באמת?
על מה השאלה מופנית?באמת?
התכונתי לזהאל תלחצו על שום קישור הם מתחילים לשבש לי את המחשב בקושי אפשש
זהו, שאם כוונתכם לזה.התכונתי לזה
השארת אותנו במתח...לפני כמה חודשים נפרץ האתר שלי.
אגיד לך בכנות? ההרגשה הייתה שמישהו פרץ לי הביתה עם סכין.
זה היה מפחיד. ראיתי את הפריצה, ראיתי את החותמת, זיהיתי את המקום שממנו ככל הנראה פרץ. ניסיתי לטייל בזהירות וללמוד עליו עוד קצת, לפני ש'אקרא למשטרה'.
אשכרה - הרגשתי כאילו מסתובב שודד בבית, ואני דולקת אחריו על קצות הבהונות, שלא יראה אותי.
זה היה מפחיד, ועם זאת מסעיר ומרגש.
מאחלת לך שלא תחווי את זה, ובכל זאת תביני למה יש אנשים שפריצה מפחידה אותם.
הו, זה מצוין כדי שתזדהו עם מה שחשתי...השארת אותנו במתח...
הו, זה מצוין כדי שתזדהו עם מה שחשתי...
סופו של הסיפור היה לא כל כך פשוט, וארך כמה שבועות עד שהכל היה מאחורינו.
היום אני משלמת לחברת אבטחה מצוינת ומתפללת שלא יקרה כלום.
ולמרות האבטחה (תדמיינו חבורת מאבטחים חמושה שמכסה פריסה מסביב לשרת שלי) - אני שומעת מדי פעם על ניסיונות פריצה שנהדפו (תדמיינו כנופיית שכירי חרב עם רובים טעונים ומבט ערמומי מזוגזג-משהו), ותבינו על מה אני מדברת...
איראנים?חדשות n12: מתקפת הסייבר - פרסום ראשון: הפורצים דורשים כופר מבעלי אתרים, חמ"ל מיוחד הוקם.
חדשות n12: מתקפת הסייבר - פרסום ראשון: הפורצים דורשים כופר מבעלי אתרים, חמ"ל מיוחד הוקם.
קיבלת הודעה? או שפשוט בדקת ומצאת שהוא חזר?האתר שלי חזר לעבוד (ממש עכשיו) ללא פרוטקשן
לא הוא פשוט חזר לחייםקיבלת הודעה? או שפשוט בדקת ומצאת שהוא חזר?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: