נכון ובהחלט יש מצב שזה מה שאני יעשה .זה באמת נשמע חוסר התאמה / תאום שגוי בציפיות.
אבל את לא חייבת להשאר אם זה לא מתאים לך, לא?
רק ציינתי את זה לטובת אלו שלא מחוברים ושוקלים לעבור לנטפרי שיקחו את זה בחשבון
נכון ובהחלט יש מצב שזה מה שאני יעשה .זה באמת נשמע חוסר התאמה / תאום שגוי בציפיות.
אבל את לא חייבת להשאר אם זה לא מתאים לך, לא?
ומה הוא יראה? אשה שנראית כמו אמא שלו, מדברת על היופי שבשמירת שבת?ויום אחד בעלך או הילד שלך ישב על המחשב....
ויום אחד בעלך או הילד שלך ישב על המחשב....
אז אולי יפתחו גם את אתרים של הכיפות הסרוגות כי הרבנים שלהם מתירים ?!ממש התעצבנתי לראות שהם החליט לחסום סרטים (כשרים!!!) כי הרבנים שלהם הורו להם. הרבנים שלי הורו לי אחרת ולקחתי אותם על דעת שיסננו לי תכנים לא ראויים ולא על דעת שיסננו לי את סוג החומרים שאני צופה.
האמת, התאכזבתי מהם מאד!!
מאידך, תארו לעצמכם שמסדרים באולם מקום גם לגברים. מה יש, גם הם רוצים לצפות במופע של פרלשטיין.כמו שאנחנו הולכות, סתם לדוגמא, למופע של פרלשטיין בחול המועד.
מאידך, תארו לעצמכם שמסדרים באולם מקום גם לגברים. מה יש גם הם רוצים לצפות במופע של פרלשטיין.
הרי אפילו בנטפרי הבינו כבר שמותר לגברים לצפות בנשים צנועות, לא?
לא נראה לכם, אה?
אולי רמת הסינון באינטרנט צריך להיות שכמו שלא נשווק מופע של פרלשטיין לגברים,
כך לא נכניס סרטים כאלה כשעזרת גברים פתוחה.
מה ההשוואה בכלל?אז אולי יפתחו גם את אתרים של הכיפות הסרוגות כי הרבנים שלהם מתירים ?!
איזה תגובה לא לעניין !
עכשיו כל מצטרף נטפרי ישאלו אותו "מי הרב שלך ?" וילכו לשאול אותו בנוגע לפתיחת אתרים ?
כשאתה פותח חברת סינון, אתה צריך לבנות קו מסוים שהוא מנחה אותך וחלק מזה מי הרבנים שאתה נוהג לפיהם
וועידת הרבנים הם לא רק הרבנים של נטפרי, אלא גדולי ישראל החליטו שהם יהיו הסמכות העליונה לכל נושאי האינטרנט
בדיוק חשבתי על זה, מסלול לנשים בלבד המנוי צריך להיות אישה ושיקחו יותר כסףלי גם מציק הקטע הזה, אני מרגישה שלי כאישה, אין שום הצדקה שלא אצפה באוביקטים נשיים (סליחה!) וזאת אפילו לא נחשבת להקרבה מצידי. סתם. פשוט סתם.
אולי אפשר שמנויות נטפרי תוספנה תשלום ותקבלנה סינון שכולל אפשרות צפיה בסרטוני נשים, נקיים כמובן כמו אלו שבהידברות?
או לעשות משהו אחר בנידון?
למה שיקחו יותר כסף?בדיוק חשבתי על זה, מסלול לנשים בלבד המנוי צריך להיות אישה ושיקחו יותר כסף
מצטרפת.מה ההשוואה בכלל?
הסרוגים התוכן בעייתי.
בסרטים התוכן מעולה. מותר לראות מחוץ לבית. רק יש רבנים שסוברים שזה לא לעניין. ויש עוד הרבה שאין להם בעיה עם זה.
גם בסרטים התוכן בעייתי תלוי למיבסרטים התוכן מעולה. מותר לראות מחוץ לבית. רק יש רבנים שסוברים שזה לא לעניין. ויש עוד הרבה שאין להם בעיה עם זה.
מסכימה על מסלול לנשים בלבד, אבל למה שיקחו יותר כסף?? מה הסיבה??בדיוק חשבתי על זה, מסלול לנשים בלבד המנוי צריך להיות אישה ושיקחו יותר כסף
יש למי לפנות בעינין?בדיוק חשבתי על זה, מסלול לנשים בלבד המנוי צריך להיות אישה ושיקחו יותר כסף
אתה בת?תודה על היעדכון תאמת שהיה לי צד לעבור לנתפרי אבל עכשו אני ישקול את זה יותר ברצינות
לא זה משפחהאתה בת?
אז מה אתם צריכים, במחילה, סרטים של בנות?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: