגע על החרמה של כל הגופים שנתנו חסות על התוכנית המדוברת בערוץ 12
הם לא אמורים לדעת מה הולכים להגיד שם
ואין עונשים אא"כ מזהירים
מה שכן, אפשר לפנות אליהם בעצומה או במיילים וכדו' שיפסיקו לפרסם שם
כי אם הם ממשיכים לפרסם אז באמת יחרימו אותם
אבל זה חייב לבא עם גוף רציני שעומד מאחורי זה ולא ע"י אנשים פרטיים כי זה לא יעבוד כך...

ולגבי כל הוויכוחים מי אשם תושבי מא"ש וב"ב או המשטרה...

אני חושב שבעניין הזה יש אשמים בשני הצדדים
ואני חלילה לא מכליל את כל התושבים אלא את אותם מיעוט אנרכיסטים שגרים שם
תמיד הם יימצאו על מה להוציא את יצר האנרכיזם שלהם ופריקת העול
הפעם זה על הקורונה....
ברור שהמשטרה לא נוהגת כמו שצריך ואפי' פושעת בזה שהיא מחרחרת ומגיעה סתם למאה שערים ליצור התקהלויות ובלגן,
אבל מה תגידו על זה שזורקים אבנים על חובשי מד"א שמגיעים לעשות בדיקות קורונה לתושבי השכונה???
זה קרה כבר פעמיים בשבוע האחרון...
ברור שזה לא כולם אבל מספיק מטומטם אחד או שניים כדי לעשות בלגן בשכונה הזו,
כנ"ל בב"ב
רוב מוחלט של הציבור נוהג למופת ומקדש ש"ש
אבל מספיק 17 חולירות (סליחה על הביטוי אבל לא מוצא משהו יותר מעודן...) עם חולה קורונה מאומת ביניהם כדי לגרום לאיזו ממורמרת מטומטמת לדבר על חרדים...ושהציבור הכללי במדינה יחשוב שמצאו את האשמים בהפצת הנגיף לכל ישראל...
ובמיוחד שזו לא הפעם היחידה שאנשים מקבוצה הנ"ל (ושוב אני לא מכליל כי אני חושב שרובם כן שומרים על ההנחיות לפחות במקרה הזה...) עושים את הדברים האלו (לוויה המונית, תפילות בבתי כנסת בב"ב ובמודיעין עילית ועוד ועוד...) כאילו זה דופק את המדינה והצבא ולא אותם עצמם, מה שמוכיח על כל התנהלותם האנרכיסטית והבזויה של פריקת כל עול גם אם זה להגן על עצמם!!

נערך לאחרונה ב:

היזם

משתמש פעיל
יאלה בואו לא נפגע מכל אמירה אומללה של איזה מגיש/ה
אנחנו ציבור גדול ב''ה ובלע''ר
ולא כל אמירה תפגע בנו
בואו לא ניהיה המקופח
נלך בראש מורם
נדע לא להתייחס לאמירות שטותיות
סבא שלי ז"ל בוגר אושוויץ אמר לנו תמיד שבגרמניה לא ביום אחד רצחו יהודים זה התחיל דרך התקשורת
ודרך הבתי מרזח דאז /שווה ערך לקבוצות ווצאפ טלגרם וכדו' היום, ואז חשבו שהכל בסדר יש משטרה
יש צבא והם ישמרו על החוק עד שנהיה מאוחר מדי .
למה אתם מחכים כל יום יש מישהו אחר שמוציא משפט אנטשימי נגד החרדים ויש תמיד את האלו שאומרים
נו בסדר הוא אמר מי הוא שאמר.,גפרור לגפרור מצטרף ולהסתה הזאת כבר יש תוצאות מה אתה מחכה למתים ??
אלימות נגד חרדים לא מספיקה לך ??

אביטל טאביב

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
אבל לחילונים, הכל מותר, ואין שום עליהום...

מקור: https://www.93fm.co.il/radio/603004/

אלפי מטיילים ברחבי הארץ יצאו לבלות ולנפוש בניגוד להוראות של משרד הבריאות. רק בחופי הכנרת היום הוצאו מעל 50 מתרחצים שסיכנו את חיי הציבור.

במהלך השבת אלפי חילונים ותושבים מהמגזר הערבי הפרו את הנחיות משרד הבריאות ברגל גסה, אלפים בילו בפארקים, מסעדות יוקרה, אתרי טבע ותפילות במסגדים תוך סיכון חיי אנשים. מסעדת יוקרה בת"א "קנטינה" שנפתחה והוסוותה בכדי שהמשטרה לא תבחין בפעילות בפנים, המשטרה קנסה את בעל המסעדה.

בנוסף פקחים הוציאו בשבת 50 מתרחצים מחוף משמרת בכנרת. חגי לוין מנהל יחידת הפיקוח והאכיפה ברשות הכנרת מדווח כי השבת נרשמו אירועים חריגים רבים בחופי הכנרת וכי הפקחים הוציאו מהחופים רק היום מעל 50 איש שלא נשמעו להוראות הסגר והגיעו למרות ההנחיות המפורשות שלא לצאת מהבית.

בין האירועים- משפחות שערכו מנגל, טיול אופנועים שעצר בחופים, נהגי טרקטרונים בטיול בחופים, גלשני סאפ, נהגי טנדר שרצו לפרוק אופנוע ים לשייט ואף משפחה עם קראוון שהגיעה לשהות באחד החופים. לוין אומר כי הנחיות משרדי הפנים והבריאות הן חד משמעיות- שלא לצאת מהבית, וכי בכל כניסה לחוף ובתוך החופים , קיים שילוט ברור, כי אין כניסה לחופים עד להודעה חדשה!

"אני רואה בחומרה אותם אנשים אשר מפירים את הנחיות משרד הפנים והבריאות ומחייבים אותנו להיכנס איתם לעימותים מיותרים" אומר לוין ומוסיף כי עיקר האנשים הוצאו מחופים סמוכי כבישים וכי בשלב זה ניתנו אזהרות בלבד, אך במידה והפרות אלו ימשכו, יאלצו השוטרים והפקחים לרשום דוחו"ת על הפרת הסגר.

הפרות ההנחיות בפארקים: בפעילות של שוטרי משטרת ישראל בסיוע מתנדבי יחידת האופניים והג'יפים של המשטרה, בוצעה בסוף השבוע פעילות כי פה ביער בן שמן, במטרה לסייע במאמצי האכיפה של תקנות החירום וצו בריאות העם.

במהלך הפעילות איתרו השוטרים עשרות אנשים שיצאו לבלות בחיק הטבע ולפעילות ספורט הכוללת רכיבה על אופניים ורכבי שטח בניגוד לתקנות לשעת חירום. במהלך הפעילות נרשמו אזהרות ודו"חות בגין יציאה אסורה למרחב הציבורי בניגוד לתקנות החירום.

הפרת הוראות חמורה בלוד: בפעילות שוטרי משטרת ישראל בלוד בוצעה בסוף השבוע אכיפה בעיר כנגד התקהלות אסורה במקומות תפילה בניגוד לתקנות לשעת חירום. ביום חמישי הגיעו השוטרים לבית כנסת ובו כעשרים מתפללים בניגוד לתקנות, המתפללים פוזרו ולחלקם נרשמו דו"חות, מארגן התפילה נקנס ונפתחה נגדו חקירה פלילית.

בנוסף, ביום שישי התקבל דיווח על עשרות מתפללים במסגד בשכונת פרדס שניר, שוטרים שהגיעו למקום רשמו דוחות לחלק מהמשתתפים, מארגן התפילה נקנס ונפתחה נגדו חקירה פלילית.

אביטל טאביב

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
סבא שלי ז"ל בוגר אושוויץ אמר לנו תמיד שבגרמניה לא ביום אחד רצחו יהודים זה התחיל דרך התקשורת
ודרך הבתי מרזח דאז /שווה ערך לקבוצות ווצאפ טלגרם וכדו' היום, ואז חשבו שהכל בסדר יש משטרה
יש צבא והם ישמרו על החוק עד שנהיה מאוחר מדי .
למה אתם מחכים כל יום יש מישהו אחר שמוציא משפט אנטשימי נגד החרדים ויש תמיד את האלו שאומרים
נו בסדר הוא אמר מי הוא שאמר.,גפרור לגפרור מצטרף ולהסתה הזאת כבר יש תוצאות מה אתה מחכה למתים ??
אלימות נגד חרדים לא מספיקה לך ??
בחו"ל ההסתה כבר עברה למעשים.
עשרות סרטוני אלימות פיזית קשים מאוד ברחובות ברחבי ארה"ב ואירופה. זוועה שאין כדוגמתה. נערי שוליים, ואף מבוגרים, מכים בחרדים שמסתובבים ברחוב באלימות קשה, עד זוב דם.. עניין של זמן עד שזה יגיע כאן לארץ.. פשוט יהיה מסוכן להסתובב ברחוב. זוועה!

מנמנמנ

משתמש רשום
חרמות ומלחמות לא יעזרו במאום אלא רק ילבו עוד יותר את השנאה.
אולי, אולי יהיה לזה אפקט רגעי, ואותם שדרנים יאולצו להתנצל. זה יעשה לנו טוב על הלב, אבל יגרום לכך שעוד יותר ישנאו אותנו.
חושך מגרשים עם אור, לא עם מקלות.
לפני שמחרימים את התקשורת החילונית
צריך להחרים את התקשורת שנקראת חרדית,
את כל העיתונאים שנקראים חרדים עם אייפונים טרפים שהם כביכול מייצגים אותנו
(לא משנה שהם בקשר חברי עם כל הרינות מצליח ודומיהם)
שתוקפים את הרבנים שלא נראים להם וכו'

yonatanr

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
עריכה תורנית
בחו"ל ההסתה כבר עברה למעשים.
עשרות סרטוני אלימות פיזית קשים מאוד ברחובות ברחבי ארה"ב ואירופה. זוועה שאין כדוגמתה. נערי שוליים, ואף מבוגרים, מכים בחרדים שמסתובבים ברחוב באלימות קשה, עד זוב דם.. עניין של זמן עד שזה יגיע כאן לארץ.. פשוט יהיה מסוכן להסתובב ברחוב. זוועה!
בטח זה רק בגלל שלא הצליחו לפטר שם את רינה מצליח...

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
מספר הטלפון של רינה מצליח התפרסם כמכירת ביצים.
זה לא פייק, זה אמיתי. הגיע כבר לאתרי החדשות....
א"א להעלות לכאן את הידיעה אבל זה אמיתי...
נשמח לקבל את המספר.ֿ
אמנם יש לנו כמות מסוימת של ביצים אבל תמיד אפשר עוד.:p

שתים

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
מעולה תודה רבה!!

כולם להתחיל להעביר הלאה ולהעלות למודעות הציבור.
מי שיכול לשלוח לעסקנים, שדרנים וכו'- עוד יותר טוב.
להתחיל להריץ בווצאפ למי שיכול.

כמו כן מעכשיו כשאתם קונים תחשבו פעמיים ותנסו לא לקנות מהחברות הנ"ל.

אדם לעמל יולד

משתמש מקצוען
נשמח לקבל את המספר.ֿ
אמנם יש לנו כמות מסוימת של ביצים אבל תמיד אפשר עוד.:p
כבר לא רלוונטי....... IMG-20200405-WA0011.jpg

mirsch

משתמש מקצוען
מנחם טוקר: ‏רינה מצליח מעולם לא היתה עיתונאית. אני זוכר אותה עוד כשדרית קווים במשחקי כדורגל והיא באמת ליהוק הזוי של ערוץ 12. לא מקשיבה למרואיינים, צועקת, גוערת, כבויה-בושה לעיתונות. האשה כנראה ממורמרת בחייה האישיים ולכן זה מתבטא מול המרקע. אל תעלבו חרדים שלי, היא לא ראויה לזה. פח זבל עיתונאי
כל מילה פנינה.

להתעמק

משתמש פעיל
עריכה תורנית
מרב עצבים לא רואים יער...

אני לא חושב שזה נכון ללכת כרגע על החרמה של כל הגופים שנתנו חסות על התוכנית המדוברת בערוץ 12
הם לא אמורים לדעת מה הולכים להגיד שם
ואין עונשים אא"כ מזהירים
מה שכן, אפשר לפנות אליהם בעצומה או במיילים וכדו' שיפסיקו לפרסם שם
כי אם הם ממשיכים לפרסם אז באמת יחרימו אותם
אבל זה חייב לבא עם גוף רציני שעומד מאחורי זה ולא ע"י אנשים פרטיים כי זה לא יעבוד כך...

ולגבי כל הוויכוחים מי אשם תושבי מא"ש וב"ב או המשטרה...

אני חושב שבעניין הזה יש אשמים בשני הצדדים
ואני חלילה לא מכליל את כל התושבים אלא את אותם מיעוט אנרכיסטים שגרים שם
תמיד הם יימצאו על מה להוציא את יצר האנרכיזם שלהם ופריקת העול
הפעם זה על הקורונה....
ברור שהמשטרה לא נוהגת כמו שצריך ואפי' פושעת בזה שהיא מחרחרת ומגיעה סתם למאה שערים ליצור התקהלויות ובלגן,
אבל מה תגידו על זה שזורקים אבנים על חובשי מד"א שמגיעים לעשות בדיקות קורונה לתושבי השכונה???
זה קרה כבר פעמיים בשבוע האחרון...
ברור שזה לא כולם אבל מספיק מטומטם אחד או שניים כדי לעשות בלגן בשכונה הזו,
כנ"ל בב"ב
רוב מוחלט של הציבור נוהג למופת ומקדש ש"ש
אבל מספיק 17 חולירות (סליחה על הביטוי אבל לא מוצא משהו יותר מעודן...) עם חולה קורונה מאומת ביניהם כדי לגרום לאיזו ממורמרת מטומטמת לדבר על חרדים...ושהציבור הכללי במדינה יחשוב שמצאו את האשמים בהפצת הנגיף לכל ישראל...
ובמיוחד שזו לא הפעם היחידה שאנשים מקבוצה הנ"ל (ושוב אני לא מכליל כי אני חושב שרובם כן שומרים על ההנחיות לפחות במקרה הזה...) עושים את הדברים האלו (לוויה המונית, תפילות בבתי כנסת בב"ב ובמודיעין עילית ועוד ועוד...) כאילו זה דופק את המדינה והצבא ולא אותם עצמם, מה שמוכיח על כל התנהלותם האנרכיסטית והבזויה של פריקת כל עול גם אם זה להגן על עצמם!!
מסכים עם כל מילה אבל עד שתושבי מאה שערים לא יעשו סטופ ל17 ... הם לא יכולים להתחמק מאחריות, אני יודע מה שקורה שם באיזור. ואגב המשטרה התחילה לזרוק רימוני הלם אחרי שהעיפו עליהם אבנים.

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  109  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה