?הסגר לא קיים,
?הסגר לא קיים,
לא יודע היכן אתה חי, אבל אצל החרדים שאני מכיר הייתה השפעה ניכרת של הסגר על חיי היום יום, בכל התחומים.ישראל עשתה פעמיים מחקר גדול בתרופה שנקראת seger.
לחילונים נתנו את התרופה, החרדים קיבלו פלצבו.
מרגש לשמוע.
נתונים משמחים נתוני משרד הבריאות מוכיחים: החיסון עובד
הנתונים שנאספו בתקופה האחרונה על ידי משרד הבריאות מלמדים כי החיסון יעיל במיוחד כנגד מחלה קשה או מוות, ואף יעיל כנגד הדבקה גם במחלה קלה שלא מצריכה אשפוז (ארץ)
על פי נתוני משרד הבריאות יעילות החיסון של פייזר אכן גבוהה ועומדת על מעל 90%. על פי הנתונים, בקרב בני 65 ומעלה יעילות החיסון במניעת מחלה קשה או מוות עומדת על 94.3% קרוב ל-95% שהציגה החברה על פי הניסוי שערכה.
בקרב בני 45-65 יעילות החיסון דומה (94.7%), וגם בקרב בני 15-55 היא גבוהה מאוד, 91.2%.
גם יעילות החיסון מחלה קשה המובילה לאשפוז גבוהה מאוד. בקרב קבוצות הגיל השונות, היעילות היא בין 93% ל-95%. כך, למשל, מתוך 100 אלף שאינם מתחסנים - 23 מאושפזים. לעומת זאת, מתוך 100 אלף מתחסנים - רק אחד מאושפז.
מנתוני משרד הבריאות שפורסמו ב-ynet עולה כי מבין 183 חולי הקורונה במצב קריטי מעל לגיל 60 – רק אחד מהם הוא מחוסן שחלפו יותר משבועיים מאז שקיבל את מנת החיסון השנייה, מה שמלמד על יעילות גבוהה של החיסון במניעת מחלות קשות.
על פי משרד הבריאות, מתוך 856 החולים הקשים מעל גיל 60 שנמצאים כעת במחלקות הקורונה השונות ברחבי הארץ, רק 6.5% - 56 חולים חוסנו וחלף יותר משבוע מאז שחוסנו במנה השנייה.
בקרב 203 המאושפזים בבתי החולים במצב קשה וקריטי מתחת לגיל 60 - עשרה בלבד חוסנו וחלף יותר משבוע מקבלת מנת החיסון השנייה, ואחד בלבד התחסן במנת החיסון השנייה יותר משבועיים טרם חלה.
גם בקרב הנפטרים, מתוך 660 שנפטרו בתקופת הבדיקה של משרד הבריאות, רק ארבעה היו מחוסנים במנה השנייה לפחות שבועיים לפני פטירתם. 546 מתוכם לא חוסנו כלל או קיבלו רק מנה ראשונה עד שבועיים לפני פטירתם.
החיסון מועיל גם בקרב הנדבקים שלא אושפזו, מתוך למעלה מ-13 אלף נדבקים בני 60 פלוס, 10,724 לא חוסנו או קיבלו את המנה הראשונה שבועיים לפני שחלו. מנגד רק 271 מתוכם קיבלו גם את המנה השנייה. יצוין, כי רוב קבוצת הגיל הזו בישראל כבר חוסנה, מה שמוכיח כי החיסון יעיל במיוחד.
השבוע לראשונה עלה מספר המאושפזים הצעירים על החולים מעל גיל 60, מה שמלמד גם על השפעת החיסונים על קבוצת הגיל המבוגרת שכאמור רובה כבר התחסנה.
יש מיעוט צעקני שמפר, רוב החרדים שמרו על הסגרים האלו כראוי, ומן הסתם יותר מהחילונים.לא יודע היכן אתה חי, אבל אצל החרדים שאני מכיר הייתה השפעה ניכרת של הסגר על חיי היום יום, בכל התחומים.
ראיתי אתה כלל לא מתייחס למה שכתבתי אני שוקל אם להיפגע מטענות קשות אתה מתעלם?אשמח להסבר מדעי לאמירה הזו. למה לפני שבועיים נדבקו בבני ברק כמעט אלף איש ביום, בשבוע שעבר כחמש מאות איש, והשבוע כמאתיים איש ביום. מה קרה לאלף ההם? הם לא הדביקו הלאה? היו בסגר?
לצערי אני לא רואה בנתונים אלה 95% יעילות אחרי שבוע של המנה השנייה
נתונים משמחים נתוני משרד הבריאות מוכיחים: החיסון עובד
הנתונים שנאספו בתקופה האחרונה על ידי משרד הבריאות מלמדים כי החיסון יעיל במיוחד כנגד מחלה קשה או מוות, ואף יעיל כנגד הדבקה גם במחלה קלה שלא מצריכה אשפוז (ארץ)
על פי נתוני משרד הבריאות יעילות החיסון של פייזר אכן גבוהה ועומדת על מעל 90%. על פי הנתונים, בקרב בני 65 ומעלה יעילות החיסון במניעת מחלה קשה או מוות עומדת על 94.3% קרוב ל-95% שהציגה החברה על פי הניסוי שערכה.
בקרב בני 45-65 יעילות החיסון דומה (94.7%), וגם בקרב בני 15-55 היא גבוהה מאוד, 91.2%.
גם יעילות החיסון מחלה קשה המובילה לאשפוז גבוהה מאוד. בקרב קבוצות הגיל השונות, היעילות היא בין 93% ל-95%. כך, למשל, מתוך 100 אלף שאינם מתחסנים - 23 מאושפזים. לעומת זאת, מתוך 100 אלף מתחסנים - רק אחד מאושפז.
מנתוני משרד הבריאות שפורסמו ב-ynet עולה כי מבין 183 חולי הקורונה במצב קריטי מעל לגיל 60 – רק אחד מהם הוא מחוסן שחלפו יותר משבועיים מאז שקיבל את מנת החיסון השנייה, מה שמלמד על יעילות גבוהה של החיסון במניעת מחלות קשות.
על פי משרד הבריאות, מתוך 856 החולים הקשים מעל גיל 60 שנמצאים כעת במחלקות הקורונה השונות ברחבי הארץ, רק 6.5% - 56 חולים חוסנו וחלף יותר משבוע מאז שחוסנו במנה השנייה.
בקרב 203 המאושפזים בבתי החולים במצב קשה וקריטי מתחת לגיל 60 - עשרה בלבד חוסנו וחלף יותר משבוע מקבלת מנת החיסון השנייה, ואחד בלבד התחסן במנת החיסון השנייה יותר משבועיים טרם חלה.
גם בקרב הנפטרים, מתוך 660 שנפטרו בתקופת הבדיקה של משרד הבריאות, רק ארבעה היו מחוסנים במנה השנייה לפחות שבועיים לפני פטירתם. 546 מתוכם לא חוסנו כלל או קיבלו רק מנה ראשונה עד שבועיים לפני פטירתם.
החיסון מועיל גם בקרב הנדבקים שלא אושפזו, מתוך למעלה מ-13 אלף נדבקים בני 60 פלוס, 10,724 לא חוסנו או קיבלו את המנה הראשונה שבועיים לפני שחלו. מנגד רק 271 מתוכם קיבלו גם את המנה השנייה. יצוין, כי רוב קבוצת הגיל הזו בישראל כבר חוסנה, מה שמוכיח כי החיסון יעיל במיוחד.
השבוע לראשונה עלה מספר המאושפזים הצעירים על החולים מעל גיל 60, מה שמלמד גם על השפעת החיסונים על קבוצת הגיל המבוגרת שכאמור רובה כבר התחסנה.
גם אני חשבתי על זה...ל פניו נתון פנטסטי, אחוז יעילות 95% אחרי שבוע
הבעיה: לא כל בני הקבוצה של מתחת לגיל 60 חוסנו ורובם לא חוסנו במנה שניה ועבר שבוע
ברור שמתוך קבוצת המתחסנים אמור להיות מספר יותר קטן של מאושפזים
האמת צריך לבדוק אם האחוזים זה מסקנות של משרד הבריאות.לצערי אני לא רואה בנתונים אלה 95% יעילות אחרי שבוע של המנה השנייה
יש כאן משחק במספרים
או הטעיה מכוונת
לדוגמה הציטוט הזה:
"בקרב 203 המאושפזים בבתי החולים במצב קשה וקריטי מתחת לגיל 60 - עשרה בלבד חוסנו וחלף יותר משבוע מקבלת מנת החיסון השנייה, ואחד בלבד התחסן במנת החיסון השנייה יותר משבועיים טרם חלה".
על פניו נתון פנטסטי, אחוז יעילות 95% אחרי שבוע
הבעיה: לא כל בני הקבוצה של מתחת לגיל 60 חוסנו ורובם לא חוסנו במנה שניה ועבר שבוע
זה כמו שנגיד שמבני ברק יש רק 10 מאושפזים מתחת לגיל שישים מתוך 203 המאושפזים בארץ
האם זה יהווה לנו ראייה שיש חיסון עדר בבני ברק, הראיה - הם רק 5% אחוז מתוך סך המאושפזים ?
תקנו אותי אם אני טועה!
יש לי עוד כמה בעיות רציניות בדיווח של משרד הבריאות
גם בקרב הקבוצה הזאת יש 30/40% שלא עבר שבוע מהחיסון השני...בכל אופן ברור שהנתונים של ה65 + הרבה יותר משמעותיים.
לא ניתן לחשב אחוזי יעילות כלל מהכתבה הזולצערי אני לא רואה בנתונים אלה 95% יעילות אחרי שבוע של המנה השנייה
יש כאן משחק במספרים
או הטעיה מכוונת
לדוגמה הציטוט הזה:
"בקרב 203 המאושפזים בבתי החולים במצב קשה וקריטי מתחת לגיל 60 - עשרה בלבד חוסנו וחלף יותר משבוע מקבלת מנת החיסון השנייה, ואחד בלבד התחסן במנת החיסון השנייה יותר משבועיים טרם חלה".
על פניו נתון פנטסטי, אחוז יעילות 95% אחרי שבוע
זה כמו שנגיד שמבני ברק יש רק 10 מאושפזים מתחת לגיל שישים מתוך 203 המאושפזים בארץ
האם זה יהווה לנו ראייה שיש חיסון עדר בבני ברק, הראיה - הם רק 5% אחוז מתוך סך המאושפזים ?
תקנו אותי אם אני טועה!
יש לי עוד כמה בעיות רציניות בדיווח של משרד הבריאות
הנחות היסוד נכונות ולו בלבד בגלל שהם מעוגנות בהגיון ובמציאות בכל העולם ובמהלך ההיסטוריה.נכון. ואז הוא רואה שהמחלה מדביקה פחות גם כשאין הרחקה בין אנשים, ומבין שמשהו מהנחות היסוד של המשוואה המורכבת פשוט לא נכון, ובעיקר מבין שהוא לא מבין.
לי קבעו תור רק לאחר 25 יום.יש לי מתגובה שנמחקה והכרטיסייה עדיין פתוחה אצלי:
2.3
. 69% מגיעים להתחסן כעבור 21 יום. 0.7% טרם התחסנו ללא סיבה מוצדקת לאחר 25 יום (כ- 3000
איש). הקופות מנסות לטייב את המספרים ולהגיע לכולם. 0.2% נפטרו בתקופה שבין החיסון הראשון
לחיסון השני. 0.6% בבידוד. 0.4% החלמה.
אני דיברתי עם הרב אליעזר קפלן עוזרו של הרב פירר למעלה מ4 פעמים על הענין והוא ממש שולל חשש לנשים בהריון להתחסן!לא יודע איפה לכתוב את זה אז אני כותב כאן.
שמעתי שישנן רופאות נשים בקופות החולים שמזהירות את המטופלות לא להתחסן בהריון.
כל פציינטית כזו מעבירה את השמועה הזו לכל חברותיה שמקבלות את זה בהתלהבות וזה יגרום לציבור גדול של סרבניות חיסון בהריון. והתוצאות של זה קטלניות כידוע.
אמא שלי חיובית,אבי מימרן: ב״ה נכון להיום, בחסדי עמרם לא מכירים חולה שנדבק שבוע אחרי החיסון השני.
זהוא נתון מאוד מאוד חשוב!
בפרט שזה מגיע ממקום טהור ללאשיקולים ואינטרסים!
אמא שלי חיובית,
22 יום (3 שבועות + יום) אחרי מנה שניה של חיסון
77 (לאוי"ט)מה מצבה? ומה גילה?
נראה שאבי מימרן התכוון שגם אם יש משהו שנדבק אחרי חיסון שני לא היה חולה קשה ולא הזדקק לעזרא מחסדי עמרםאמא שלי חיובית,
22 יום (3 שבועות + יום) אחרי מנה שניה של חיסון
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: