נכתב ע"י לאה ל;2482286:יש לבדוק את הענין בפרוטרוט..
כי לפי ארון הספרים והפלורסנט הנשקף בדלת הזכוכית הרי שמדובר במשפחה עם הכנסה ממוצעת - ולא אמידה מי יודע מה - ולכן אולי עדיף לחסוך את הכסף לחתונות הבאות...
אך מצד שני, בהתחשב בש"ס-חתנים העתיק הנראה בארון הספרים - הרי שמדובר במשפחה וותיקה שכבר מסיימת לחתן את הילדים, ואולי מדובר בבנם\בתם הצעיר\ה - ככה שניתן להבין אותם יותר, גם מבחינת ההשקעה וגם מבחינת ההתרגשות.
מצד שלישי, לפי הדף המקופל מעל לספרי הריטב"א - שאפשר והוא דף פרשת שבוע של ילד בכתה ד' - הרי שהאמור לעיל ב'צד שני' לא נכון...
מצד רביעי השולחן עליו מונח המשלוח, נראה מתאים למשפחה עם הכנסה רגילה לגמרי - בסביבות ה7625 שקלים בחודש בערך, וגם אם בא נגיד שהם קנו לבד את המוצרים והכינו לבד הכל - הרי שעדיין מדובר בהוצאה גדולה ביחס להכנסה החודשית...
.
נכתב ע"י efrat1;2482307:זו תופעה שמתחילה, ומדרדרת במדרון מסוכן.
זו תקופה מספיק יקרה ולחוצה מבחינה כלכלית כך שמשלוחי מנות רהבתניים ויקרים, מיותרים בהחלט וגורמים לתחרות מטופשת.
נכתב ע"י מטאלי;2482095:דווקא לפי הספרים לא נראה חסידי, אין ספרי חסידות בארון
מדהים מדהים מדהים, עוד לא ראיתי עיצוב ברמה כזו, אם כי חשוב לציין שכמתנה זה לא בסגנון שלי לא בגודל ולא בגרנדיוזיות...
נכתב ע"י חיוש כהן;2482368:נראה לי שעשיתי טעות שעליתי כאן את התמונות...
לא נורא בפעם הבאה לא אשתף אתכם
נכתב ע"י לאה ל;2482286:יש לבדוק את הענין בפרוטרוט..
כי לפי ארון הספרים והפלורסנט הנשקף בדלת הזכוכית הרי שמדובר במשפחה עם הכנסה ממוצעת - ולא אמידה מי יודע מה - ולכן אולי עדיף לחסוך את הכסף לחתונות הבאות...
אך מצד שני, בהתחשב בש"ס-חתנים העתיק הנראה בארון הספרים - הרי שמדובר במשפחה וותיקה שכבר מסיימת לחתן את הילדים, ואולי מדובר בבנם\בתם הצעיר\ה - ככה שניתן להבין אותם יותר, גם מבחינת ההשקעה וגם מבחינת ההתרגשות.
מצד שלישי, לפי הדף המקופל מעל לספרי הריטב"א - שאפשר והוא דף פרשת שבוע של ילד בכתה ד' - הרי שהאמור לעיל ב'צד שני' לא נכון...
מצד רביעי השולחן עליו מונח המשלוח, נראה מתאים למשפחה עם הכנסה רגילה לגמרי - בסביבות ה7625 שקלים בחודש בערך, וגם אם בא נגיד שהם קנו לבד את המוצרים והכינו לבד הכל - הרי שעדיין מדובר בהוצאה גדולה ביחס להכנסה החודשית...
מצד חמישי ואחרון, מעלה התמונות לא ביקשה שיעורים בחיסכון, וגם אם זה חשוב, אפשר להעלות את זה באשכול נפרד, ולא צריכים להיכנס לקישקעס של השני...
נכתב ע"י יוני מקרוני;2482377:זה לא סימפטי לנתח כך בן אדם הרבה יותר מזה שמעירים לו הארות
נכתב ע"י שטייגעניסט;2482387:לא הבנת את הציניות בהודעה?
נכתב ע"י יוני מקרוני;2482403:תחשוב על זה שהיא יותר לא תעלה לנו תמונות כאלו
זה לא הפסד ?
אז אני מקווה שהיא גם תבין את הציניות בכל ההודעות
אבל אני במקומה לא היתי אוהב שעושים את זה על הבית שלי
אלא אם כן זה כבר צולם אצל השויגער
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: