התייעצות -- השעה הראשונה שלי בנטפרי --

מצב
הנושא נעול.

BIZZARC- עשירה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
וולקאם!
גם אני בהתחלה חטפתי הלם מהחסימה, ולקח לי מה שנקרא זמן הסתגלות :)
עדיין קצת קשה לי עם החסימה, אבל בכנות פנימית אני מעדיפה להיות קצת יותר מסוננת מאשר קצת פחות מסוננת ואת הקורבן הזה אני שולחת לה'.
משהו שעוזר לי- כל פעם שאני מתעצבנת על משהו של הסינון או משתגעת שלא נותנים לי לפתוח אתר- אני מתפללת לה' שבזכות ההקרבה הזו נזכה לברכה ב--- (השלימי את החסר)
בקשר לנקודות- כל חודש זה חדש (איך שאני זוכרת) ובקשר להידברות- אני גם משתגעת מזה :(

Batshe✔a

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
כי אני רוצה ואוהבת את הידברות ואת התכנים שלהם ולא אכפת לי שרואים בשידור חי אישה:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
לא ידעתי שהם ככה קשוחים
לגבי נשים לא נראה לי שיש סיכוי.

וגם אני אוהבת את התכנים של הידברות,
אבל לא אוותר על נטפרי בגללם :).

Batshe✔a

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
משהו שעוזר לי- כל פעם שאני מתעצבנת על משהו של הסינון או משתגעת שלא נותנים לי לפתוח אתר- אני מתפללת לה' שבזכות ההקרבה הזו נזכה לברכה ב--- (השלימי את החסר)
אשריך!

הודיה 482

משתמש מקצוען
וולקאם!
גם אני בהתחלה חטפתי הלם מהחסימה, ולקח לי מה שנקרא זמן הסתגלות :)
עדיין קצת קשה לי עם החסימה, אבל בכנות פנימית אני מעדיפה להיות קצת יותר מסוננת מאשר קצת פחות מסוננת ואת הקורבן הזה אני שולחת לה'.
בקשר לנקודות- כל חודש זה חדש (איך שאני זוכרת) ובקשר להידברות- אני גם משתגעת מזה :(
ממש ככה!!!
כאלו עד היום היה לי... זה לא שפעם ראשונה ומה שנפתח נפתח.

גלבוע

משתמש סופר מקצוען
נכון, זה בעיה. בנטפרי לא יכולים לראות אפילו בדל של מטפחת...
ובכל זאת אני גאה שאני עם נטפרי... ;)
בשבילך זה מתאים.
בשביל עזרת הנשים הרבה פחות....
צריך למצוא פתרון לנטפרי לנשים.
כמו שבעולם האמיתי יש עולם שלם ותוסס שנשים יכולות לראות בו את עצמן, כך צריך להיות גם בעולם הוירטואלי.

BIZZARC- עשירה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
בשבילך זה מתאים.
כמו שבעולם האמיתי יש עולם שלם ותוסס שנשים יכולות לראות בו את עצמן, כך צריך להיות גם בעולם הוירטואלי.

אני ממש ממש בעד.
אבל ממש.
אולי באמת יצליחו לשנות שם משהו בנושא הזה??

אדם לעמל יולד

משתמש מקצוען
בשבילך זה מתאים.
אני מבין. בהחלט. אבל זה דורש הרבה מאוד משאבים שאני לא חושב שיש אותם לחברה שמקבלת בין 15 ל 20 שקל מכל מנוי.

אדם לעמל יולד

משתמש מקצוען
מדובר ב(להערכתי יותר מ-) 50% מהמנויים.
מי החליט על איזה צד להטיל את המטבע?
שיהיה ברור, אני לא דובר של נטפרי או משהו כזה...
אבל לדעתי בנושאים כאלו, במקרה ואין משאבים בשביל לבדוק כל דבר או לפתוח פלטפורמה מיוחדת לנשים בתוך נטפרי, עדיף בהחלט ללכת לחומרא.
שוב, זו דעתי (הענייה כמובן... )

חחח

משתמש סופר מקצוען
אני מבין. בהחלט. אבל זה דורש הרבה מאוד משאבים שאני לא חושב שיש אותם לחברה שמקבלת בין 15 ל 20 שקל מכל מנוי.
לוידעת כמה הם מקבלים בפועל. אבל מי שבוחר סינון דרך נטפרי הספק מראש לוקח לו תעריף הרבה יותר יקר מכל סינון אחר. (וזה לא משנה לאן הכסף הולך. תכלס זה לא יוצא זול באמת)

פנדורה

משתמש מקצוען
עכשיו עשיתי חסימה לנטפרי פעם ראשונה, את האמת אני ממש מאוכזבת לא חשבתי שזה ככה חסום:(:(:(
לדוגמא: חצי מאתר הידברות חסום כולל השידוח חי:( כל סרטון צריך לשלוח לבדיקה אני גם לא הבנתי מה זה הנקודות האלא אני יכולה לשלוח לבדיקה 15 דברים בחודש?
יכולים להסביר לי? ואאם אני יכולה להגדיר שיהיה פתוח לי לגמרי הידברות, כל האתרי חדשות חסומים אבל על זה אני מסכימה לוותר אבל על הידברות, אני סומכת עליהם ב100 שהתכנים שלהם טובים, אני ממש מחוברת להידברות, לא הגיוני שאני צריכה לשלוח הרצה של רב לבדיקה של יום יומים.
מה עושים? אני ממש מבועסת:(
מעצבן, צודקת.
שיהיה לך (ולכולנו) לזכות.

הפקות כתיבה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
מוזיקה ונגינה
לי גם מציק הקטע הזה, אני מרגישה שלי כאישה, אין שום הצדקה שלא אצפה באוביקטים נשיים (סליחה!:cool:) וזאת אפילו לא נחשבת להקרבה מצידי. סתם. פשוט סתם.
אולי אפשר שמנויות נטפרי תוספנה תשלום ותקבלנה סינון שכולל אפשרות צפיה בסרטוני נשים, נקיים כמובן כמו אלו שבהידברות?
או לעשות משהו אחר בנידון?

נעמי

לעיצוב שמעיף גבוה
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
עריכה והפקת סרטים
לי גם מציק הקטע הזה, אני מרגישה שלי כאישה, אין שום הצדקה שלא אצפה באוביקטים נשיים (סליחה!:cool:) וזאת אפילו לא נחשבת להקרבה מצידי. סתם. פשוט סתם.
אולי אפשר שמנויות נטפרי תוספנה תשלום ותקבלנה סינון שכולל אפשרות צפיה בסרטוני נשים, נקיים כמובן כמו אלו שבהידברות?
או לעשות משהו אחר בנידון?
ויום אחד בעלך או הילד שלך ישב על המחשב....

גלבוע

משתמש סופר מקצוען
אני בתמימותי נכנסתי לנטפרי מתוך ידיעה שכל מה שכשר וצנוע נפתח.
ממש התעצבנתי לראות שהם החליט לחסום סרטים (כשרים!!!) כי הרבנים שלהם הורו להם. הרבנים שלי הורו לי אחרת ולקחתי אותם על דעת שיסננו לי תכנים לא ראויים ולא על דעת שיסננו לי את סוג החומרים שאני צופה.
האמת, התאכזבתי מהם מאד!!

וכל השכנועים של מיסטר מאט לא בדיוק ענינו אותי. כי אם הרב שלו לא נותן לו לצפות בסרטים-מזה קשור אלי??
זה באמת נשמע חוסר התאמה / תאום שגוי בציפיות.
אבל את לא חייבת להשאר אם זה לא מתאים לך, לא?

גלבוע

משתמש סופר מקצוען
ויום אחד בעלך או הילד שלך ישב על המחשב....
לא מדברים על אינטרנט פתוח, אלא על התאמה של התכנים המסוננים לנשים חרדיות.
כמו שאנחנו הולכות, סתם לדוגמא, למופע של פרלשטיין בחול המועד.
כמו שאנחנו הולכות להרצאה של מומחית תזונה.
וכדומה.

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  57  פעמים

לוח מודעות

למעלה