ענבר טויזר: הפגנות של פעילי ימין תומכי הרפורמה המשפטית נערכות בצמתים ברחבי הארץ. נעמי דיסקין שמפגינה בכניסה לירושלים: ״הגענו כדי להראות שיש שני צדדים למטבע. אנחנו תומכים בממשלה ומצפים מחברי הקואליציה לממש את ההבטחות לבוחרים״.
זה לא נכון,בן גביר הוא אלוף תקשורת אבל חוץ מזה הוא כלומניק אין לי מילה אחרת לומר עליו כל אחד שמנהל עסק של עשר עובדים יודע שכך לא עובדים. כך מביאים חורבן, שילמד מסמוטריץ קיבל משרד עובד בהרמוניה,
בן גבי פשוט בא לעשות מה שהוא ידע כל החיים שלו בוקה ומבלקה להטריל ולבלבל אבל לא לנהל הוא פשוט ההגדרה הפשוטה של ילד שנשר ממוסדות החינוך לא התחנך גם אחרי זה.
פשוט אף אחד לא עבד כך, גם אם משנים דברים צריך לדעת לשנות, כל מנהל מגיע למקום עבודה אם הוא יריב עם כל העובדים כל המקום ייהרס
כן יש סדר איך משטרה עובדת יש הירכה לא מדלגים מנהלים הוא פשוט נהנה לסכסך בין כולם וכך שיצעקו ויריבו
נכון יש מה לתקן במשטרה אבל זה לא קשור לבן גביר הוא פשוט הפך הגמור מלתקן דרך אגב הרבה יותר יש לתקן במשטרה ממערכת המשפט המשטרה זה גוף שנכנע פוליטי לחזקים לא חסר מיקרים שאנשי כוח סגרו עם דילים על אני ציבור חזקים אבל אם זה ייהכך לגוף פוליט רישמי השחיתות תחגוג פי אלף
לבנתיים הוא לא מביא קבלות אלא רק נזקים התפקיד הזה גדול עליו בכמה קומות
אתם יכולים לשאול את ברדוגוזה לא נכון,
ובהמשך הערב אסביר מדוע..
רמז: יש כוחות גדולים שפועלים כדי שזה יראה כך,
ומסיתים את פקודיו לעשות לו שרירים...
בערוצים האחרים 12 ו13 גוש הימין הוא על 58 - 57.סקר מנדטים חדש של ׳ערוץ 14׳ - ׳הליכוד׳ 32. ׳יש עתיד׳ 23. ׳המחנה הממלכתי׳ 15. ש״ס 11. יהדוה״ת 7. ׳הציונות הדתית׳ 6. ׳עוצמה יהודית׳ 6. ׳ישראל ביתנו׳ 6. ערבים 5. רע״מ 5 ו׳מרצ׳ 4.
לפי הסקר - גוש הימין על 62 מנדטים. בסקר: מפלגת ׳העבודה׳ לא עוברת את אחוז החסימה.
הכל ספינים תשאלו אדם שניהל כמה דברים בחיים שלו לא כך מנהלים דברים אין לזה שום צורת ניהול מי שמכיר את ההיסטוריה שלו לא מתפלא בכלל א"א לחנך מבוגר בכמה ימים לא צריך להיות חכם גדול אף אחד לא חושב שמוטריץ היה מנהל כך וכולם מבינים שבל משרד שהוא היה מקבל הוא היה משגע לכלום את השכלאתם יכולים לשאול את ברדוגו
מקווה שאתה צודק יצא לי באופן אישי לדבר עם שני ליכודניקים שהצביעו לביבי וחלמו עליו ואמרו לי יותר לא נצביע לו [אחד אמר לי אני יצביע למרץ ואחד לגנץ]בערוצים האחרים 12 ו13 גוש הימין הוא על 58 - 57.
אבל הענין הוא שגם לפני הבחירות הנוכחיות גוש הימין היה על אותו מספרים אצלם, ומאידך אצל 14 גוש הימין היה על 62.
המסקנה שלי, גוש הימין לא ירד (גם לפי סקר 14), ולערוצים יש את אותו הטעות שהיה להם לפני הבחירות האחרונות.
כל אחד שמנהל עסק של עשר עובדים יודע שכך לא עובדים. אמת. אך עסק בן 10 עובדים שכולם הם לעומתיים לבוס אין לו זכות קיום, לבוס, כי אין לו מי שיעבוד לו והעובדים אחת דינם...בן גביר הוא אלוף תקשורת אבל חוץ מזה הוא כלומניק אין לי מילה אחרת לומר עליו כל אחד שמנהל עסק של עשר עובדים יודע שכך לא עובדים. כך מביאים חורבן, שילמד מסמוטריץ קיבל משרד עובד בהרמוניה,
בן גבי פשוט בא לעשות מה שהוא ידע כל החיים שלו בוקה ומבלקה להטריל ולבלבל אבל לא לנהל הוא פשוט ההגדרה הפשוטה של ילד שנשר ממוסדות החינוך לא התחנך גם אחרי זה.
פשוט אף אחד לא עבד כך, גם אם משנים דברים צריך לדעת לשנות, כל מנהל מגיע למקום עבודה אם הוא יריב עם כל העובדים כל המקום ייהרס
כן יש סדר איך משטרה עובדת יש הירכה לא מדלגים מנהלים הוא פשוט נהנה לסכסך בין כולם וכך שיצעקו ויריבו
נכון יש מה לתקן במשטרה אבל זה לא קשור לבן גביר הוא פשוט הפך הגמור מלתקן דרך אגב הרבה יותר יש לתקן במשטרה ממערכת המשפט המשטרה זה גוף שנכנע פוליטי לחזקים לא חסר מיקרים שאנשי כוח סגרו עם דילים על אני ציבור חזקים אבל אם זה ייהכך לגוף פוליט רישמי השחיתות תחגוג פי אלף
לבנתיים הוא לא מביא קבלות אלא רק נזקים התפקיד הזה גדול עליו בכמה קומות
כבר זה מראה כמה יש כאן פיברוק, או שהוא מעולם לא הצביע לביבי או שהוא צחק שאמר שיצביע למרץ... לא תיתכן קוטביות וחוסר פורפורציה שכזו.מקווה שאתה צודק יצא לי באופן אישי לדבר עם שני ליכודניקים שהצביעו לביבי וחלמו עליו ואמרו לי יותר לא נצביע לו [אחד אמר לי אני יצביע למרץ ואחד לגנץ]
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: