פוליטי הרפורמה במערכת המשפט • מחאות השמאל

גלילאי

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
בן כספית הגיב היום בתוכניתו עם ינון מגל (לפני כמה דקות) על ה"טעות" הזה
שזה טעות הקלדה וכתבו 571 במקום 175.
רק מעניין שאח"כ הוא אמר שהמספר 571 זה המפגינים מכל הארץ, אז ממש יצא משחק מספרים יפה ש571 זה מכל הארץ, ובהפיכת המספרים 175 זה המספר של קפלן בלבד
מזל שאני לא באתי להפגנה, כי אז זה היה הורס להם את המספר היפה הזה והיו צריכים לכתוב 571,001.....
הם יודעים אפי' שהיו שם 175 אלף, לא כ-150 ולא קרוב ל-200 אלא פשוט 175.000 . מעניין מתי יעדכנו אותנו שהיו שם 178.537 ?!

שועל ספרות.

מהמשתמשים המובילים!
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
צילום מקצועי
בן כספית הגיב היום בתוכניתו עם ינון מגל
ומה הגיב אותו בן כספית שדברר את התנגדותו של אלן דרשוביץ בהתרגשות אך לפני מספר ימים, על כך שאלן טוען שאנו ממש לא נהפוך לדיקטטורה אלא נהיה כמו הרבה מדינות מערביות.
"הויכוח הזה הוכרע ולכן אני לא אגיב על כך..."
כשהוא בצד הנכון כמובן נשים אותו בכותרות ונדבר על כושר משפטנותו. כשהוא "טועה בצד" אין צורך אפילו להגיב...

נערך לאחרונה ב:

גלילאי

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
ומה הגיב אותו בן כספית שדברר את התנגדותו של אלן דרשוביץ בהתרגשות אך לפני מספר ימים, על כך שאלן טוען שאנו ממש לא נהפוך לדיקטטורה אלא נהיה כמו הרבה מדינות מערביות.
"הויכוח הזה הוכרע ולכן אני לא אגיב על כך..."
כשהוא בצד הנכון כמובן נשים אותו בכותרות ונדבר על כושר משפטנותו. כשהוא "טועה בצד" אין צורך אפילו להגיב...
בן כספית ידוע כמובן באובייקטיביות המאוזנת המפורסמת שלו...

זה נראה כאסטרטגיה של התקשורת ומערכת המשפט-מלחמה עם בן גביר

טראמפ 2024

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
עריכה תורנית
ישי כהן: ‏בעיריית בני ברק שוקלים להעמיד דוכני שתייה עבור המפגינים שיגיעו לצעוד בעיר ביום חמישי - ״אף אחד לא יצליח להפוך את האירוע למלחמת אחים בין חרדים לחילונים, אחים אנחנו. מבינים את הזעקה שלהם גם אם לא מסכימים, נכבד ונקבל אותם באהבה. נקווה ששוליים מ-2 הצדדים לא יובילו לפרובוקציות״.

טראמפ 2024

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
עריכה תורנית
יו״ר סיעת ׳המחנה הממלכתי׳ ח״כ זאב אלקין לגלסנר ב׳קול ברמה׳: ״מתווה הנשיא מבטיח מינוי לטווח ארוך של שופטים שמרניים הרבה יותר מהמתווה שמציע רוטמן. לוין ואני הובלנו בעבר שורת חוקים שאם היו מדוברים היום, הייתי תומך בהם״.
השר לשעבר יובל שטייניץ למימרן ב׳קול חי׳ - ״הגענו כמה שרים לשעבר מכמה קצוות, לנו אין אינטרסים פוליטיים, אולי נצליח להגיע לעמק השווה ואחרי דיונים בינינו הגענו למתווה. הצגנו אותו לנשיא, אבל לצערי ברגע האחרון הוא סטה ממנו. חלק מההצעות שלנו עדיין בתוקף״.

טראמפ 2024

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
עריכה תורנית
ישי כהן: תחילת ההתקפלות? ממינוי 4 שופטים, רוטמן מדבר על 2 בלבד. ולהזכיר שככל הנראה רק הנושא הזה יעבור במושב הנוכחי. בתחילה דובר על העברת מרבית הרפורמה לפני פסח, ועד המושב הבא יש מספיק זמן כדי למסמס סעיפים אחרים. בקצב הזה בימין עוד יתגעגעו למתווה הנשיא.
עמית סגל:
ממש מדהים השרלטנות התקשורתית הביזארית של הקואליציה. מפרסמים את המתווה כלאחר יד בוועדת החוקה, בלי להסביר, בלי להדגיש את ההבדלים. הזייה.
מיכאל שמש: התנהלות הקואליציה קווים לדמותה: 1. נמנה את כל השופטים. 2. נמנה רק 4 שופטים. 3. רוטמן מציע למנות רק 2, וכל זה עוד לפני החלטת ראשי המפלגות. שמישהו יזכיר להם ששקד מינתה 4 שופטים שמרנים בלי מסיבות עיתונאים ובעיקר בלי להבעיר את המדינה.
טלי גוטליב בקבוצה הסיעה - ״מה נסגר?? אנחנו מפלגת שלטון ורוטמן מציע מה שבא לו בוועדת חוקה?? אני לא בובה ולא פיון בוועדה הזו. רוטמן ניהל את הוועדה חודשיים ובסופו של דבר נכנע ונחלש באופן מביש. אני לא מגיעה יותר לוועדת חוקה בדיוני הרפורמה״....
....״אני נחרדת מגילוי החולשה של רוטמן. על מה נאבקנו אם לא על רוב בוועדה למינוי שופטים? תסלחו לי, אני פשוט מתביישת. נסיגה וכניעה לבושת כולנו״.

טראמפ 2024

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
עריכה תורנית
יקי אדמקר: כצפוי: ארגוני המחאה נגד הרפורמה המשפטית דוחים על הסף גם את הריכוך של ח״כ רוטמן.

טראמפ 2024

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
עריכה תורנית
משה סעדה: ״‏לא השתתפתי במשך חודשיים בדיונים הממושכים של ועדת חוקה, כדי לסיים עם מתווה שירוקן למעשה את הרפורמה מתוכן. אם היא אכן נכונה, אז ההצעה שפורסמה מנציחה את המצב הקיים ומונעת את התיקון לו ייחלנו במערכת המשפט״.
דודי אמסלם: ״שמחה ידידי, זה לא הזמן להתקפל או לוותר! לא בשביל זה ניצחנו בבחירות - הציבור שבחר בנו מצפה לשינוי מהותי! לא נתמוך בפארסה הזו, נקודה״.

טראמפ 2024

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
עריכה תורנית
אבי רבינא: ישיבת סיעה סוערת צפויה בליכוד. נאסרה כניסתם של ראשי רשויות, יועצים ותקשורת לישיבה.

טראמפ 2024

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
עריכה תורנית
עמית סגל: יולי אדלשטיין הודיע: ״אתמוך במתווה החדש״.
דפנה ליאל: דני דנון צפוי להצביע נגד המתווה.

מיכאל שמש: נתניהו נערך למסיבת עיתונאים הערב.
יהודה שלזינגר: בחלק הסגור של ישיבת הסיעה (עדיין נמשכת): סעדה וגוטליב זועמים. בשביל זה באנו? בשביל זה ישבנו שעות בוועדת החוקה? יריב לוין: ״לא באנו להשתלט על בית המשפט, באנו לגוון״.
מיכאל שמש: דני דנון התנגד לשינויים ותקף את המתווה.
דוד ביטן בסיעת ׳הליכוד׳: ״אצביע בעד שינוי הוועדה לבחירת שופטים. אבל זו פעם אחרונה שלא מתייעצים איתנו״.
אבי רבינא: גפני בשיחת מסדרון כעת: ״לא זזים מילימטר בלי פסקת ההתגברות ברוב של 61. בלי זה, לא תהיה ממשלה״.

טראמפ 2024

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
עריכה תורנית
דפנה ליאל: ההצבעה בסיעת ׳הליכוד׳ - 34 הצביעו בעד ו-4 נגד. הח״כים שהצביעו נגד: דנון, אמסלם, סעדה ופסל.

טראמפ 2024

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
עריכה תורנית
'ערוץ 13': איום ההתפטרות של שר הביטחון גלנט היה ככה"נ בתיאום מוקדם עם ראש הממשלה נתניהו.

דיאלוג

מהמשתמשים המובילים!
איבדו את זה

מעל אלף פסיכולוגים מתריעים מפני הסכנה הנשקפת​

מעל לאלף פסיכולוגים מכל רחבי הארץ העוסקים בתחום הטיפול בילדים ונוער חתמו על גילוי דעת המתריע באשר לסכנה הנשקפת לבריאות הנפש נוכח הרפורמה המשפטית | לדבריהם: "מחוייבותינו לומר כי בלי דמוקרטיה לא רק שאין בריאות נפש, אין חיי נפש ראויים"​

מחר עוד תראו "עצומת אלף נהגי משאיות אשפה: בלי דמוקרטיה אין זבל לאסוף"

ברוך ר

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
עימוד ספרים
איבדו את זה

מעל לאלף פסיכולוגים מכל רחבי הארץ העוסקים בתחום הטיפול בילדים ונוער חתמו על גילוי דעת המתריע באשר לסכנה הנשקפת לבריאות הנפש נוכח הרפורמה המשפטית | לדבריהם: "מחוייבותינו לומר כי בלי דמוקרטיה לא רק שאין בריאות נפש, אין חיי נפש ראויים"​

מעניין כמה כסף הם קיבלו על המשפט הזה :sneaky:

טראמפ 2024

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
עריכה תורנית
איבדו את זה

על הנזק למיקרו-ביולוגיה לא שמעת? (אני רציני לגמרי)...

טראמפ 2024

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
עריכה תורנית
שר המשפטים יריב לוין מצהיר כעת בפטריוטים ב׳ערוץ 14׳: ״אני אומר בצורה ברורה, לאחר הפגרה - אנחנו נקדם את שאר מרכיבי הרפורמה המשפטית בהתאם לתכנון המקורי״.
יקי אדמקר: ‏חתיכת כותרת
- שר המשפטים יריב לוין הצהיר בפטריוטים כי במקרה שבג״ץ יפסול את חוקי הרפורמה המשפטית ״אנחנו לא נקבל את זה. זה יהיה חציית כל קו אדום״. לדבריו, ״אין הצדקה לפסילה של בג״ץ והשינוי שעשינו נועד למנוע כל טענה למשבר חוקתי״.
׳ערוץ 13׳ עם ציטוטים מתוך סיעת ׳הליכוד׳ - אמיר אוחנה: ״יש פער גדול בין הציפיות לבין המציאות. אם היו אומרים לנו לפני שנה שנשב כאן בממשלה בראשות נתניהו עם 64 מנדטים ונעשה שינויים כאלה במערכת המשפט, היינו חותמים על זה״. דוד אמסלם: ״אנחנו לא צריכים להיכנע, זה יתפרש ככניעה לבריונות ולאלימות שמופעלת״.
ח״כ אמסלם במליאה במסר למפכ״ל - ״אנחנו נקים ועדת חקירה ממלכתית על מה שהיה פה בחודשיים האחרונים. חכה תראה כמה יועמדו לדין. אני מציע לך שבתאי - אל תהיה אחד מהם״.

יענקל בעל עגלה

משתמש סופר מקצוען
פרסום וקופי
עריכה תורנית
וכצפוי
התנועה לאיכות השלטון פנתה היום (שלישי) ליועמ"ש בבקשה שתפתח בחקירה נגד ח"כ דודי אמסלם, בעקבות דברים שאמר אמש מעל בימת הכנסת, אשר מהם עולה איום ברור כלפי מפכ"ל המשטרה.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה