Россия здесьאני לא מעיזה להגיד לה כלום כדי שלא תתנכל לילד.
ایران اینجا است
Россия здесьאני לא מעיזה להגיד לה כלום כדי שלא תתנכל לילד.
הרבה יותר גרוע...Россия здесь
ایران اینجا است
חשבתי שסדום ועמורה התהפכו כבר מזמן.....חכו, עכשיו יש פרשיה חדשה.
הילד אתמול סיפר לי בתמימות שהגננת עושה כואב באוזן. מתיחקור של עוד ילדים ע''י האימהות התברר שכולם עברו את זה, ידעו לתאר בדיוק את התנועה (צביטה סיבובית, קדימה ואחורה) ולציין שזה כואב.
אמרה לי בפירוש רכזת של צהרונים בגנים:אני רק מדמיינת מה היה קורה אם מקרים כאלו היו קורים במגזר אחר....
מכותרות העיתון:אמרה לי בפירוש רכזת של צהרונים בגנים:
"פיטרתי אותה כי היא לא מתנהגת עם הילדים בצורה מתאימה. דוחפת וכו'.
אמרתי לה שתלך לצהרונים של החרדים. שם זה יעבור בשקט".
מה שמוזר הוא שכבר מתנכלים לילד,חכו, עכשיו יש פרשיה חדשה.
הילד אתמול סיפר לי בתמימות שהגננת עושה כואב באוזן. מתיחקור של עוד ילדים ע''י האימהות התברר שכולם עברו את זה, ידעו לתאר בדיוק את התנועה (צביטה סיבובית, קדימה ואחורה) ולציין שזה כואב.
כבר אין לי כוח! אמא אחרת הולכת לשטוף אותה היום. אני לא מעיזה להגיד לה כלום כדי שלא תתנכל לילד.
אם הסיפור נכון - אז במחילה. מגיע לה!היא לא מגיעה באותו יום עם שוטים ועקרבים ומעיפה את הגננת דרך החלון.
דעתך אינה קטנה כל עיקר.......ואגב אם הסיפור נכון, אז היא לא צריכה להשאר שם.
דעתי הקטנה.
אם הסיפור נכון - אז במחילה. מגיע לה!
ולפחות להתפשר על מכל המדרגות...
אמרה לי בפירוש רכזת של צהרונים בגנים:
"פיטרתי אותה כי היא לא מתנהגת עם הילדים בצורה מתאימה. דוחפת וכו'.
אמרתי לה שתלך לצהרונים של החרדים. שם זה יעבור בשקט".
חכו, עכשיו יש פרשיה חדשה.
הסוף הוא שאין סוף. לצערי...
בגמילה אין כל התקדמות עדיין...
היום נתתי לגננת טפסים למלא בשביל לקבל אישור לפסיכולוגית התפתחותית (בעקבות הוראה של רופאת התפתחות).
לגבי משלוח המנות - השתתפתי עם כולן במשלוח הכללי (20 ש''ח. הזוי.) וזהו.
חכו, עכשיו יש פרשיה חדשה.
כבר אין לי כוח! אמא אחרת הולכת לשטוף אותה היום. אני לא מעיזה להגיד לה כלום כדי שלא תתנכל לילד.
ייתכן שזה חלק מהניצול, היא תעשה ככל העולה על רוחה - ולכן הציבור - אין אנטרלטיבה. זוהי ברירת מחדל יחידה. הגננת יודעת שלא יהיו תוצאות מרחיקות לכת מדי, כי אי אפשר בלי הגן שלה...ולגבי כל אלה ששואלות למה הוא עדיין שם - זה חיידר יחיד בעיר,
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: