אמת מארץ תצמח
משתמש מקצוען
לכא' דרך חברה.מעניין אותי מאוד איך יש דרך לשמור על הפטור ממס גם עד לזכייה של מיליונים
תודה מראש
אולי גם עם תוגדר כ'סוחר בהגרלות'?
לכא' דרך חברה.מעניין אותי מאוד איך יש דרך לשמור על הפטור ממס גם עד לזכייה של מיליונים
תודה מראש
אני מקווה מאד שהעניין הוא תיאורטי בלבד ולא שהכוונה היא לנסות את השיטה.מעניין אותי מאוד איך יש דרך לשמור על הפטור ממס גם עד לזכייה של מיליונים
תודה מראש
מעניין אותי מאוד איך יש דרך לשמור על הפטור ממס גם עד לזכייה של מיליונים
תודה מראש
לא ממליץ!חשוב לזכור: יש תקרת מס מסכום מסוים, בו חיבים לשלם מס, המוריד את כל העוקץ..., לכן מאז שמגיעים לסכומים הללו, פשוט מפצלים את הכרטיסים, למשל במקום לקנות כרטיס ב100 ש"ח קונים שתים ב50 ש"ח...
יש תקרת מס מסכום מסוים, בו חיבים לשלם מס, המוריד את כל העוקץ...מעניין אותי מאוד איך יש דרך לשמור על הפטור ממס גם עד לזכייה של מיליונים
תודה מראש
לכן אם כבר, אז עדיף להתחיל ללכת על קבוצה לאחר 10 ימים שכבר לא הגיעה...שים לב
שב 120 ההגרלות האחרונות
קרה פעמיים שהרצף 500-750
רק לאחר 17 פעמים....
בהסתייגות...לכן אם כבר, אז עדיף להתחיל ללכת על קבוצה לאחר 10 ימים שכבר לא הגיעה...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: