נראה לי שגם באנימציה הם ממש ממש חלשים...אין להם אנשים שיגידו להם איך מדברים בעברית?
ודרך הגב, הסרטון שלהם ממש מצחיק...
נראה לי שגם באנימציה הם ממש ממש חלשים...אין להם אנשים שיגידו להם איך מדברים בעברית?
לפעמים נראה שהם ילדים קטנים...נראה לי שגם באנימציה הם ממש ממש חלשים...
ודרך הגב, הסרטון שלהם ממש מצחיק...
טוב נו - פירות ההסתה...לפעמים נראה שהם ילדים קטנים...
הבעיה שלפעמים ילדים קטנים יודעים לשפוך דם...
זה היה מכוון השגיאות.... כאילו ניסו להעביר מסר של אנחנו לא יודעים את השפה שלכם ובכל זאת הגענו אליכם..תכל'ס הם לא הצליחו לעשות כלום מלבד גניבת כתובות אינטרנט (דומיינים) אין להם שום גישה למידע עצמו
זה לא אומר שהם לא יכולים אולי לעשות את זה בהמשך... אבל הפעם הם יצאו פטפטנים הרבה מעבר למה שהם באמת עשו... ובאמת אני לא מבין, אין להם אנשים שיגידו להם איך מדברים בעברית? יש מספיק חברה בעזה שדוברים עברית טוב... (אבל אם נזכר בשיר שהם פרסמו בעבר, גם אליהם חמאס לא ידע להגיע...)
??טוב נו - פירות ההסתה...
לא באמת...זה היה מכוון השגיאות....
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: