מעניין מי הירק הזה.נכתב ע"י לאה ל;2482424:הגדילה לעשות אחת עם שם של ירק ירוק ומוארך - שהוסיפה פרטים שאולי גם המעלה לא חשבה עליהם....
נכתב ע"י חיוש כהן;2481984:בבקשה נא לא להוריד את התמונות.
נכתב ע"י חיוש כהן;2482368:נראה לי שעשיתי טעות שעליתי כאן את התמונות..
לא נורא בפעם הבאה לא אשתף אתכם
נכתב ע"י userit;2482152:אני פשוט המומה מהתגובות כאן
אני לא חושבת שהיו מופיעות כל כ ךהרבה תגובות שליליות אילולי אחת המגיבות הראשונות היתה כותבת שלילי. זה פתח את הדלת לכל האחרות.
ואני גם לא חושבת שניקיות מסוימות אחרות היו זוכות לתגובות חמות כל כך. פשוט נוראי.
הניקית הפותחת השקיעה במיוחד אך באופן פרופורציונאלי למצופה בחוג שלה. והיא ממש לא ביקשה לדעת האם ההשקעה מוגזמת לטעמכם. היא רק רצתה לשמוע פירגון שמגיע לה- על עבודה מאד יפה ותוצאה מהממת.
אף אחד לא צריך להיכנס לכיס של השני, ולא לכמות השוקולדים שהוא צורך.
ואם יש למחותנים 15 ילדים? אז אולי לא מדובר בכמות שוקולדים מוגזמת?
ואם אני אספר לכם שישיבות שולחות משלוחים בגודל הזה לתורמים שלהם, כאילו לא תרמו את הכסף בשביל מטרה חיובית יותר מהר שוקולדים על מגדל קלקרים... אז תדעו שזו לא כמות פרלינים מופרזת.
ואני בטוחה שהמחותנים מעריכים את זה.
ושיהיה לכם במזל טוב!
נכתב ע"י yudit10;2482520:רק אני מרגישה שפרוג הפך להיות הפייסבוק של הציבור החרדי?!
אהבתם? לחצו על לייק...
נכתב ע"י זהבהלה;2482560:נראה לי שרוב ניקי פרוג (ואני בתוכם) לא מכירים את פייסבוק מבפנים אז אל תצפי להרבה לייקים...
נכתב ע"י hbecker;2482576:היא לא ביקשה "לייקים" לעצמה....
היא כתבה שזה סוג של "טרנד" בפרוג.
[אם הבנתי נכון...]
נכתב ע"י rivkic;2482588:מדהים! אין מילים!
תני פרטים מזהים, נשקול להשתדך איתכם....
נכתב ע"י זהבהלה;2482582:ואני התכוונתי שרובנו לא מכירים את פייסבוק ומסיבה זו שלא תצפה לצילצולים(=לייקים) על כך שפרוג נהיה פייסבוק( כי אנחנו לא מכירים...)
הבנת בקר? (מה שבטוח נהיה כאן טרנדי בפרוג זה לקרוא לך בקר.. )
נכתב ע"י hbecker;2482611:ומה לעשות וקוראים לי בקר? איך רצית שיקראו לי????
נכתב ע"י נוי;2482620:מרהיב, ונראה טעים!
כיף לקבל דבר כזה, כשהיופי לא בא על חשבון השפע.
כיף לראות עין טובה!
ובמיוחד אם המשפחה גדולה וכך אף נכד לא יקופח.
(מכירים את משלוחי המנות היוקרתיים האלה שהכל מגיע בדוגמית וכשרוצים להתכבד כל אחד זוכה לפירור?)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: