אמת מגישיםלוועדת קבלה מגישים תלושים, אין טעם בכלל להתווכח על זה.
אין לי מושג איפה אתם יושבים ואיזה תלושים אתם בודקים. כל מי שעברה וועדת קבלה למעון יודעת שמגישים אליה תלושים.
אמת מגישיםלוועדת קבלה מגישים תלושים, אין טעם בכלל להתווכח על זה.
אין לי מושג איפה אתם יושבים ואיזה תלושים אתם בודקים. כל מי שעברה וועדת קבלה למעון יודעת שמגישים אליה תלושים.
אם תקראו תגובות קודמות תראו שלא בהכרח הילד האחר זכאי יותר. פשוט מבחני התמיכה שיחקו לטובת ההורים שלו. ומי קבע שמבחני התמיכה האלה הם הישרים? אולי הם מעוותים והלכתית אמור להיות אחרת?הכל נכון אולי חוסר דיוק כשאני כותב וכועס, העיקר שהעיקרון הובן,
אני יושב על חשבון ילד אחר שזכאי
אני יושב ברמאות וגניבה
לדברים אלו אין בסיס.נער הייתי וכו וכו
ראיתי הורים מגיעים עם מרצדס חדישה שרשומה על שם הסבתא של הדודה..
והרווחה משלמת עבורם את שכר הלימוד
מנגד ראיתי אברכים ונשות אברכים שבקושי מתקיים ולא משקרים בכלל!!
משלמים בדיוק מה שנדרש כי האברך הוא אברך רציני והוא אומר "לא יעלה על הדעת לזייף אם זה על חשבון יהודי אחר"
ויש גם באמצע, שקרנים קטנים, שקרנים גדולים "שזו מדינה ציונית ואז מותר"
במשך השנים לומדים לראות ולהכיר את כולם
אף אחד (היום) במערכת לא בודק תלושיםואיזה תלושים אתם בודקים.
אם תקראו תגובות קודמות תראו שלא בהכרח הילד האחר זכאי יותר. פשוט מבחני התמיכה שיחקו לטובת ההורים שלו. ומי קבע שמבחני התמיכה האלה הם הישרים? אולי הם מעוותים והלכתית אמור להיות אחרת?
תשאירו לכל אחד לבדוק את הנושא מול הרב שמקובל עליו במקום לצרוח "גנבים".
שאלתי, אמרו לי שאסור....,אשמח קודם שתגידי אם שאלת ואמרו לך שאסור או שהרגש וההגיון שלך אומר כך...
אפשר להאריך חופשת לידה ולקבל אבטלה??בהארכת דמי לידה יש אפשרות לקבל אבטלה ואז זה תופס
אני עוד לא שאלתי (ואין לי ילדים במעון כך שלא רלוונטי ) מעניין אותי באמת לשאול.שאלתי, אמרו לי שאסור....,
מעבר לזה כשאתה עושה משהו שהוא לא הוגן/ לא בסדר/ כולל מעבר על שקרים וכד' מוטל על מי שעושה את המעשה,
לשאול את הרב....
ולא תגנוב , ולא לשקר זה עשרת הדיברות....
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: