נכון מאוד.א.ב"ה אף אחד לא שואל אותך.
ב. שמעתי את הטענות האלה פני 4.5.6.7 שנים
וב"ה זה לא קרה.
שימו לב שהאייפון הראשון יצא לפני כמעט 15 שנה!!
(ינואר 2007)
נכון מאוד.א.ב"ה אף אחד לא שואל אותך.
ב. שמעתי את הטענות האלה פני 4.5.6.7 שנים
וב"ה זה לא קרה.
כפי שכתב יצחק ב', כבר שנים אומרים את זה. ובתכל'ס זה גם לא חשוב כי אם עוד שנתיים לא תהיה ברירה אלא שהרבנים יחליטו שכולם צריכים סמרטפון - אז יש לנו היצע של סמרטפונים מאושרים לתת להם.טומנים את הראש בחול, נלחמים בצורות משונות, ומפסידים את הציבור.
העולם רץ, לא רץ, דוהר- למקום בו לא יהיה אפשר להסתדר בשום אופן בלי מכשיר חכם.
כשנגיע לנהר נחצה אותוהעולם רץ, לא רץ, דוהר- למקום בו לא יהיה אפשר להסתדר בשום אופן בלי מכשיר חכם.
הוכחה לקיומו של טוהר בעולם.מכל ההודעות שיש כאן עוד לא הבנתי [ב"ה] מה זה סטטוס?
מישהו מוכן להסביר???????.
אולי עדיף ככה....?מכל ההודעות שיש כאן עוד לא הבנתי [ב"ה] מה זה סטטוס?
אשרייך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ההכללה פה קשה
אני הייתי עם ווטספ כמה שנים, וגם סיפרתי לעצמי שאני חייב את זה לצורך פרנסה עד שמשמיים נתנו לי מתנה שאין לי מושג למה זכיתי, אבל ביום בהיר החלטתי שאני לא מוכן יותר לבלות שעות נוספות בווטספ, וגם לא לשבת ברכב שעה אחרי שהגעתי הביתה, ולא לחשוב כל רגע אם מישהו אולי השאיר לי הודעה מאוד מאוד חשובה.
תכליס ביום בהיר סגרתי את המכשיר לנסיון לשבוע לראות אם אני מצליח לנהל את העסקים גם בלי ווטספ. ואופס קרה נס וזה הצליח. אני מנהל 3 חנויות עם עשרות ספקים ועובדים וכולם למדו שאיתי מדברים בטלפון והעולם לא נחרב.
ב"ה כבר חצי שנה זה כך וזה מתנהל מצויין ולאשתי ולילדים יש אבא שפוי עם ראש נקי לשמוע אותם.
בינינו 90% מבינינו שמחזיקים ווטספ יכולים להודות שלפחות 90% מהשימוש במכשיר הוא ממש לא לצורך עבודה
אז לפחות בא לא נעבוד על עצמנו.
כבר כתבתי בחוה"מ סוכות אשכול, שלצערי נמחק משום מה,שהיה נקרא "זו גאוותינו" שבו תיארתי איך כשהייתי ב"עולין לירושלים" ראיתי שרוב הציבור שלנו היו עם מצלמות מיושנות ביד ,ולא עם מכשיר חכם.
לפחות בואו נדע, שמי שיש לו זה בדיעבד גמור, ומחוסר ברירה ולא ננסה להצדיק ולהכשיר את זה בשביל להרגיע מצפון.
קודם כל אני מוחה על דיבור גם ברמז נגד רבנים.לא נעים להזכיר את השואה, אבל בכל מקרה מדברים הרבה על שואה רוחנית, כך שלא אני עושה את ההקבלה
אבל זה מזכיר לי שגם בשואה היו כאלה שדאגו רק למלט את עצמם, ביניהם גם רבנים ועסקנים מפורסמים.
והיו את אלה שניסו (וחלקם הצליחו) להציל רבים.
השאלה אם כשתגיע לנהר כבר תהיה חייב לחצות, ולא תספיק לבנות גשר.כשנגיע לנהר נחצה אותו
כשנפגוש בחסם המדובר - נתייעץ עם גדולים ממנו
מה הטעם להקדים את המאוחר? (אם בכלל אכן תתממש נבואת הזעם הזו?)
זה כמו לומר - בסוף כולם מתים, למה לחיות בנתיים? - נמות עכשיו!
והמשל לא מקרי
וההקבלה הנ"ל אינה סתמית
אנחנו לא מזרזים תהליכים, גם אם ישנו סיכוי רב שיקרו
ובטח ובטח שלא תהליכים כאלו
וחוץ מזה שאנחנו לא בעד ריצות ודהירות לשום מקום
אלו רצים ואלו רצים....
ואת זה מי אומר???כי אין קו שבו כבר לא יהיה אפשר לחיות בלי סמארטפונים ו/או אינטרנט,
התכוונתי שזה לא יגיע בבום אחדואת זה מי אומר???
אנחנו חיים לצד המציאות , לא מקדמים אותה בברכההתכוונתי שזה לא יגיע בבום אחד
אלא לאט לאט
ולמעשה אנחנו ודאי כבר באמצע
מעניין שגדולי ישראל התירו ווצפ לצורך פרנסה. לעומת זאת לעבוד בשבת באמריקה אף גדול לא התיר.
סתם כדאי לחשוב לפני שמקלידים שטויות
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: