אני לא יודעת למה את החלטת שכולם גנבים. האשכול לא מדבר על הגנבים אלא על האנשים שלא תיקפו בתום לב, ואת שוב ושוב מתעקשת שהם גנבים.
ואוסיף את סיפורי, אולי תצליחי משהו להבין.
הבן שלי עלה על אוטובוס לנסיעה של 2 תחנות, אני מאלה שדואגים שתמיד יהיה רב-קו מלא, אבל מה לעשות ששום מכשיר תיקוף באוטובוס לא קלט את הרב-קו, למרות שיום קודם עבד מצוין, עלו 4 פקחים ערבים תחנה אח"כ והתנפלו עליו. הוא ניסה להסביר ואפילו הראה להם שזה לא קולט לו את הרב קו, הם צרחו קיללו ואיימו עליו, לא נתנו לו לרדת בתחנה ועוד הגדיל לעשות אחד מהם ואמר לו לשבת ולא לדבר, מדובר על נער צעיר, הוא פחד מהם מאוד. כמובן שקיבל דוח, וזה לאחר שהפקח עצמו לא הצליח להעביר את הכרטיס אצלו, הוא עיקם את הכרטיס וממש עיוות אותו ואז זה עבר אצלו. בסוף שיחררו אותו בגבעת שאול, מרחק שעה הליכה רגלית מהבית. ועכשיו איך הוא אמור לחזור הביתה ברגל? ב9:00 בערב?
אני מבינה שבעינייך עלה גנב לאוטובוס.
אולי אם תקראי עוד פעם מהתחלה תביני שזה לא גנב אלא ייצור חסר אונים שסובל עד עכשיו מטראומה, ותקופה ארוכה אח"כ לא הצליח לישון בלילות.
אז לפני שאגד תופס את כל הגנבים, אולי שיטפל בזה שלא יצטרכו 'לגנוב'.
ולכם אנשים, למה אתם רואים דבר כזה ומסתכלים כמו על הצגה? למה אף אחד לא מנסה לעזור, להתערב?
למה נותנים לילד להתמודד לבד מול 4 מבוגרים שמקיפים אותו וצועקים?
הייתי רוצה שיצא מהאשכול הזה לפחות דבר אחד. תפתחו את הפה! תתערבו! תגנו! תעזרו! תסייעו!
מהפקחים אני כבר לא מצפה לשום דבר.
אה ואם את שואלת, אז ערערנו על הדו"ח, וקיבלנו תשובה מנותקת שאין בינה לבין הסיפור שהיה שום דבר. ושילמנו את הדוח באיחור מועט, רק 253 שקלים!
ולי את קוראת גנבת?
איך אמרה לי הפקידה במשרד עו"ד ששם שילמתי, החוק לא צודק ולא נכון, אנחנו מודעים לזה אבל אין מה לעשות.