תכתבו שמדובר בשיער מסולסל שמגיע עד הסנטר / הכתפייםתיאור מפורט של שיער מצידי האוזניים??
כתבתי כתבתי...תכתבו שמדובר בשיער מסולסל שמגיע עד הסנטר / הכתפיים
תוכלו לצרף כאן?כתבתי כתבתי...
זה היה חלק מהתיאור המפורט...
(זה מטרנסלייט יכולות להיות שגיאות)תוכלו לצרף כאן?
פשוט אנטישמיות לשמה! יהודים עם קרנייםדי מתיש, זה לדוגמא תוצאה ל- 'שיער מתולתל בצידי הפנים שמגיע לסנטר של ילד חרדי בן 9 עם כיפת קטיפה לראשו'
אולי בפירוט - תלתל אחד בודד ארוך בצד ימין של הפנים וכו'די מתיש, זה לדוגמא תוצאה ל- 'שיער מתולתל בצידי הפנים שמגיע לסנטר של ילד חרדי בן 9 עם כיפת קטיפה לראשו'
הפעם שכחתי לכתוב לו שמדובר בילד...אולי בפירוט - תלתל אחד בודד ארוך בצד ימין של הפנים וכו'
One long single curl that reaches the chin on the right side of the face, 8-year-old boy, a velvet dome on his headאולי בפירוט - תלתל אחד בודד ארוך בצד ימין של הפנים וכו'
למה הוא עצוב?!One long single curl that reaches the chin on the right side of the face, 8-year-old boy, a velvet dome on his head
עקשן.One long single curl that reaches the chin on the right side of the face, 8-year-old boy, a velvet dome on his head
זה לא בבינה מלאכותית, נכון?עקשן.
למה גוגל מבין מה זה פאות וAI לא?
orthodox jewish little boy hassidic
לא, זה מגוגלזה לא בבינה מלאכותית, נכון?
זה מה ש lexica יצר(זה מטרנסלייט יכולות להיות שגיאות)
A boy about 10 years old, with a cropped haircut and also with two sets of thin and long hair hanging from both sides of his ears to his shoulders, wearing a casket hat
או זה- (אין כ"כ הבדל..)
A boy of about 10 years old, with a cropped haircut and two sets of thin curly hair coming from the sides of his ears to his shoulders, wearing a casket hat
והיו עוד נסיונות...
הילד הזה כבר מאוד מוכר לי. האם גם לכם? לקסיקה מייצר תמונות על בסיס אותם תווי פנים?זה מה ש lexica יצר
צפה בקובץ המצורף 1308469
נכון שמתי לב לזה, יש מצב שהיא מתבססת על משהו קיים?הילד הזה כבר מאוד מוכר לי. האם גם לכם? לקסיקה מייצר תמונות על בסיס אותם תווי פנים?
נכון, אני יכולה להעלות לך תמונות דומות שלי.הילד הזה כבר מאוד מוכר לי. האם גם לכם? לקסיקה מייצר תמונות על בסיס אותם תווי פנים?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: