אבל עדיין אין סינון על תוכן הווצאפבניגוד למה שנכתב באשכול מספר פעמים,
לפי הידוע לי נטפרי פותחים וואטאפ בהצגת אישור מרב.
אבל עדיין אין סינון על תוכן הווצאפבניגוד למה שנכתב באשכול מספר פעמים,
לפי הידוע לי נטפרי פותחים וואטאפ בהצגת אישור מרב.
על תכן המייל כבר יש אצליכם סינון?אבל עדיין אין סינון על תוכן הווצאפ
בדיוק.על תכן המייל כבר יש אצליכם סינון?
על תכן המייל כבר יש אצליכם סינון?
אבל עדיין ווצאפ זה יותר זמין...בדיוק.
על תוכן המייל והדרייב, איון שום סינון.
רק על תמונת הפרופיל...
למה?אבל עדיין ווצאפ זה יותר זמין...
על דרייב יש סינון!על תוכן המייל והדרייב
זה בקובץ שפורסם.על דרייב יש סינון!
ברגע שנטפרי רק חושדים שזה קובץ שהתפרסם לציבור וכו'
התכוונתי יותר זמין כי מספיק אחד אם מכשיר טרף לגמרי וכל הזבל עובר בקבוצות בדקה...למה?
על המחשב שלי מותקן וואטצאפ ומייל. זמינים אותו דבר.
מבחינת המעסיק שלי קבל את המענה שאני זמינה לו בוואטצאפ בשעות העבודה.
נטפרי לא מאשרים את זה.
מניסיון אישי, תוך זמן קצר זה נחסם...זה בקובץ שפורסם.
ומה בדבר קובץ שלא פורסם?
לאאאאאמניסיון אישי, תוך זמן קצר זה נחסם...
חטא עם עמל...התכוונתי יותר זמין כי מספיק אחד אם מכשיר טרף לגמרי וכל הזבל עובר בקבוצות בדקה...
ובמייל זה יותר מסובך, לפתוח הודעה, להוסיף נמענים, להזהר שלא יעבור את ה 25 מ"ב וכו'
נטפרי יכולים שלא לאשר קבוצות.התכוונתי יותר זמין כי מספיק אחד אם מכשיר טרף לגמרי וכל הזבל עובר בקבוצות בדקה...
ובמייל זה יותר מסובך, לפתוח הודעה, להוסיף נמענים, להזהר שלא יעבור את ה 25 מ"ב וכו'
זה בדיוק ההבדל בין ווצאפ על המחשב לבין ווצאפ בנייד...יש לי 5 שנים וואטצאפ על המחשב
אבל נטפרי לא מאשרים את זה!! אז אנשים שרוצים חסימה טובה למחשב קונים וואטצאפ בנייד.זה בדיוק ההבדל בין ווצאפ על המחשב לבין ווצאפ בנייד...
הם כן מאשרים!אבל נטפרי לא מאשרים את זה!!
מה הבדל בין ההצעה הנ"ל לבין החסימות הקיימות?גם כשהקימו את הקומה הכשרה בטלפונים הכשרים אמרו כך
אבל הרבנים והעסקנים שטיפלו בעניין, הבינו שגם אם יש כאלה שדלוקים על זה, וילכו למצוא פתרונות מתחת לאדמה, הרי שרוב האנשים יזרמו עם מה שיש, וסתם ידרדרו, ולכן המציאו את הטלפונים הכשרים, ובעיקר את הלחץ הציבורי המיינסטרימי, שככה כולם הולכים, וזה מנע הרבה צרות.
זו בעצם הפנטזיה. שזה יקרה גם כאן.
שתקום תנועה עצומה מתוך הציבור בשיתוף רבנים ועסקנים, שמצד אחד תתיר ותהפוך את השימוש בווצאפ למשהו לגיטמי, אבל מצד שני תגביל אותו לצרכים ענייניים לגמרי.
רק ככה יצליחו למנוע את מה שקורה, ואת מה שעוד עלול חלילה לקרות.
נטפרי לא יכולים להיות 'משגיח' של האדם כאדם, כל אחד יכול גם לקנות בשר שחוטות ובשר נבילות, אז איפה הבד"צ?אבל נטפרי לא מאשרים את זה!! אז אנשים שרוצים חסימה טובה למחשב קונים וואטצאפ בנייד.
מדברים על בניית פלטפורמה יעודית.מה הבדל בין ההצעה הנ"ל לבין החסימות הקיימות?
אין אופציה של חסימה אחת מאושרת,
כל קהילה מאשרת לעצמה חסימה מותאמת.
ואין שום סיכוי בעולם שכל הקהילות החרדיות יאשרו את אותה חסימה.
בגדול אתה צודק.מי שבנוסף על המוצר של נטפרי, רוכש מוצר בעייתי, שיפנה לתחום מדעי הנפש - לא לנטפרי.
"אתה".בגדול את צודקת.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: