קראנץ פיסטוק
משתמש פעיל
עריכה: בלת"ק
כן
כן
אם ל?תריסר בנים... צריכה להיות חסינת ירילא התרגשתי מזה, אל דאגה
צריך קצת להתאמץ כדי לפגוע בי
מה כן?
שצריך להתאמץ ...מה כן?
מה כן?
עריכה: בלת"ק
כן
הוא עושה את זה לכולם ...אל תיקחו את זה אישית
הוא פשוט אחד מהבנים השובבים בחבורה...
הוא עושה את זה לכולם.
(מנסה להגיע ל"סופר מקצוען"? ניתן לו כולנו מלא מלא לייקים ואז הוא ישחרר...)
ראיתי, קראתי כבר הרבה חומר אבל אף פעם לא הצלחתי שיצא יפה.עזרה - תספורת לבנים - איך מספרים לבד?
אשמח לקבל כללים, עצות וטיפים לאיך לספר לבד את הבנים שלי. קניתי מכונת תספורת ואני מקווה שזה יהיה תועלתי יותר מלחכות שעות בתורים אצל הספר, ושגם התוצאה תהיה יפה יותר. תודה מראשwww.prog.co.il
לא יודעת שתיים עשרה, חמש עשרה... אני כבר הפסקתי לספור אחרי שפעם אחת התבלבלתי באמצע ולא היה לי כח להתחיל מההתחלהאם ל?תריסר בנים... צריכה להיות חסינת ירי
בקורונה היה אחד ממש מוצלח באחד מאתרי החדשותלאף אחד אין סרטונים או הדרכה מפורטת על ץספורת עם פוני (לא מדוגש מדאי)
או לגן חיות...איך זה עובד בדיוק?
אם הילדים שלי לא יסתפרו לארבעה חודשים, המנהל של החיידר ישלח אותם לבית יעקב.
איך היינו אמרים לההוא שהיה ממשפחה ברוכת ילדים ? (אולי זה היה אחד הבנים שלכם...) ,לא יודעת שתיים עשרה, חמש עשרה... אני כבר הפסקתי לספור אחרי שפעם אחת התבלבלתי באמצע ולא היה לי כח להתחיל מההתחלה
חחח גם אני קוראת לזה ככה כשאני עושה סיבוב לראות אם כולם בחייםאיך היינו אמרים לההוא שהיה ממשפחה ברוכת ילדים ? (אולי זה היה אחד הבנים שלכם...) ,
"רוץ הביתה , עוד מעט עושים ספירת מלאי " ...
כמה שמות צריך לומר עד שיצא השם הנכון?חחח גם אני קוראת לזה ככה כשאני עושה סיבוב לראות אם כולם בחיים
תשאל את את בעלי הניסיון ברולטה ...כמה שמות צריך לומר עד שיצא השם הנכון?
מה?תשאת את בעלי הניסיון ברולטה ...
זה הבנתי אבל מה זה?
תשאת
לא שמתי לב , תיקנתי .זה הבנתי אבל מה זה?
תשאל את את בעלי הניסיון ברולטה ...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: