עוד מטראמפ.
זה לא אני עשיתי, חיפוש בלקסיקה.
יש המון אנשים שמחפשים ליצור תמונות שלו...
מחזיק המפתחות המוזהב יפה, לא?
וואו!!!עיר הילדים -
גרפיטי דגל ישראל -
הבנתי שיש לזה הגבלה בדברים מוסריים, וטוב שככה.טוב פורים עוד יותר מחודש, אבל אם ניסינו את מרדכי אז איך אפשר לא להשלים את הסיפור עם המן?
אז ניסיתי ליצור את המן תלוי על עץ, בזבזתי עליו 4 ניסיונות, אבל אף תוצאה לא הייתה מספיק טובה, בכל אופן אני אשתף. בעיקר הפריעה לי זווית הצילום שלא הייתה מספיק טובה וניסיתי לשחק איתה אבל עדיין זה לא מה שרציתי. בנוסף הבינה המלאכותית מידי עדינה ולא העזה באמת להוציא את המן להורג (לספר לה שמגיל אפס קראנו קומיקסים עם תיעוד מפורט של המן ובניו תלויים על עץ? )
אני כבר בחשבון שלישי בלקסיקה ללא בעיות (ואני נטפרית)ביומיים האחרון כל פעם שאני מנסה ליצור משהו בלקסיקה יוצא הודעה שנגמרה לי תקופת הניסיון גם בחשבונות שזה החיבור הראשון! עוד מישהו נתקל בזה?
לפי מה לקסיקה מזהה שעברתי את תקופת הניסיון?
לפי כתובת IP או חשבון גוגל? או שזה קשור לנטפרי?
נטפרי קווי או אלחוטי?אני כבר בחשבון שלישי בלקסיקה ללא בעיות (ואני נטפרית)
אלחוטינטפרי קווי או אלחוטי?
גם ליביומיים האחרון כל פעם שאני מנסה ליצור משהו בלקסיקה יוצא הודעה שנגמרה לי תקופת הניסיון גם בחשבונות שזה החיבור הראשון! עוד מישהו נתקל בזה?
לפי מה לקסיקה מזהה שעברתי את תקופת הניסיון?
לפי כתובת IP או חשבון גוגל? או שזה קשור לנטפרי?
בלקסיקה היה יוצא להם הרבה יותר מדויקביקשנו מ'בינה מלאכותית' להציג לנו רעידת אדמה בישראל; צפו בתוצאה - JDN
כיצד תיראה מדינת ישראל במקרה ותפקוד אותנו ח"ו רעידת אדמה עוצמתית כמו בטורקיה ובסוריה? ביקשנו ממערכת 'בינה מלאכותית' להדגים עבורנו - והתוצאה לפניכם • מהכותל המערבי, דרך הערים החרדיות ועד המגדלים של תל אביבwww.jdn.co.il
זה סתם הזוי שהביאו את הכותל דווקא כדוגמא...ביקשנו מ'בינה מלאכותית' להציג לנו רעידת אדמה בישראל; צפו בתוצאה - JDN
כיצד תיראה מדינת ישראל במקרה ותפקוד אותנו ח"ו רעידת אדמה עוצמתית כמו בטורקיה ובסוריה? ביקשנו ממערכת 'בינה מלאכותית' להדגים עבורנו - והתוצאה לפניכם • מהכותל המערבי, דרך הערים החרדיות ועד המגדלים של תל אביבwww.jdn.co.il
בינה מלאכותית, DALL-E2
ביקשנו מ'בינה מלאכותית' להציג לנו רעידת אדמה בישראל; צפו בתוצאה
כיצד תיראה מדינת ישראל במקרה ותפקוד אותנו ח"ו רעידת אדמה עוצמתית כמו בטורקיה ובסוריה? ביקשנו ממערכת 'בינה מלאכותית' להדגים עבורנו – והתוצאה לפניכם • מהכותל המערבי, דרך הערים החרדיות ועד המגדלים של תל אביב
- חזקי גולדמן
- ט״ז בשבט ה׳תשפ״ג (פברואר 7, 2023)
- פורסם: 19:00
- עודכן: 19:28
- 23 תגובות
אחרי רעידת האדמה הקטלנית בטורקיה וסוריה, רעידת אדמה שהורגשה היטיב גם בארץ, ביקשנו ממערכת DALL-E2, הלוקחת טקסטים והופכת אותם לתמונות באמצעות 'בינה מלאכותית' להציג בפנינו תמונות של רעידת אדמה בישראל.
מדובר כמובן בהמחשה בלבד, בתפילה לבורא עולם שאם נגזר ח"ו על ארץ הקודש לחוות רעידת אדמה, נצא ידי חובה בתמונות הבאות.
התוצאה לפניכם.
רעידת אדמה בירושלים ובכותל המערבי:
רעידת אדמה בבני ברק:
ובביתר עילית (את שם העיר מודיעין עילית, סירבו לאשר לנו בחיפוש):
ביקשנו גם תמונות כלליות של הריסות בארץ ישראל בעקבות רעידת אדמה:
כך ייראו החרדים שיצפו ברעידת האדמה לפי הבינה המלאכותית:
ולסיום – השפעת רעידת האדמה על המגדלים הגבוהים של תל אביב:
הצלחתם להירשם?מידג'רני נפתח לי בנטפרי!
אבל את לא תצליחי להרשם/התחבר...מידג'רני נפתח לי בנטפרי!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: