את מתכוונת שאת עושה תואר בהוראה עם התמחות בגרפיקה/תקשורת חזותית.אני עושה תואר בגרפיקה....
(רק בהוראה/חינוך יש מושג של תואר אקויולנטי).
את מתכוונת שאת עושה תואר בהוראה עם התמחות בגרפיקה/תקשורת חזותית.אני עושה תואר בגרפיקה....
להגיד לך את האמת-את מתכוונת שאת עושה תואר בהוראה עם התמחות בגרפיקה/תקשורת חזותית.
(רק בהוראה/חינוך יש מושג של תואר אקויולנטי).
אם יש לך רב להתייעץ איתו, לפעמים זה עוזר להחליט.להגיד לך את האמת-
הולכת ממש לא בלב שלם.
רוצה את זה בשביל משכורת גבוה יותר כמורה לגרפיקה, למרות שזה חוסם בפני את הדרך כדי להיות מורה במכללות נגיד.
עשיתי אלף בירורים ולא החלטתי.
אבל העלו פה קישור של סרטון של ועד הרבנים לענייני לויד'ת מה על המכללות.
וזה עזר לי להחליט....
מקווה שאני עושה צעד נכון.
לכבוד ד', וד' יעזור לי....
מה צריך כדי לעבוד בבנק?אם את עובדת בבנק, והם צריכים שיהיה לך תואר בשביל קביעות, זה באמת לא משנה.
אשריך!!להגיד לך את האמת-
הולכת ממש לא בלב שלם.
רוצה את זה בשביל משכורת גבוה יותר כמורה לגרפיקה, למרות שזה חוסם בפני את הדרך כדי להיות מורה במכללות נגיד.
וזה עזר לי להחליט....
אחרי שישנתי על זה לילה, כמו שאומרים, אני רוצה להעלות עוד נקודה אחת שתהיה אולי משמעותית לך ואולי לאחרות:להגיד לך את האמת-
הולכת ממש לא בלב שלם.
וזה עזר לי להחליט....
תודה רבה. באמת אברר אישית. תודה שישנת עלי לילהאחרי שישנתי על זה לילה, כמו שאומרים, אני רוצה להעלות עוד נקודה אחת שתהיה אולי משמעותית לך ואולי לאחרות:
יותר מכל נושא אחר, בנושא הזה של האקדמיה אנחנו מוצאים פער מאד גדול בין 'הוראה לרבים' לבין 'הוראה ליחיד'.
אחרי שאני מכירה את התחום די לעומק, אני יכולה להגיד שזה פער ענק.
לא רק כי שמעתי ופגשתי 'בנות של...' לומדות לתואר, אלא כי שמעתי אפילו מאנשים שנמצאים עמוק בתוך הועדות לענייני, אלה שמפיקות את הכנסים הגדולים, את הכתבות בעיתונים ואת קטעי הוידיאו שעליהם דיברת.
הסבירו לי ברחל בתך הקטנה שיש הבדל. יש הבדל בין להכניס משהו במסות ולשלוח אליו את כל הציבור, לבין להורות הוראה מסוימת לבת מסוימת. ולכן, כמו שהסביר לי רב מכובד שאני מאד מעריכה, הוא יושב בועדה X, והבנות שלו כולן לומדות לתואר אחרי הסמינר. כי זה ההבדל בין השיקול הפרטי לעומת השיקול הציבורי.
ולכן, כל אחת ואחת שמתלבטת ורוצה להקריב נתחים הגונים מפרנסתה באמת ובתמים לשם שמים אמיתי, כדאי לה שתשאל.
יש ששאלו והורו להן אכן לוותר, ויש ששאלו והורו להן שבמקרה שלהן, עם הנתונים שלהן, שתלכנה ותלמדנה.
אז לתשומת לב.
בשביל לעבוד בבנק צריך ראש מחובר לכתפיםמה צריך כדי לעבוד בבנק?
אפשר להתחיל בלי תואר?/להמשיך ללא תואר כלל?
על בכיר מסתכלים שם?
ולקלינאות תקשורת - יש משקל לזה?
תודה!
אכן. אני למדתי במכללה החרדית (תואר של מכללת הדסה), והתואר שלי הוא Bsd (תואר במדעים), ולא Bed. בתחומים אחרים (לא מדעיים) התואר במכללה החרדית היה Ba.כמעט 100 אחוז בטוחה
בדקת באפיק?יש למשהי מידע איפה אפשר ללמוד ניהול ארוע?? בלי בימוי!!!
מקום חרדי וטוב!!
איפה?אני עושה תואר בגרפיקה....
אני עושה חינוך ובמקצוע חול התמחות לגרפיקה.איפה?
ביררתי הרבה איפה אפשר לקבל תואר בגרפיקה
עוד לא מצאתי.
לא הבהרתי את שאלתי: האם ל"בכיר" יש משקל כשניגשים ללימודי קלינאות.קלינאות תקשורת
אה, הבנתילא הבהרתי את שאלתי: האם ל"בכיר" יש משקל כשניגשים ללימודי קלינאות.
תודה, התשובות מאירות עיניים!
למיטב ידיעתי הם יחכו שתסיימי.הי @גלבוע אני רואה שאת ממש בעניינים קופצת על המציאה
מי שמשלימה עכשיו בכיר יכולה תו"כ לעשות תואר לא אקויולנטי? באיזה מקומות אפשרי??
למיטב ידיעתי הם יחכו שתסיימי.
מלהרים טלפון לא מפסידים כלום.תודה רבה, כל המקומות ראיתי שכתבת למעלה
השאלה באמת אם בטוח זה ש:
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: