אסתי מהודר
משתמש מקצוען
היי,
שוב אני והפעם במתכון היסטרי באמת...
זה לא רוגלך רגילים עם שוקולד זה רוגלך בסירופ -למי שמכירה , ולמי שלא:
מכינים בצק-לא ממלאים בכלום ואחרי האפייה טובלים בסירופ יוצא היסטרייייייייי
טוב למה אני מחכה קבלו?:
רוגלך בסירופ
לערבל :
* 1 ק"ג קמח
* 2 ביצים
* 1 כוס סוכר
* 1 שמרית- 2 כפות שמרים יבשים
* 1/2 כוס שמן
* 1 שקית ס.וניל
* 1/2 1 כוסות מים פושרים
* כפית מלח
להתפיח לרבע שעה, אח"כ לחלק ל-5 חלקים, לרדד, על כל עלה למרוח שכבה דקה של מרגרינה, לקבל למעטפה, לשים כ-6 שעות במקרר.
אחרי 6 שעות לרדד כל מעטפה לעיגול , לחלק ל-16 משולשים , לגלגל לרוגלך לאפות כ-20 דק' עד להשחמה קלה.
סירופ:
להרתיח על אש קטנה-
* 1/4 1 כוס סוכר
* 1/4 1 כוס מים
* 2.5 פקיים של ת.וניל
לטבול כל רוגלה בסירופ ולשים על רשת (כדאי לשים מתחת נייר אפייה)
בהצלחה!!!
שוב אני והפעם במתכון היסטרי באמת...
זה לא רוגלך רגילים עם שוקולד זה רוגלך בסירופ -למי שמכירה , ולמי שלא:
מכינים בצק-לא ממלאים בכלום ואחרי האפייה טובלים בסירופ יוצא היסטרייייייייי
טוב למה אני מחכה קבלו?:
רוגלך בסירופ
לערבל :
* 1 ק"ג קמח
* 2 ביצים
* 1 כוס סוכר
* 1 שמרית- 2 כפות שמרים יבשים
* 1/2 כוס שמן
* 1 שקית ס.וניל
* 1/2 1 כוסות מים פושרים
* כפית מלח
להתפיח לרבע שעה, אח"כ לחלק ל-5 חלקים, לרדד, על כל עלה למרוח שכבה דקה של מרגרינה, לקבל למעטפה, לשים כ-6 שעות במקרר.
אחרי 6 שעות לרדד כל מעטפה לעיגול , לחלק ל-16 משולשים , לגלגל לרוגלך לאפות כ-20 דק' עד להשחמה קלה.
סירופ:
להרתיח על אש קטנה-
* 1/4 1 כוס סוכר
* 1/4 1 כוס מים
* 2.5 פקיים של ת.וניל
לטבול כל רוגלה בסירופ ולשים על רשת (כדאי לשים מתחת נייר אפייה)
בהצלחה!!!