חחחחחבמידה ואין לכם קורא כרטיסים מחובר למחשב הביתי - האם תוכלו לכתוב כאן מהזיכרון בלבד מה היתרה שלכם כעת ברב קו...?
אין לה רב קו והיא לא יודעת איך מטעינים אותו בכלל ולא מה זה ליסוע באוטובוס..
חחחחחבמידה ואין לכם קורא כרטיסים מחובר למחשב הביתי - האם תוכלו לכתוב כאן מהזיכרון בלבד מה היתרה שלכם כעת ברב קו...?
ניתוק?מגלה קצת ניתוק
תרשה לי לשאול אותך שאלה מאוד פשוטה - האם ברגע זה, ללא קורא כרטיסים שמחובר למחשב, ועם טלפון כשר בלבד, תוכל לומר לי מה היתרה שלך כעת ברב קו...?תמחקו כבר את הטענה "אני משלם אח"כ"!
זה חובתך האישית לשלם אח"כ! אבל זה לא אומר שמותר לך לעלות לאוטובוס בלי לשלם!
כנראה שיש לו חופשי שנתי, אני מכיר כאלה שעשו את זה רק בגלל הכאב ראש של חיפוש עמדת טעינה כל פעםתרשה לי לשאול אותך שאלה מאוד פשוטה - האם ברגע זה, ללא קורא כרטיסים שמחובר למחשב, ועם טלפון כשר בלבד, תוכל לומר לי מה היתרה שלך כעת ברב קו...?
מהההה????יש לי חופשי שנתי,ארצי כרגע....
ואני זוכרת את התקופה שלא היה לי וכן מי שנוסע באופן יומיומי יכול לשכח להטעין ולשלם מחר
גם במכולת מבינים את זה,ואם מכירים אותי ואני משלמת תמיד ופעם אחת חסר כמה שקלים אז איזה פלא מסכימים לי לשלם מחר......
זו סטיה חדה מנושא האשכול, מישהו כאן דיבר על "לגנוב"...?לא שולחים את הילד לגנוב חלב ומחר מגיעים לשלם....
מה מצפים???אבל מצד שני מה אפשר לצפות מאדם שנתקע באמצע הדרך בלי כסף ברב קו?
טעות בהבנה, עליתי לאוטובוס עם שטרות מרשרשים בכיס וכרטיסי אשראימה מצפים???
לגנוב לחם וחלב מהמכולת... הרי הילדים חייבים ללכת לחיידר...
מחר נשלם...
הפרוטוקול הוא מישיבה של הועדה המיוחדת לפניות הציבור בראשות ח"כ יצחק פינדרוס, ולא מדיון בלשכתו של מקלב.המזכירה של פינדרוס נוסעת בתח"צ והשתתפה בדיון שנערך לאחרונה בלשכתו של מקלב בנושא
צפה בקובץ המצורף 1644683
כדאי לקרוא את פרוטוקול הוועדה לפני שאתם משמיצים את השר...
אחרי קריאה אחת המבט שלכם יראה אחרת לגמרי
אחרי שתקראו את פרוטוקול הדיון תבינו שאין מי ששומע בחברות התח"צ למשרד התחבורה
השר עצמו דווקא קשוב מאוד לעניין אבל ידיו כבולות
ורק בקשה קטנה - אל תגיבו להודעה הזו לפני שאתם קוראים את המסמך המצורף
שצורת התשלום תהיה נוחה והגיונית גם למי שאין לו אפליקציות.מה מצפים???
מחר נשלם...
אל תצפו שחברי הכנסת/ עירייה וכו' ...
יעשו משהו עבוריכם!!!
הם כבר נבחרו ועושים מספיק לביתם!!
אתם אשמים שהלכתם לבחור בהם.
תבואו בטענות רק לעצמכם.
הפקחים עושקים את הציבור במכוון ובחסות המדינה.בעיקר בריכוזים חרדיים.
הפיתרון שכבר הוצע לפני שנים הוא:
הקמת חברת אוטובוסים פרטית לאנ"ש לשירות הציבור החרדי בכל הארץ.
עד אז ..אם בכלל ..תלונותיהם מופנות לעובדי עבודה זרה העובדים לכוכבים ולמזלות ונופלות על אוזניים
אני לא יודעת למה את החלטת שכולם גנבים. האשכול לא מדבר על הגנבים אלא על האנשים שלא תיקפו בתום לב, ואת שוב ושוב מתעקשת שהם גנבים.לא נמאס לכתוב את השטויות האלה?
הבה נפשט עבורך את הדברים.מה מצפים???
מחר נשלם...
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ולכם אנשים, למה אתם רואים דבר כזה ומסתכלים כמו על הצגה? למה אף אחד לא מנסה לעזור, להתערב?
למה נותנים לילד להתמודד לבד מול 4 מבוגרים שמקיפים אותו וצועקים?
הודעתי היתה ביחס לסגה"ש מקלב ולעוזריו, שיש לו קשר למשרד התחבורה. לא פניתי כלל לפינדרוס ולשכתו שאינם קשורים כלל לעניין.המזכירה של פינדרוס נוסעת בתח"צ והשתתפה בדיון שנערך לאחרונה בלשכתו של מקלב בנושא
צפה בקובץ המצורף 1644683
כדאי לקרוא את פרוטוקול הוועדה לפני שאתם משמיצים את השר...
אחרי קריאה אחת המבט שלכם יראה אחרת לגמרי
אחרי שתקראו את פרוטוקול הדיון תבינו שאין מי ששומע בחברות התח"צ למשרד התחבורה
השר עצמו דווקא קשוב מאוד לעניין אבל ידיו כבולות
ורק בקשה קטנה - אל תגיבו להודעה הזו לפני שאתם קוראים את המסמך המצורף
צודק ברגע שאנשים יעזרו לא יעיזו לנצל את זה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: