לא הבנתי.הרבנים של נטפרי, לא של הלקוחות שלהם.
לא הבנתי.הרבנים של נטפרי, לא של הלקוחות שלהם.
לפי דבריך גם פורום איש את רעהו אפשר לסגורכי עד כמה שידוע לי הרבנים התירו אינטרנט רק לצרכי עבודה.
מי שסרטים ומשחקים זה צורך העבודה שלו, שיביא אישור מרב אני מאמינה שיוכלו לעזור לו...
את לא רוצה זכותך, אני אשמח ואני מאחלת לעצמי שבדור המבולבל הזה הילדים שלי בעזרת ה' יעניין אותם רק משלים והבובה צור שמלמדת איך להנהג עם חברים ןלכבד הורים וכו'.אני ממש, אבל ממש לא הייתי רוצה שהילדים שלי יחספו לאתר הזה!
לא מסכים אפילו עם משהו אחד מכל מה שכתבת (והמבין יבין)לא מעניין אותי לקרוא שזה לא מתאים לציבור חרדי, לומרות שאני בדעה שחרדים צריכים את הידברות לא פחות מחילונים, זה אתר עם תכנים כשרים לכל הגילאים, לילדים, נשים, הכל עם כוונות טהורות באמת.
הרבנים של נטפרי התירו אינטרנט לצורך עבודה.לא הבנתי.
הפעם אני מסכים עם מה שכתבתלפי דבריך גם פורום איש את רעהו אפשר לסגור
אתה לא חייב להסכים איתי ואני לא גם לא מתכוונת לנסות לשכנע אותך בזהלא מסכים אפילו עם משהו אחד מכל מה שכתבת (והמבין יבין)
יש מצב...לפי דבריך גם פורום איש את רעהו אפשר לסגור
בהחלט שאלה.אז איך איש את רעהו פתוח? איך הידברות פתוח? איך מלא דברים פתוחים?
בקצב הזה אפשר בכלל לא לבחור בסינון ולבחור לאן להיכנס ולאן לא...אני בחרתי בסינון, כדי שיהיה לי אינטרנט כשר. ומה שאבחר לעשות עם זה - אם עבודה או בילוי - קשור אלי בלבד ולא ביקשתי מפקח....
משערת שרוב מסונני נטפרי חושבים אחרת...את לא רוצה זכותך, אני אשמח ואני מאחלת לעצמי שבדור המבולבל הזה הילדים שלי בעזרת ה' יעניין אותם רק משלים והבובה צור שמלמדת איך להנהג עם חברים ןלכבד הורים וכו'.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: