יקרהקיבלתי הרבה ביקורת באישי
את לא צריכה להתרגש מכל מיני
גיבורות על חלליות
יקרהקיבלתי הרבה ביקורת באישי
מסכימה איתך.יקרה
את לא צריכה להתרגש מכל מיני
גיבורות על חלליות
הדרך הרגועה להרדים ילדים בנעימות.אני ב"ה אמא לכמה ילדים קטנים צמודים בגיל עם הרבה מאוד מרץ
אני נמצאת אתם הרבה שעות ביום[ואני בסך הכל אמא טובה ורגועה חוץ ממתי שלא]
משעות הצהריים עד הערב ואני משתדלת וגם מצליחה להיות רגוע עד שמגיע החלק של ההשכבה
שם באופן קבוע יש בעיות והילדים עושים בעיות מאוד קשות ושם אני תמיד מאבדת סבלנות
ואני הסתכלתי והגעתי למסקנה שכל הצעקות שלי והעצבים והעונשים שאני נותנת זה בשעת ההשכבה
הלכתי ליעוץ השכבה ושום דבר לא נהיה יותר טוב החלטתי פשוט לשמוע מנסיון של הורים
והתסכול שכל היום יש לי הרבה סיבות להתעצבן ואני מצליחה ובסוף היום נגמר עם תחושות קשות של ילד שהולך לישון עצוב
כי אמא צעקה עליו או אפילו נתנה לו מכונת
אני רוצה לשמוע רעיונות אבל בבקשה רק של בעלי נסיון תודה רבה
אז קודם את השני (אני מניחה שהקטן יותר שחסר אפשרות להתנגד בינתים..)ואם זה שעייף יותר מתנגד ללכת לישון 'לבד'... (למה רק אני צריך לישון??)
לא אמרתי לה מתי להשכיבאין דבר כזה שילד בגיל X צריך לישון בשעה X וזה הטעות הראשונה של הורים
אם אתם רוצים שעת השכבה נינוחה- אל תשכיבו אותם כשאתם רוצים שישנו אלא כשהם צריכים לישון
אל תתרגשי מאף אחד.קיבלתי הרבה ביקורת באישי על צעקה או מכונת ואני רוצה לספר לכם מתי זה קורה לי
מאיזה גיל את חושבת שמתאים?בלתק . סיפרוים לפני השינה הילדים אוהבים שוכבים רגועים ומקשיבים .
לכל מי שלא הכירה יש זוג נשים מהמם שפתחו אתר שקוראים לו :"לשכת התעסוקה לילדים ."
יש להם מלאי בלתי נגמר ותחדש כל הזמן של סיפורים לילדים
סיפורים בהמשכים וכו
סיפורי משלים, סיפורי צדיקים , סיפורים לפי חגים , וסיפורים מהיוםיום לכל גיל
הילדים מרותקים !
יש אפשרות להיות מנויים ויש אפשרות לקנות סיפורים בודדים ב7.5 שח
את הסיפורים מקבלים לדרייב
אני מורידה ושמה באון קי - הילדים מתפעלים לבד ברמקול נייד קטן .
יש שקט בחדר וכמעט תמיד נרדמים אחרי סיפור או שניים
ממליצה במיוחד על סיפורי "ההרפיה" שלהם (מסע בין עננים) - הילדים נרדמו כמו על ענן !!
מחדשת להם סיפור פעם בשבועיים בערך (וברור שזה יום חג שעולים בו למיטה מוקדם .)
ומקבלים מיילים עם מבצעים שווים מידי פעם
תנסו ותתמכרו !!!
אני משמיעה את הסיפורים לבן שלי שהוא בן שנתיים וחצי, הוא ממש נהנה!מאיזה גיל את חושבת שמתאים?
זה נכון, אבל תכלס כולנו מבינות שזה לא זה, ואין אמא שלא רוצה להפוך את השעה הזאת +לנינוחה, ולגרום לילדים לרצות לישון! במקום כל המתחים האלומסכימה איתך.
צריך לפתוח סקר אנונימי ולראות אם יש כאן אמא שמעולם לא נתנה איזה פליק לילד שלה
אולי זה ישמע מיושן אבל נראה לי שכולנו גדלנו כאן על איזה פליקונים קטנים, ואין לו ב"ה שום טענות או מאנות על הורי שיח'קיבלתי הרבה ביקורת באישי על צעקה או מכונת ואני רוצה לספר לכם מתי זה קורה לי
אני משכיבה בשלבים את הילדים שלי את הקטנים יותר בעלי הצדיק משכיב
אבל יש את הגדולות יותר 9 ו7 אני משכיבה ושבוע שעבר בתי בת 9 חמודה מאוד החליטה שהיא רוצה לקרוא בספר רק
עם התאורה הגדולה של הבית ולא עם המנורת לילה ותבינו שיש לי שם שלוש ילדים שכבר ישנים אמרתי לה ברור שלא
ופתאום אחרי כמה דקות אני שומעת בכיות של הקטן שלי שהתעורר מהאור שהילדה הדליקה בלי רשות
אני רוצה לראות אמא שלא כועסת ולא בורח לה איזה פליק
אין כמו מנגינה מרגיעה.. נשמע פסכולוגי מדי.. אבל עוזר מנסיון!! זה מכניס את הילד למצב שינה ורוגע ועוזר מאוד לילדים להירדם יותר ברוגע.אני ב"ה אמא לכמה ילדים קטנים צמודים בגיל עם הרבה מאוד מרץ
ואני הסתכלתי והגעתי למסקנה שכל הצעקות שלי והעצבים והעונשים שאני נותנת זה בשעת ההשכבה
והתסכול שכל היום יש לי הרבה סיבות להתעצבן ואני מצליחה ובסוף היום נגמר עם תחושות קשות של ילד שהולך לישון עצוב
את מדברת על כדור מלטונין בליעה שמיועדים למבוגרים,צפה בקובץ המצורף 1680110אין הבדל בין המינונים
באמת שזה מדאגה,אני פשוט חושבת שזה לא בריא ויכול להיות מסוכן+
חלילה שלא ישתמע מכך שאמא שנותנת מלטונין היא אמא טובה פחות...
יש התמודדויות,
אבל בעיניי זה לא פיתרון.
דווקא יום אחד ישבתי בגינה והנושא הזה עלה לדיון והיה שם כמה וכמה אמהות שטענו בכל תוקף שלא קרה להם אף פעםהייתי רוצה לקפוץ לביקור אצל כל אותם ששלחו באנונימיות ביקורת עוד לא פגשתי בבית שבו גדלים ילדים (לא ילדון אחד) ויש שם הורים שמחנכים בבית ואין שם גערות או כעס ולפעמים פליק לכאן או לשם....
אולי באמת צריך לפתוח סקר אבל אני בכלל לא בטוחה שבאמת כולם נתנוצריך לפתוח סקר אנונימי ולראות אם יש כאן אמא שמעולם לא נתנה איזה פליק לילד שלה
נו נו...יש כאלה שאוהבות לשדר את חזות האמא המושלמתדווקא יום אחד ישבתי בגינה והנושא הזה עלה לדיון והיה שם כמה וכמה אמהות שטענו בכל תוקף שלא קרה להם אף פעם
כל הכבוד לךאני ב"ה אמא לכמה ילדים קטנים צמודים בגיל עם הרבה מאוד מרץ
תבדילי בין לכעוס לבין לתת פליק/מכה/סטירה או וואטאבר איך שיקראו לזה.אני רוצה לראות אמא שלא כועסת ולא בורח לה איזה פליק
קיבלתי הרבה ביקורת באישי על צעקה או מכונת
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: