פוליטי הרפורמה במערכת המשפט • מחאות השמאל

פרוגפרוגנדה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
D I G I T A L
ואיפה מי שיזכר להעניש את גלנט על שעשה מעשה הרבה יותר מחוצף וחמור -מבחינת הסכמות קואליציוניות- מזה???!!!
על דיבור אין משמעת קואליציונית
במיוחד שלא היה התרעה פומבית לפני
להבדיל מטלי גוטליב

יענקל בעל עגלה

משתמש סופר מקצוען
פרסום וקופי
עריכה תורנית
המהלך של הקואליציה לזירוז הצעת החוק לצמצום עילת הסבירות - ההצעה תגובש מטעם ועדת החוקה. בדרך כלל מוגשות הצעות חוק ממשלתיות או פרטיות, אך הגשה מטעם הוועדה תקצר משמעותית את ההליכים הפרוצדורליים הנדרשים :

טראמפ 2024

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
עריכה תורנית
פרופ׳ אהרן ברק בראיון לרשת ב׳: ״השר דרמר אמר לי בזמנו מפי רה״מ שהוא רוצה מאד פשרה והסכמה ואף דנו בפרטים של ההסכמה. הצעד של רה״מ מרחיק מפשרה, היה צריך לקדם בחירת נציג לועדה לבחירת שופטים לאיחוי הקרע, ולא ללכת חד צדדית״.
עוד מאהרון ברק ברשת ב׳: ״אני מוכן כחלק מהפשרה, שעילת הסבירות לא תופעל לגבי החלטות של מדיניות הממשלה. לא היה בתקופתי, לפניי או אחרי פסק דין שהתערבו בהחלטת מדיניות כזאת בשל אי סבירות. אבל שאחרי שיחוקקו את זה ואת עניין היועמ״שים, שזה יהיה סוף הדבר, לא ששוב תעלה הצעה חדשה״.
טלי גוטליב בטוויטר: ״‏לכל אנשי הימין ששמעו היום את אהרון ברק מספר שרון דרמר נשלח אליו בשם נתניהו וביקש להגיע להסכמות מוזמן לשלוח לי הודעה ולהתנצל. כן כן, דרמר נשלח על ידי נתניהו לשליט הנסתר אהרון ברק״.

גלילאי

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
על דיבור אין משמעת קואליציונית
במיוחד שלא היה התרעה פומבית לפני
להבדיל מטלי גוטליב
לפי הספר אתה אולי צודק, אך ללא ספק מה שהוא עשה זו בגידה בממשלה הרבה יותר מכל חוסר משמעת קואליציונית סטנדרטית אחרת.
(למניעת תביעות: התכוונתי במילה 'בגידה' רק לחדד את המעשה הלעומתי נגד הממשלה ולא חלילה במובן הפשוט שלו)

Sara Rivka

משתמש מקצוען
יקי אדמקר: גנץ מבקש כעת מנתניהו לחזור לחדר המו״מ אחרי שהוא נטש אותו בטריקת דלת.
ישראל כהן: אני מקוה שאני לא מפספס משהו אבל כמו שזה נראה זה ממש מביך. לפני שבוע גנץ ולפיד הודיעו בדרמטיות כי הם עוזבים את השיחות בבית הנשיא והיום גנץ מבקש מנתניהו לחזור לחדר?!

אין פאנץ'

מהמשתמשים המובילים!
כתיבה ספרותית
הנשיא הרצוג קורא להמשיך בשיחות,
"תמיד האמנתי והיום יותר מתמיד שהידברות היא הפתרון הנכון ביותר למדינת ישראל, אני שב וקורא לגלות אחריות לאומית ולהמשיך את השיח הפורה והענייני שהתקיים בחודשים האחרונים בחסות בית הנשיא, הן הדרך הנכונה לעצור את הקרע והפילוג בעם, אני סבור שניתן להגיע להסכמות, גם בנושא ליבה שאפשר ליישב בשיח ודרכי שלום, כך אנחנו צריכים לנהוג כלפי העתיד המשותף שלנו, אני מאמין שרוב גדול בציבור רוצה בכך.

----------

משתמש מקצוען
סמוטריץ: ניסנו לדבר עם האופציה הם לא שיתפו פעולה, הרפורמה זה המחויבות הראשונה שלנו נבצע אותה.

פרטים חדשים מישיבת ראשי הקואליציה - נבלם ניסיון לחתימה על הצהרה משותפת על קידום ביטול עילת הסבירות לאור שזה מהלך ''לא מספק.''

טראמפ 2024

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
עריכה תורנית
עמית סגל: נוסח החוק שיעלה מחרתיים בוועדת החוקה: ״על אף האמור בחוק יסוד זה, מי שבידו סמכות שפיטה על פי דין, לרבות בית המשפט העליון, לא ידון ולא ייתן צו נגד הממשלה, ראש הממשלה, שר משריה או נבחר ציבור אחר כפי שייקבע בחוק, בעניין סבירות החלטתם"

טראמפ 2024

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
עריכה תורנית
גיוואלד!
מיכאל האוזר: ‏ע״פ הנוסח שפורסם מינויו של אריה דרעי זו הצרה הקטנה ביותר. הסיפור האמיתי - הממשלה תוכל לפטר את היועמ״שית וידיהם של שופטי בג״צ יהיו קשורות. הממשלה, אם רק תרצה, תוכל למנות יועמ״ש חדש - מטורלל ככל שיהיה - ובג״צ לא יוכל להתערב. אריה דרעי עוד עלול להפוך לעז.

יענקל בעל עגלה

משתמש סופר מקצוען
פרסום וקופי
עריכה תורנית
שוטרת מג"ב אוריאן בן כליפא על גזר דינה: "אכזבה, אין מילים בפי כדי לתאר את התחושה הכואבת. לא נתפס שאין אמת בבית המשפט, חוסר הצדק משווע. לא אשקוט ולא אוותר - אלחם עד הסוף להוכיח את חפותי והצדק עימי יעשה בע"ה" .

לבלוב

משתמש מקצוען
פרסום וקופי
מוזיקה ונגינה
עריכה תורנית
שוטרת מג"ב אוריאן בן כליפא על גזר דינה: "אכזבה, אין מילים בפי כדי לתאר את התחושה הכואבת. לא נתפס שאין אמת בבית המשפט, חוסר הצדק משווע. לא אשקוט ולא אוותר - אלחם עד הסוף להוכיח את חפותי והצדק עימי יעשה בע"ה" .
על מה שפטו אותה ומה היה גזר דינה?

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  107  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה