ישי כהן: תחילת ההתקפלות? ממינוי 4 שופטים, רוטמן מדבר על 2 בלבד. ולהזכיר שככל הנראה רק הנושא הזה יעבור במושב הנוכחי. בתחילה דובר על העברת מרבית הרפורמה לפני פסח, ועד המושב הבא יש מספיק זמן כדי למסמס סעיפים אחרים. בקצב הזה בימין עוד יתגעגעו למתווה הנשיא.
עמית סגל: ממש מדהים השרלטנות התקשורתית הביזארית של הקואליציה. מפרסמים את המתווה כלאחר יד בוועדת החוקה, בלי להסביר, בלי להדגיש את ההבדלים. הזייה.
מיכאל שמש: התנהלות הקואליציה קווים לדמותה: 1. נמנה את כל השופטים. 2. נמנה רק 4 שופטים. 3. רוטמן מציע למנות רק 2, וכל זה עוד לפני החלטת ראשי המפלגות. שמישהו יזכיר להם ששקד מינתה 4 שופטים שמרנים בלי מסיבות עיתונאים ובעיקר בלי להבעיר את המדינה.
טלי גוטליב בקבוצה הסיעה - ״מה נסגר?? אנחנו מפלגת שלטון ורוטמן מציע מה שבא לו בוועדת חוקה?? אני לא בובה ולא פיון בוועדה הזו. רוטמן ניהל את הוועדה חודשיים ובסופו של דבר נכנע ונחלש באופן מביש. אני לא מגיעה יותר לוועדת חוקה בדיוני הרפורמה״....
....״אני נחרדת מגילוי החולשה של רוטמן. על מה נאבקנו אם לא על רוב בוועדה למינוי שופטים? תסלחו לי, אני פשוט מתביישת. נסיגה וכניעה לבושת כולנו״.