תודה רבה.בבקשה
יודע אולי מה גובה ההכנסה לנפש לכל דרגה?
תודה רבה.בבקשה
תודה רבה.
יודע אולי מה גובה ההכנסה לנפש לכל דרגה?
מה שאני יודעת מחברה, לפני כמה שנים, אמרו לה שעל הארכת חל"ד לא יקבלו סבסוד עבור ילדים אחרים שבמסגרת התמ"ת. - כל זה תקף אם רוצים לרשום את התינוק הנולד גם למעון לאותה שנה או לקבל דרגה חדשה נמוכה יותר.(תשובה של אחותי)
לא נכון כלל וכלל!!!!!!!! אם הבנתי נכון את התגובה.
כי בדרך כלל מי שמאריכה את החופשה נשארת עם התינוק בבית, הלא כן?
ראיתי את התשובה ונלחצתי(כי אני בחל"ד ומתכוננת להאריך בעז"ה)
התקשרתי לתמ"ת כעת והנציגה אמרה שאין קשר למעון
אם כבר יש במעון ונולד ילד אז כמובן מחשבים דרגה מחדש.
ואין שום התניה של שליחה למעון מאוחר יותר.
כלומר ברגע שנולד ילד יכול לרדת דרגה אחת אך ברגע שנכנס למעון יכול לרדת בדרגה נוספת כי יש 2\3 ילדים במעון.
אשמח מאוד לתשובות.מספר שאלות דחופות:
א. ע"מ לקבל זכאות לסבסוד, בשנה הבאה הבעל צריך לעבוד מינימום 24 שעות בשבוע?
ב. במידה וגם לומד בכולל, צריך לדווח גם על זה?
ג. כדי לקבל מקסימום סבסוד מבחינת שעות עבודה, האמא צריכה לעבוד למעלה מ36 שעות, או שמתקזז עם שעות הבעל?
זה נושא מורכב מאוד, אפילו מאוד.
גם קידום תור למנתח ע"י הרב פירר זה על חשבון אחרים שממתינים חצי שנה.... וזה משאב ציבורי... ובטח כל הפעלת פרוטקציה כדי להתקבל לחיידר/ישיבה או קידום בעבודה... ועוד מלא דוגמאות שאתם עושים מעשים בכל יום ואפילו לא מעלים על דעתכם...
לא נכנס לנושא השקר וכו', אבל הטענה של "על חשבון אחרים" קצת תלושה
הבעיה שסדר הקדימות בועדות קבלה מעוות מלכתחילה.הקדמת ניתוח או בדיקה, איננה גונבת את תורו של איש. אלו תורים שנוצרים בגלל ביטולים פתאומיים, או רופאים/טכנאים שמוכנים כטובה אישית 'לדחוף' עוד תור.
הוספת התור ע"י עסקנים, לא מבטלת כלום לאף אחד.
גם הפעלת פרוטקציה להתקבל, לא תגרום לחיידר 'להעיף' ילד שכבר התקבל.
אבל מי שמשנה נתונים בשביל וועדת הקבלה במעון, גורמת במישרין לאי קבלת ילד אחר שאולי אמו עובדת יותר והיה מגיע לה.
אפשר להבין מה גורם לה לעשות את זה. אבל שתישיר מבט אל המציאות ותכיר בתוצאות.
אם מישהו ביטל אז יש רשימת המתנה שהיו קודם, ועל פי דין מגיע להם קודםהקדמת ניתוח או בדיקה, איננה גונבת את תורו של איש. אלו תורים שנוצרים בגלל ביטולים פתאומיים, או רופאים/טכנאים שמוכנים כטובה אישית 'לדחוף' עוד תור.
הוספת התור ע"י עסקנים, לא מבטלת כלום לאף אחד.
גם הפעלת פרוטקציה להתקבל, לא תגרום לחיידר 'להעיף' ילד שכבר התקבל.
אבל מי שמשנה נתונים בשביל וועדת הקבלה במעון, גורמת במישרין לאי קבלת ילד אחר שאולי אמו עובדת יותר והיה מגיע לה.
אפשר להבין מה גורם לה לעשות את זה. אבל שתישיר מבט אל המציאות ותכיר בתוצאות.
הבעיה שסדר הקדימות בועדות קבלה מעוות מלכתחילה.
הקדימות היא לפני שכר לנפש (אחרי תנאי סף של 36 ש"ש) ולא לפי מספר שעות עבודה!
הרי יש הבדל משמעותי מאוד מבחינת הצורך במעון בין אישה שעובדת 7 שעות ביום ל-9 שעות ביום.
אישה שעובדת 7 שעות יכולה להסתדר גם עם מטפלת עד 2
ומצד שני יהיה תהיה קודמת בוועדת קבלה כי השכר שלה נמוך יותר (ויכול להיות שהשכר לשעה זהה, רק יש לה פחות שעות).
תנו לי רב. אבל רב שהייתם סומכים עליו גם בהלכות כשרות המזון למשל, יא? שמתיר בפה מלא ואומר: מותר לגנוב מהמדינה, למרות שזה יגרום נזק ממשי ליהודים רבים נוספים ויגרום לגנבה גם מהם.לא בטוח שאסור שכל אחד ישאל את רבו.
ממש ממש לא!זה נושא מורכב מאוד, אפילו מאוד.
גם קידום תור למנתח ע"י הרב פירר זה על חשבון אחרים שממתינים חצי שנה.... וזה משאב ציבורי... ובטח כל הפעלת פרוטקציה כדי להתקבל לחיידר/ישיבה או קידום בעבודה... ועוד מלא דוגמאות שאתם עושים מעשים בכל יום ואפילו לא מעלים על דעתכם...
לא נכנס לנושא השקר וכו', אבל הטענה של "על חשבון אחרים" קצת תלושה
וכן, זה לא פוליטיקלי קורקט. אבל וואלה, יכולה להבין את ההגיון שלאברכים לא תהיה דרגה.הבעיה שסדר הקדימות בועדות קבלה מעוות מלכתחילה.
הקדימות היא לפני שכר לנפש (אחרי תנאי סף של 36 ש"ש) ולא לפי מספר שעות עבודה!
הרי יש הבדל משמעותי מאוד מבחינת הצורך במעון בין אישה שעובדת 7 שעות ביום ל-9 שעות ביום.
אישה שעובדת 7 שעות יכולה להסתדר גם עם מטפלת עד 2
ומצד שני יהיה תהיה קודמת בוועדת קבלה כי השכר שלה נמוך יותר (ויכול להיות שהשכר לשעה זהה, רק יש לה פחות שעות).
כנ"ל לגבי אמא לילד אחד שהשכר שלה לנפש יהיה גבוה והיא זקוקה למעון יותר מאמא שיש לה בנות גדולות שיכולות להוציא בצהריים...
גילוי נאות: במעון שאני שולחת אין ועדת קבלה כך שזה לא נוגע לי באופן אישי.
אני, וכמוני עוד הרבה חברותוכן, זה לא פוליטיקלי קורקט. אבל וואלה, יכולה להבין את ההגיון שלאברכים לא תהיה דרגה.
הם מסיימים באחד, מתחילים בשמונה וחצי ובואו, בואו לא נשקר אף אחד, כשיוצא לי לאחר לפעמים אני רואה אברכים לוקחים את הילדים שלהם בין 8-9. והייתי בכמה מעונות. נדיר עד לא קיים שילד שאביו אברך הגיע לפני שמונה.
והיי, הכל טוב! זה הסדר יום של אברכים שלרוב גם קורעים את עצמם ויוצאים ללמוד אחרי צהרים, אבל בהחלט אני חושבת שחלופה של מטפלת- באה אצלם בחשבון מה שאין כן בזוג הורים עובדים.
אז זה שהגזירה מונעת משנאת חרדים- אין חולק. אבל וואלה, יש בה הגיון.
מעולה. אז לא עליך דיברתי:אני, וכמוני עוד הרבה חברות
בעצמי מביאה למעונות ב07:00 (בעלי מתפלל)
ורצה לעבודה
ויש גם אברכים שלומדים 10+ שעות ביום.וכן, זה לא פוליטיקלי קורקט. אבל וואלה, יכולה להבין את ההגיון שלאברכים לא תהיה דרגה.
הם מסיימים באחד, מתחילים בשמונה וחצי ובואו, בואו לא נשקר אף אחד, כשיוצא לי לאחר לפעמים אני רואה אברכים לוקחים את הילדים שלהם בין 8-9. והייתי בכמה מעונות. נדיר עד לא קיים שילד שאביו אברך הגיע לפני שמונה.
והיי, הכל טוב! זה הסדר יום של אברכים שלרוב גם קורעים את עצמם ויוצאים ללמוד אחרי צהרים, אבל בהחלט אני חושבת שחלופה של מטפלת- באה אצלם בחשבון מה שאין כן בזוג הורים עובדים.
אז זה שהגזירה מונעת משנאת חרדים- אין חולק. אבל וואלה, יש בה הגיון.
ויש גם עובדים שעובדים רק 5 שעות ביום, למה הם צריכים מעון?ויש גם אברכים שלומדים 10+ שעות ביום.
גם הם יכולים להסתדר עם מטפלת???
יש עוד אופציה:אני, וכמוני עוד הרבה חברות
בעצמי מביאה למעונות ב07:00 (בעלי מתפלל)
ורצה לעבודה
לא! אם את משנה כדי לקבל דרגה טיפה יותר טובה, מישהו אחר מקבל את המקום שלך - הטיפה פחות טוב, ובסוף השרשרת מישהו שהיה זכאי, מפסיד את המקום שלו .....לפעמים משנים בשביל לקבל דרגה טובה יותר לא בשביל להכניס למעון ללא צורך.
דרגה לבד- לא מזיקה לאף אחד. אבל זה באמת חשבון של כל אחד מול רבונו של עולם.לא! אם את משנה כדי לקבל דרגה טיפה יותר טובה, מישהו אחר מקבל את המקום שלך - הטיפה פחות טוב, ובסוף השרשרת מישהו שהיה זכאי, מפסיד את המקום שלו .....
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: