מנחם טוקר: רינה מצליח מעולם לא היתה עיתונאית. אני זוכר אותה עוד כשדרית קווים במשחקי כדורגל והיא באמת ליהוק הזוי של ערוץ 12. לא מקשיבה למרואיינים, צועקת, גוערת, כבויה-בושה לעיתונות. האשה כנראה ממורמרת בחייה האישיים ולכן זה מתבטא מול המרקע. אל תעלבו חרדים שלי, היא לא ראויה לזה. פח זבל עיתונאייאלה בואו לא נפגע מכל אמירה אומללה של איזה מגיש/ה
אנחנו ציבור גדול ב''ה ובלע''ר
ולא כל אמירה תפגע בנו
בואו לא ניהיה המקופח
נלך בראש מורם
נדע לא להתייחס לאמירות שטותיות
פיספסת את המשך המשפט:[איך רינה מצליח אמרה שאנחנו ''מנוהלים'' ע''י הרבנים... אז כן זוהי גאוותינו !!!
סבא שלי ז"ל בוגר אושוויץ אמר לנו תמיד שבגרמניה לא ביום אחד רצחו יהודים זה התחיל דרך התקשורתיאלה בואו לא נפגע מכל אמירה אומללה של איזה מגיש/ה
אנחנו ציבור גדול ב''ה ובלע''ר
ולא כל אמירה תפגע בנו
בואו לא ניהיה המקופח
נלך בראש מורם
נדע לא להתייחס לאמירות שטותיות
בחו"ל ההסתה כבר עברה למעשים.סבא שלי ז"ל בוגר אושוויץ אמר לנו תמיד שבגרמניה לא ביום אחד רצחו יהודים זה התחיל דרך התקשורת
ודרך הבתי מרזח דאז /שווה ערך לקבוצות ווצאפ טלגרם וכדו' היום, ואז חשבו שהכל בסדר יש משטרה
יש צבא והם ישמרו על החוק עד שנהיה מאוחר מדי .
למה אתם מחכים כל יום יש מישהו אחר שמוציא משפט אנטשימי נגד החרדים ויש תמיד את האלו שאומרים
נו בסדר הוא אמר מי הוא שאמר.,גפרור לגפרור מצטרף ולהסתה הזאת כבר יש תוצאות מה אתה מחכה למתים ??
אלימות נגד חרדים לא מספיקה לך ??
לפני שמחרימים את התקשורת החילוניתחרמות ומלחמות לא יעזרו במאום אלא רק ילבו עוד יותר את השנאה.
אולי, אולי יהיה לזה אפקט רגעי, ואותם שדרנים יאולצו להתנצל. זה יעשה לנו טוב על הלב, אבל יגרום לכך שעוד יותר ישנאו אותנו.
חושך מגרשים עם אור, לא עם מקלות.
בטח זה רק בגלל שלא הצליחו לפטר שם את רינה מצליח...בחו"ל ההסתה כבר עברה למעשים.
עשרות סרטוני אלימות פיזית קשים מאוד ברחובות ברחבי ארה"ב ואירופה. זוועה שאין כדוגמתה. נערי שוליים, ואף מבוגרים, מכים בחרדים שמסתובבים ברחוב באלימות קשה, עד זוב דם.. עניין של זמן עד שזה יגיע כאן לארץ.. פשוט יהיה מסוכן להסתובב ברחוב. זוועה!
נשמח לקבל את המספר.ֿמספר הטלפון של רינה מצליח התפרסם כמכירת ביצים.
זה לא פייק, זה אמיתי. הגיע כבר לאתרי החדשות....
א"א להעלות לכאן את הידיעה אבל זה אמיתי...
מעולה תודה רבה!!
רץ כבר כמה שעות.להתחיל להריץ בווצאפ למי שיכול.
שיחת טלפון תמיד רלוונטית.כבר לא רלוונטי....... צפה בקובץ המצורף 632532
כל מילה פנינה.מנחם טוקר: רינה מצליח מעולם לא היתה עיתונאית. אני זוכר אותה עוד כשדרית קווים במשחקי כדורגל והיא באמת ליהוק הזוי של ערוץ 12. לא מקשיבה למרואיינים, צועקת, גוערת, כבויה-בושה לעיתונות. האשה כנראה ממורמרת בחייה האישיים ולכן זה מתבטא מול המרקע. אל תעלבו חרדים שלי, היא לא ראויה לזה. פח זבל עיתונאי
מסכים עם כל מילה אבל עד שתושבי מאה שערים לא יעשו סטופ ל17 ... הם לא יכולים להתחמק מאחריות, אני יודע מה שקורה שם באיזור. ואגב המשטרה התחילה לזרוק רימוני הלם אחרי שהעיפו עליהם אבנים.מרב עצבים לא רואים יער...
אני לא חושב שזה נכון ללכת כרגע על החרמה של כל הגופים שנתנו חסות על התוכנית המדוברת בערוץ 12
הם לא אמורים לדעת מה הולכים להגיד שם
ואין עונשים אא"כ מזהירים
מה שכן, אפשר לפנות אליהם בעצומה או במיילים וכדו' שיפסיקו לפרסם שם
כי אם הם ממשיכים לפרסם אז באמת יחרימו אותם
אבל זה חייב לבא עם גוף רציני שעומד מאחורי זה ולא ע"י אנשים פרטיים כי זה לא יעבוד כך...
ולגבי כל הוויכוחים מי אשם תושבי מא"ש וב"ב או המשטרה...
אני חושב שבעניין הזה יש אשמים בשני הצדדים
ואני חלילה לא מכליל את כל התושבים אלא את אותם מיעוט אנרכיסטים שגרים שם
תמיד הם יימצאו על מה להוציא את יצר האנרכיזם שלהם ופריקת העול
הפעם זה על הקורונה....
ברור שהמשטרה לא נוהגת כמו שצריך ואפי' פושעת בזה שהיא מחרחרת ומגיעה סתם למאה שערים ליצור התקהלויות ובלגן,
אבל מה תגידו על זה שזורקים אבנים על חובשי מד"א שמגיעים לעשות בדיקות קורונה לתושבי השכונה???
זה קרה כבר פעמיים בשבוע האחרון...
ברור שזה לא כולם אבל מספיק מטומטם אחד או שניים כדי לעשות בלגן בשכונה הזו,
כנ"ל בב"ב
רוב מוחלט של הציבור נוהג למופת ומקדש ש"ש
אבל מספיק 17 חולירות (סליחה על הביטוי אבל לא מוצא משהו יותר מעודן...) עם חולה קורונה מאומת ביניהם כדי לגרום לאיזו ממורמרת מטומטמת לדבר על חרדים...ושהציבור הכללי במדינה יחשוב שמצאו את האשמים בהפצת הנגיף לכל ישראל...
ובמיוחד שזו לא הפעם היחידה שאנשים מקבוצה הנ"ל (ושוב אני לא מכליל כי אני חושב שרובם כן שומרים על ההנחיות לפחות במקרה הזה...) עושים את הדברים האלו (לוויה המונית, תפילות בבתי כנסת בב"ב ובמודיעין עילית ועוד ועוד...) כאילו זה דופק את המדינה והצבא ולא אותם עצמם, מה שמוכיח על כל התנהלותם האנרכיסטית והבזויה של פריקת כל עול גם אם זה להגן על עצמם!!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: