אני מוכרחה לציין שכתושבת בית שמש הרפורמה הולכת להיטיב אתנו מאד. במיוחד.
1. עד היום חופשי חודשי עלה 102 ש"ח.
מכניסת הרפורמה 99 ש"ח.
כיום החופשי אך ורק פנימי בבית שמש.
מהרפורמה מכסה רדיוס אזורי נרחב!
2. ההטבה לנוער מדהימה. מהיום נוער ישלם על חופשי חודשי 49.5 ₪ ש"ח בלבד, כשזה מכסה את כל רדיוס הסביבה החרדית האזורית!
בי"ש - ירושלים.
בי"ש - מודיעין עילית
בי"ש - בני ברק.
בי"ש - ביתר.
בי"ש - אשדוד.
בי"ש - אלעד.
אני ממש לא מצליחה לקלל את התוכנית... כשבלאוו הכי עד היום הטענתי כמעט לכל ילדי חופשי ב102ש"ח (נוסעים יום יום ללימודים)
בנוסף, האפשרות למעבר מאפשרת גמישות רבה יותר, דבר שממש היה חסר בבי"ש ויוכל לאפשר ניצול גבוה יותר של התחבורה בשילוב בין הקווים האורכיים - בין השכונות. לבין קווים מעגליים, בתוך השכונות.
בכלל בכלל בכלל לא נכון
אני יתן לך הסבר
ילדים שנוסעים כל יום הלוך ושוב, דבר ראשון, המעבר של 90 דקות לא נצרך כיון שנוסעים לבית ספר וכשחוזרים,
כבר עבר הרבה יותר מ-90 דקות, והם לא צריכים לעשות חופשי חודשי, נגיד שהם נוסעים 25 ימים בחודש ,
25X3.5X2 יוצא 175 אחרי ההנחה 50% יוצא 87.5, זאת אומרת שעד היום ואתם יכולים לבדוק את זה, רוב הילדים לא עשו חופשי חודשי ומהיום הם כן יצטרכו לעשות, כיון שהמחיר יעלה 25X5.5X2 יוצא 275 אחרי ההנחה יוצא 137.5
זאת אומרת שמהיום כולם יצטרכו לעשות חופשי חודשי
וחוץ מזה לגבי המעבר זה גם לא נצרך כי עם הפקקים ועם המרחקים של בית שמש, כל נסיעה יכול לקחת יותר מחצי שעה (כמובן שתלוי מאיפה לאיפה), איך אמר לי מישהו פעם בית שמש היא 8 מושבים קטנים וחיברו את זה למושב (בלע"ז עיר אם אי אפשר לקרוא לזה) אחד גדול, ולכן נסיעה למשל מבית שמש הישנה לרמה ג' או ד' יקח יותר מחצי שעה, ולכן המעבר לא מוצלח בכל מקרה, אבל מה שכן למבוגרים זה כן יהיה מוצלח וגם שזה לא רק בתוך בית שמש אלא גם לערים שהזכרת זה גם מוצלח