הר יונה הבוקר
צפה בקובץ המצורף 999724
זה לא דוגמה טובה...בתל ציון בונים מרווח ונמוך
משיחה עם הפרויקט החדש בגבעת המורה עפולה הבנתי שהם מתכוונים לבנות באמת יותר מרווח לעין וכלשונו "לא אחיסמך מספר 2"אז למה כ"כ דחוס, 4 בקומה כפול 8 קומות
את זה יש לנו כבר מספיק, תבנו יותר מרווח שהאיכות חיים תהיה שווה את המרחק.
זה הבנייה כיום, ובעיקר במקומות חרדים. וגם בהר יונה יש כאלו וכאלו.אז למה כ"כ דחוס, 4 בקומה כפול 8 קומות
תסתובבו בשכונה ותשאלו אנשים למה הם גרים פהתבנו יותר מרווח שהאיכות חיים תהיה שווה את המרחק.
ממש לא דחוס בהר יונה להפך איכות חיים של ממשרק שאלה,
אם בונים במקום שהוא לא ב"ב וק"ס או ב"ש
אז למה כ"כ דחוס, 4 בקומה כפול 8 קומות
את זה יש לנו כבר מספיק, תבנו יותר מרווח שהאיכות חיים תהיה שווה את המרחק.
תראו למשל בעמנואל או במעלה עמוס או בתל ציון בונים מרווח ונמוך.
דבר איתי בפרטי@אדיר נוף הגליל איך אפשר ליצור איתך קשר?
לא שאלתי האם המוסדות מרווחים או לאממש לא דחוס בהר יונה להפך איכות חיים של ממש
ברור. גם השכונה בבנייה כבר וגם היא צמודה להר יונה ג. הרבה רוכשים חרדים רכשו שם. ועכשיו עם עוד תוספת של 3500 יחידות להר יונה שאושרו שבוע שעבר ברור שנוף הגליל והר יונה בפרט יהיה מוקד חרדי הומוגני הכי גדול בצפון.מחיר למשתכן 1570 - הר יונה ד.
יש למישהו מושג האם שווה לרכוש שם?
רוצים בערך 7 אל"ש למטר.
תודה לעונים.
אומנם הבנינים בהר יונה בני 9 קומות אך יש להן 2 כניסות אחת מאמצע הבניין ואחת מקומת הקרקע . הבניינים בהר ככה בגלל שהחוק החדש קובע שבכל בניין כזה היזם אחראי להקדיש בקומה הראשונה מקום לבית כנסת ובעתיד גם לגן ילדים.לא שאלתי האם המוסדות מרווחים או לא
שאלתי על הבנינים שבנויים לגבוה ודי צפופים
4 דיירים בקומה
שמעתי כבר כמה אנשים שאומרים "אם אני כבר בא רחוק... שיהיה לי... הכל מושלם..."שאלתי על הבנינים שבנויים לגבוה ודי צפופים
4 דיירים בקומה
יש שם גם ליטאים?ערלוי בונים קריה של 150 יחידות. ברסלב 250 יחידות . בעלזא מסיימים את ה400 יחידות. תולדות אברהם וקהל חסדים רוכשים בנינים שלמים. מי שמגיע להר יונה היום יראה אתר בנייה ענק. כולם בדרך לכאן
יש שם גם ליטאים?
או שזה הולך להיות 100% חסידי?
פרויקט ליטאי יצא עכשיו לדרך בהר יונה
100 יחידות איילת השחר. וגם פרויקט מקום תורה החל סוף סוף עבודות בשטח.
יש גם בעיר הותיקה קהילה ליטאית וגם בהר יונה כ90 משפחות.
כן הרבה חסידיות רואות היום את הר יונה כביתם אבל זה לא אומר שהמקום כישלון מבחינה ליטאית . יש 2 קהילות ליטאיות בהר יונה . וגם קהילה מזרחית. כן הרוב הוא חסידי וכנראה תמיד ישאר כך.
החלטה שלהם אם להמשיך לגור בחניות או חדרי אשפה. אם יש להם כסף לדירה בירושלים ובני ברק אני הכי אפרגן להם. הר יונה מיועדת משפחות צעירות שאין להן את ההון לדירה בירושלים.שמעתי כבר כמה אנשים שאומרים "אם אני כבר בא רחוק... שיהיה לי... הכל מושלם..."
על דירה כזו בירושלים או בבני ברק (וסליחה, יותר צפופות, בלי טיפת נוף, בלב עיר רועשת) אנשים שיש להם כסף מוכנים לשלם גם 2 ו3 מליון.
אז מה? מגיעים לצפון, לבית עם נוף מדהים, אויר בלי סוף, דירות מהניילון, רק קצת יותר רחוק... עדיין בארץ ישראל ואפילו לא בסוף הצפון. ומשלמים רבע או שליש מחיר!!!!! זה לא נורמלי.
לדעתי מי שיש לו כסף לדירה במרכז עדיף לו לקנות פשוט כמה דירות בהר יונה... הרבה יותר איכות חיים.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: