אשמח לדעת אם יש מה לעשות לקנס שלא ביטלו לי את הערעור,
שילמתי אותו בטלפון,
והיום אני רואה שגבו ממני סכום מוגדל מסכום הקנס שניתן לי
שילמתי אותו בטלפון,
והיום אני רואה שגבו ממני סכום מוגדל מסכום הקנס שניתן לי
כל הכבוד על הישרות שלך!!גניבה בעברית...
לא מכירה חלוקה בחוק האם לא שילמת כי שכחת או כי החלטת שאת לא רוצה לשלם.כל הכבוד על הישרות שלך!!
(לא אמורה להתנצל, אבל כן, אנחנו בני אדם ולפעמים קורה שאני שוכחים......)
זה לא מקור.הקו החם יתד נאמן לפני כמה שבועות
כנראה במקרה שאין אפשרות להטעין אצלו (או תקלה ברב קו)....
זה מקור מצוין בטח כשהם הביאו צילום של החוק.זה לא מקור.
התגובה הזאת מריחה לי לא טובלא קראתי את כל השרשור, אבל רק אומרת משהו-
אני נוסעת כל יום באוטובוסים.
גם בתוך ירושלים, אבל ממש לא רק, אני נוסעת המון, וחוץ מבדרום- לא נראה לי שיש איזור שלא הייתי בו בחודשים האחרונים.
ומעולם לא ראיתי פקח אלים.
וגם לא פקח ש'מחפש' את הנוסעים.
למען האמת, גם חבורות פקחים אימתניות לא ראיתי. כלומר, ודאי ראיתי שלא פעם עולים כמה פקחים כדי לעבור על האוטובוס מהר יותר, אבל זה הגיוני...
ראיתי דוחות ניתנים, בהחלט. אז זה קרה בנחישות, ולא היה סיטואציה נעימה להיות לידה, אבל רק בגלל חוסר הנעימות. הפקח עשה את עבודתו (כן, זו עבודתו, לוודא שכולם תיקפו) בנחישות ובלי התלהמות.
פעם אחת היה לי תקרית עם פקח (לא באגד ולא יהודי), שהעיר לי שתיקפתי פעמיים בנסיעה כי ראיתי אותו ועלה במוחי שאולי לא תיקפתי אז ליתר ביטחון תיקפתי שוב (לא כי הדוח, אלא כי צריך לתקף..) וזה לא היה נעים, אבל הבנתי מה הוא חשב ושרדתי את האירוע בשלום.
וכן שמעתי שיחות של פקחים על תקיפות. (וגם פקח אחד בגוש דן שנעלב נורא מזה שאיזושהיא אשה הניחה את הרב קו על המושב לידה במקום לתת לו ביד, לא היה לו מושג שיש דבר כזה איסור נגיעה, והיא לא הסבירה, והוא הרגיש שהיא רוצה סתם להטריח אותו)
אז נכון, לא כל הפקחים הם נחמדים. אבל שנאת עשיו וישמעל אינם קשורים לעבודה כזו או אחרת.
ובלי שום קשר- נסיעה באוטובוס מחייבת תשלום.
ואם נתקעים- אני לא יודעת מה עושים לגבי התשלום, אבל אם נתקעים ועולה פקח- אז לפחות בעיניי- לטעויות יש מחיר, לפעמים המחיר הזה הוא דוח.. (כמו שהמון המון אנשים מטעינים את הבטריה של האופניים החשמליות שלהם, ורק אצל חלק מהם זה נגמר בשריפה, אבל מי שהבית שלו נשרף לא יגיד 'מה יכולתי לעשות? הייתי חייב להטעין' היית חייב, ושילמת את המחיר..)
ולכל השואלים- יש לי טלפון כשר, ואני לא זוכרת איפה הקורא כרטיסים שלי, אבל כשהאוטובוס לא עמוס (וגם באוטובוסים של שכונות חרדיות יש אוטובוסים פחות עמוסים)- אני בהחלט מסתכלת על הצג של התיקוף ובודקת כמה נשאר, אם זה ערך צבור, או אם הוא מתריע על תאריך סיום, אם זה החופשי חודשי.
א. יש דרכים יותר יפות לדברשל העיריה,
גם הם חמורים לא קטנים....
אני יכולה להגיד לך עליתי על אוטובוס בגבעת שאול ברגע שאוטובוס עצר עלה פקח עם ידיים פרוסות במטרה לחסום ולא נתן לאנשים לעבור כל עוד שלא יראו לולא הולכת להתווכח איתכם על מה אני עושה כל יום.
מה שכותבים פה בשרשור רובו על אנשים שלא שילמו, מאיזו סיבה שתהיה, וקיבלו דוח (או ברחו ולא התביישו בזה שכך הם עשו).
בעברית קוראים לזה סיבה ותוצאה.
ושיהיה ברור- פקחים ראיתי המון, רק לא פקחים אכזריים. כאלו שעושים את עבודתם- בהחלט.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: