כי אם כן, אז יש מצב ....אני לא יכולה לחשוף פה את כל הסודות.
למה את שואלת?
כי אם כן, אז יש מצב ....אני לא יכולה לחשוף פה את כל הסודות.
למה את שואלת?
איך אפשר לעבור לאישי?כן. אלעדית ותיקה...
@גלבוע
צריכה אותך שניה..
אם אני עושה גמולים בסמינר מסוים זה מעלה לי במשכורת בנוסף לתואר האקדמאי??
מעלה גם אם אין תקן?
צריך להפריד בין אין לך שעות קבועות משלך לבין שעות מילוי מקוםגמולים מעלים במשכורת, בנוסף לתואר.
אבל אם אין לך שעות קבועות משלך, ואת מקבלת תשלום של מילוי מקום- זה בדרך כלל לא משנה.
אכתוב לך את המייל שלי ותעדכני שאמחק:
ג'ימל.
מחקתי!איך אפשר לעבור לאישי?
לא הספקתי לראות.מחקתי!
אם לא ראית, תעדכני ואשלח לך כשתהיי מול המחשב.
בבית ברכה אין תואר בפסיכולוגיה מכיוון ולתואר הזה צריך ללמוד גם קורסים שלא כל כך מתאימים להשקפת העולם של ציבור התלמידות.לי לא ידוע על מסלול פסיכולוגיה בבית ברכה,
אבל אולי @i am יודעת.
ינר - אכן יש שם שלוחה ותיקה. שכחתי מזה, צר לי.
כל 112 שעות מעלות 1.2% למשכורת.
מקבלים את הגמול רק אם מדובר בשעות תקן- כלומר שעות שמקבלים עליהן משכורת גם אם השיעור התבטל. (מ"מ על בסיס יומי לא נחשב לצורך העניין, מ"מ של חל"ד כן)
בהוראה אפשר לקבל בנוסף לכפל תואר (ששווה 8.75 גמולים) עוד 16 גמולים ע"י השתלמויות. ובעוז לתמורה אפילו יותר (נכון להיום 19 אם אני זוכרת נכון)קופצת על האשכול..
מלבד מורים, יש מקצועות נוספים שבהם אפשר לקבל תוספת בשכר עבור גמולים.
לדוג, עו"ס- שזה השטח שלי.
וכאן אני רוצה להסב את תשומת לבכן-
לי יש תעודת הוראה+ בכיר, ותארים בעו"ס. וועדת השתלמויות הכירה בזה ככפל תואר ראשון, כך שקבלתי את מלוא הגמולים, ללא צורך בהשלמת קורסים נוספים.
לא יודעת האם תקף גם לעוד מקצועות או לא, אבל שווה בדיקה.
וודאי יכול לעזור לעו"סיות שכאן..
בהוראה אפשר לקבל בנוסף לכפל תואר (ששווה 8.75 גמולים) עוד 16 גמולים ע"י השתלמויות. ובעוז לתמורה אפילו יותר (נכון להיום 19 אם אני זוכרת נכון)
ראיתי שפרסמו בג'וב סקוליש למשהי מידע איפה אפשר ללמוד ניהול ארוע?? בלי בימוי!!!
מקום חרדי וטוב!!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: