שינוי לצורך וועדת קבלה אינו הוגן בעליל.לפעמים משנים בשביל לקבל דרגה טובה יותר לא בשביל להכניס למעון ללא צורך.
שינוי לצורך קבלת דרגה טובה - הוגן לחלוטין!
אני שעוזרת ה-מ-ו-ן לקבל דרגה טובה , אבל רק לדרגה , לא לוודעת קבלה.
שינוי לצורך וועדת קבלה אינו הוגן בעליל.לפעמים משנים בשביל לקבל דרגה טובה יותר לא בשביל להכניס למעון ללא צורך.
מי שאישרו לו דרגה? זה גם בעייתי בשבילו?אני המקור
עם יידע מבפנים (חברות שעובדות במוקד)
גלאט גלאט, כשר, צח ונקי? לגמרי לגמרי? מלכתחילה שמלכתחילה?שינוי לצורך קבלת דרגה טובה - הוגן לחלוטין!
בכל תחום יש הכשרים.גלאט גלאט, כשר, צח ונקי? לגמרי לגמרי? מלכתחילה שמלכתחילה?
אין בה הגיון כל עוד סטודנטים כן מסובסדים ואברכים לא. שום הגיון.וכן, זה לא פוליטיקלי קורקט. אבל וואלה, יכולה להבין את ההגיון שלאברכים לא תהיה דרגה.
הם מסיימים באחד, מתחילים בשמונה וחצי ובואו, בואו לא נשקר אף אחד, כשיוצא לי לאחר לפעמים אני רואה אברכים לוקחים את הילדים שלהם בין 8-9. והייתי בכמה מעונות. נדיר עד לא קיים שילד שאביו אברך הגיע לפני שמונה.
והיי, הכל טוב! זה הסדר יום של אברכים שלרוב גם קורעים את עצמם ויוצאים ללמוד אחרי צהרים, אבל בהחלט אני חושבת שחלופה של מטפלת- באה אצלם בחשבון מה שאין כן בזוג הורים עובדים.
אז זה שהגזירה מונעת משנאת חרדים- אין חולק. אבל וואלה, יש בה הגיון.
כי מורה שגומרת ב1.30 אין שום סיבה שתצטרך מעון לעומת אברך שלא "גומר" אלא כולה יש לו הפסקת צהריים קצרה שבה הוא אמור לאגור כוחות לסדר הבא שלו. ואם הוא יטפל בזמן הזה בתינוקים שלו יצא שהוא עובד רצוף מהבוקר עד הערב בלי שום הפסקה לנשימה.ויש גם עובדים שעובדים רק 5 שעות ביום, למה הם צריכים מעון?
בואו נגדיל ראש. הכל טוב. לא ממעיטה מערך הלימוד שהוא מעל הכל ואין חולק. בואו נסתכל למציאות בעיניים. אברכים זה יותר טוב ממורות, אז למה על מורות כל כך מזדעקים שלא מגיע להם מעון?
רוב האברכים גומרים ב- 1-1.5? רובם מתחילים סדר אחה"צ ב- 4?
רוב העובדים צריכים להיות בעבודה ב- 8-8.5 ויוצאים ממנה ב- 3-4?
זה הכל.
וכשאחד מבני הזוג עובד רק 24 ש"ש גם סדר יום דומה לאברך ובכל אופן מקבל סבסודאין בה הגיון כל עוד סטודנטים כן מסובסדים ואברכים לא. שום הגיון.
השנה יהיה סבסוד לאברכים שנה הבאה עדיין לא יודעים...מישהו יכול להסביר לי אולי מה נסגר עם כל עניין האברכות והסבסוד?
קיבלנו טפסים לקבלת דרגה לצהרון ואני רואה במבחני תמיכה שלא מוזכר בכלל הנושא של הכולל.
וגם רוצה לרשום את הילדה למעון לשנה הבאה ולא יודעת האם יכירו בזה? אפשר להצהיר עכשיו שהבעל אברך?
ממש אשמח אם מישהו יוכל לעשות סדר...
בטוח? כי במבחני תמיכה ששלחו לנו זה לא מוזכר כמו בשנים קודמות. וגם אין את ההצהרה הזאת של הכולל שכל שנה מצרפים.וכשאחד מבני הזוג עובד רק 24 ש"ש גם סדר יום דומה לאברך ובכל אופן מקבל סבסוד
השנה יהיה סבסוד לאברכים שנה הבאה עדיין לא יודעים...
אם הנתונים של הועדת קבלה מראש היו הגיונים וישרים היה על מה לדבר אבל לא. הם הולכים ראש בקיר עם הנתונים בלי לתת מקום לחריגים והם לא מעטים.הקדמת ניתוח או בדיקה, איננה גונבת את תורו של איש. אלו תורים שנוצרים בגלל ביטולים פתאומיים, או רופאים/טכנאים שמוכנים כטובה אישית 'לדחוף' עוד תור.
הוספת התור ע"י עסקנים, לא מבטלת כלום לאף אחד.
גם הפעלת פרוטקציה להתקבל, לא תגרום לחיידר 'להעיף' ילד שכבר התקבל.
אבל מי שמשנה נתונים בשביל וועדת הקבלה במעון, גורמת במישרין לאי קבלת ילד אחר שאולי אמו עובדת יותר והיה מגיע לה.
אפשר להבין מה גורם לה לעשות את זה. אבל שתישיר מבט אל המציאות ותכיר בתוצאות.
אולי שלחו לכם לפני העדכון?בטוח? כי במבחני תמיכה ששלחו לנו זה לא מוזכר כמו בשנים קודמות. וגם אין את ההצהרה הזאת של הכולל שכל שנה מצרפים.
בטח שמגישים תלושים לוודעת קבלה.אין כזה דבר "לצורך וועדת קבלה" לוועדת קבלה לא מגישים כלום ולכן א"א לשקר כלום.
לא נכון. מי שלא מכיר מקרוב שלא יכתוב.כאשר משקרים לקבל דרגה נמוכה ויש וועדת קבלה
אז הילד של השקרן מתקבל על חשבון הילד שהוריו לא שיקרו
כמובן, לצורך הקדימותבטח שמגישים תלושים לוודעת קבלה.
בודאי שמגישים. אני אישית הגשתי. וכל מי שמסביבי מגישה גם...כרגיל חוסר ידע!
אין כזה דבר "לצורך וועדת קבלה" לוועדת קבלה לא מגישים כלום ולכן א"א לשקר כלום.
וועדת הקבלה קיימת בטרם הילד התקבל למעוןכאשר משקרים לקבל דרגה נמוכה ויש וועדת קבלה
אז הילד של השקרן מתקבל על חשבון הילד שהוריו לא שיקרו
זה אולי בוטה אבל זו האמת לאמיתה
רגע, לפני שניה כתבתם שלא מגישים כלום לצורך וועדת קבלה. משהו השתנה?כמובן, לצורך הקדימות
שיקרתם וקודמתם = שיקרתם על חשבון ילד שזכאי יותר ממכם
נסיון אישי כמה פשוט וקל.אמממממ צודק זה נכון לגבי כל תחום
[]אפשר לדעת מה הקרבה שלכם לתחום? כמה שנים? כמה תלושים עברו לכם ביד?[/]
מה השתנה, כן צריך תלושים לועדת קבלה או לא?אמממממ צודק זה נכון לגבי כל תחום
אפשר לדעת מה הקרבה שלכם לתחום? כמה שנים? כמה תלושים עברו לכם ביד?
איזה עיקרון הובן?הכל נכון אולי חוסר דיוק כשאני כותב וכועס, העיקר שהעיקרון הובן,
אני יושב על חשבון ילד אחר שזכאי
אני יושב ברמאות וגניבה
חחח
מילד שלך?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: