יותר ממליון.כמה מתוכם אוחזים שבועיים אחרי החיסון השני?
יותר ממליון.כמה מתוכם אוחזים שבועיים אחרי החיסון השני?
בערךכמה מתוכם אוחזים שבועיים אחרי החיסון השני?
למה כתבת שבועיים ?כמה מתוכם אוחזים שבועיים אחרי החיסון השני?
שבועיים או שבוע?בערך
1700,000
אז היה בערך 1,150,000שבועיים או שבוע?
לבעלי כבר שבועיים ביום ראשון האחרון והוא היה פחות או יותר בסביבות במיליון,
לא נראה לי שנוספו 700,000 מאז.
ל'סגר' אין שום השפעה על התחלואה.במגזר הערבי בימים האחרונים הוא די חופף לפעמים יותר לפעמים פחות לפעמים יותר, ביחס לציבור הכללי חילוני
מה שברור שלא רואים הבדל משמעותי בין המגזרים.
דווקא בציבור החילוני רואים עלייה ניכרת כשהתחילו לקחת את החיסונים מה שלא רואים במגזר הערבי...
הירידה במגזר הכללי אולי ממש בימים האחרונים, גם לא משמעותי ועדיין די דומה לשיא הגל האחרון
מדובר כשיש סגר של חודש על החינוך במגזר הכללי...
במגזר החרדי הספור לגמרי שונה והירידה היא דרסטית
דמגוגיה לשמה!ל'סגר' אין שום השפעה על התחלואה.
מבחינתי מי שלא מבין את זה מצחיק כמו אלו שלא יודעים שארצות הברית ואמריקה זה לא אותו דבר.
ישראל עשתה פעמיים מחקר גדול בתרופה שנקראת seger.
לחילונים נתנו את התרופה, החרדים קיבלו פלצבו.
התוצאה בשתי הפאזות: הפלצבו מועיל יותר, באחוזים ניכרים.
מסקנת משרד הבריאות: התרופה יעילה ובטוחה. נעשה בה שימוש אי"ה שוב ושוב.
החסרון היחיד במחקר הוא שלא היתה סמיות בכלל. אולי בצד החרדים...
|
|
איך שרבבתם לכאן את נושא הבדיקות.דמגוגיה לשמה!
כל הסגרים עצרו את מקדם ההדבקה.
כל מי שמוח בקודקודו מבין שמחלה שמידבקת בקרבה בין אנשים, תדביק פחות עם הרחקה בין אנשים. מה זה השטויות האלו.
זה שיש שכונות שזלזלו בסגרים, ולא נרשמה בהם תחלואה עודפת, זה לא כי הסגר מיותר, אלא כי תושבי השכונה האלו החליטו שבדיקות מיותרות...
ומה בכלל הקשר לנושא האשכול??
המשפט הראשון מדויק לגמרי.לחילונים נתנו את התרופה, החרדים קיבלו פלצבו.
התוצאה בשתי הפאזות: הפלצבו מועיל יותר, באחוזים ניכרים.
הירידה היא לאחר הסגר אבל אין קשר לסגר וזה ברור לך גם! אפילו שאין לך שום הסבר איך זה קורה בדיוק לאחר הסגר!איך שרבבתם לכאן את נושא הבדיקות.
הירידה במגזר החרדי כולו לאחר סגר תמיד היתה יותר תלולה, ומכאן שאין קשר בין הירידה לסגר שבמקרה קדם לה.
אשמח לשמוע תיאוריות הגיוניות וחלופיות.
שימו לב, בשונה מהמדענים המגלומניים שחושבים שהם מבינים הכל, אינני מתיימר להציע הסבר אחר, ומודה שאיני מבין למה התחלואה יורדת. דבר אחד ברור לי - היא לא יורדת בגלל הסגר.
לזה קוראים לערבב. מה הקשר בין מספר המתים לענייננו? הסגר נועד להוריד את התחלואה מהמקום שבו היא עמדה - ולא משנה מהו, ועינינו הרואות שהיכן שאין סגר התחלואה יותר יורדת. נקודה. אפשר להסיט את הדיון לאלף דברים אחרים, לההתחסנות הנמוכה בישיבות, לעטיית מסכות שקף, ולטיפול ביתי בחולי קורונה, אבל על הטענה שלי אף אחד עדיין לא ענה.המשפט הראשון מדויק לגמרי.
ואת השני תניחו לצד מספר המתים שהציבור החרדי שילם ומשלם. (לעומת המגזר הכללי ועל אף אחוז הצעירים הגבוה וכו)
וכל מילה נוספת מיותרת.
לא קשור לאשכול אז רק אחזור על המשפט שבחרתם להתעלם ממנו:איך שרבבתם לכאן את נושא הבדיקות.
הירידה במגזר החרדי כולו לאחר סגר תמיד היתה יותר תלולה, ומכאן שאין קשר בין הירידה לסגר שבמקרה קדם לה.
שימו לב, בשונה מהמדענים המגלומניים שחושבים שהם מבינים הכל, אינני מתיימר להציע הסבר אחר, ומודה שאיני מבין למה התחלואה יורדת. דבר אחד ברור לי - היא לא יורדת בגלל הסגר.
נכון. ואז הוא רואה שהמחלה מדביקה פחות גם כשאין הרחקה בין אנשים, ומבין שמשהו מהנחות היסוד של המשוואה המורכבת פשוט לא נכון, ובעיקר מבין שהוא לא מבין.לא קשור לאשכול אז רק אחזור על המשפט שבחרתם להתעלם ממנו:
כל מי שמוח בקודקודו מבין שמחלה שמידבקת בקירבה בין אנשים, תדביק פחות עם הרחקה בין אנשים (כמו בסגר למשל)
האמת - לא הבנתי בדיוק למה אתם מתכוונים.(אודה שעל טענה הזויה שכזו בחיים לא חשבתי. )לזה קוראים לערבב. מה הקשר בין מספר המתים לענייננו? הסגר נועד להוריד את התחלואה מהמקום שבו היא עמדה, ועינינו הרואות שהיכן שאין סגר התחלואה יותר יורדת. נקודה. אפשר להסיט את הדיון לאלף דברים אחרים, לההתחסנות הנמוכה בישיבות, לעטיית מסכות שקף, ולטיפול ביתי בחולי קורונה, אבל על הטענה שלי אף אחד עדיין לא ענה.
בידיעה מקרוב - אצל החילונים אין כמעט הקפדה על מסיכות וכללי הרחקה.מוזר שדווקא במגזר הכללי - חילוני בו מספר המחוסנים במנה הראשונה עבר אולי ברובו את ה 50% (אין לי נתונים מדוייקים), הם נשמרים יותר בסגר, אין חינוך, ומקדם ההדבקה דווקא עולה במקצת ובוודאי לא יורד.
אשמח להסבר מדעי לאמירה הזו. למה לפני שבועיים נדבקו בבני ברק כמעט אלף איש ביום, בשבוע שעבר כחמש מאות איש, והשבוע כמאתיים איש ביום. מה קרה לאלף ההם? הם לא הדביקו הלאה? היו בסגר?אחוזי התחלואה ההזויים שהיו אצל החרדים, שמהם אפשר רק לרדת
במקום לומר שיש סיבה מסתורית ולא ברורה לירידה הפתאומית במקדם ההדבקה במגזר הכללי וגם במגזר החרדי כל פעם שיש סגר, אתה יכול לומר שיש סיבה מסתורית שבגינה הסגר משפיע יותר במגזר החרדי.איך שרבבתם לכאן את נושא הבדיקות.
הסגר לא קיים, אז איך הוא משפיע?במקום לומר שיש סיבה מסתורית ולא ברורה לירידה הפתאומית במקדם ההדבקה במגזר הכללי וגם במגזר החרדי כל פעם שיש סגר, אתה יכול לומר שיש סיבה מסתורית שבגינה הסגר משפיע יותר במגזר החרדי.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: