נכתב ע"י חדזי;2482126:משלוח מנות מאד יפה. אבל מוגזם וחסר פורפורציה. למה לא לתת מתנה שימושית .אין קשר לקנאות .אני בעצמי מעצבת משךוחי מנות ואוהבת להכין שוקולדים ועדיין חושבת שזה מוגזם וזה גם לא קשור לכסף אולי יש לך את הכסף לזה אבל זה בל תשחית. מה למען השם משפחה ממוצעת תעשה עם כמות כזו אדירה של שוקולדים.???? ואני בעד יופי אסטטיקה . דברים מכובדים ויפים אבל פה זה לדעתי זה עבר את הגבול. בפרט אם אתם לא עשירים. כל כך הרבה זוגות צעירים אחרי החתונה נמצאים במצב כלכלי קשה ואין להורים לעזור להם . אולי עדיף לחסוך קצת בהוצאות טיפשיות ולשמור להוצאות חשובות יותר. הכי כואב שהרבה מאילו שעושים כאלו משלוחי מנות אחר כך טסים לחול לאס
וף כסף.... זה גם יוצר תחרות חסרת תועלת...
פצצה! כמה היו צריכים לסחוב את זה ומתי הכנתם יום לפני או מיד?נכתב ע"י חיוש כהן;2481984:אחרי שרואים את התוצאות...
משלוח מנות ששלחנו למחותנים...
בבקשה נא לא להוריד את התמונות.
נכתב ע"י לאה ל;2482120:אפשר להבין את הכועסים\ות
בסופו של דבר זה יכול לחייב גם אותם גם במשלוח שכזה.
נכתב ע"י עט הדר;2482168:יש גם חיובי בתגובה השלילית.
כ"כ הרבה מדברים על צמצום ההוצאות בנישואי הילדים,
כך שלא מזיק לקבל תגובות איך זה נראה מהצד...
נכתב ע"י דיסני;2482169:מאוד מאוד מעניין אותי איך העבירו את המשלוח - המחותנים גרים באותה קומה?
אחרת אין לי תשובה!!!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: