הצלחתם להירשם?
נכון. זה היה גם לפני?אבל את לא תצליחי להרשם/התחבר...
הצלחתם להירשם?
נכון. זה היה גם לפני?אבל את לא תצליחי להרשם/התחבר...
יש אתר שניתן ליצור תמונה בנטפרי?
יכולה להעלות לי ישר את הקישורים? 18 עמודים כאן.....ניסיתי לפתוח פה קישור שאחד העלה
והווווווו איזה תוצאות
ניסיתי לשחק עם זה עלה לי דברים מדהימים
הקץ לעבודה הקשה שלי!!!!! מטורף......
יכולה להעלות לי ישר את הקישורים? 18 עמודים כאן.....
אני לא התחברתי לזה בכלל...@חיים רר
Dream by WOMBO
Create beautiful artwork using the power of AI. Enter a prompt, pick an art style and watch WOMBO Dream turn your idea into an AI-powered painting in seconds.dream.ai
מנסה להתחבר אחרי כניסה דרך גיימיל
נותן את זה ולא נותן להמשיך הלאה, מה עושים?
צפה בקובץ המצורף 1309572
ניסיתי עכשיו לחזור ולהיכנס מחדש ולא נותן....אני לא התחברתי לזה בכלל...
אולי תנסה ממייל אחר, או מחלון אנונימי...ניסיתי עכשיו לחזור ולהיכנס מחדש ולא נותן....
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: