אפשר שמות של הנותרים???בדקתי, בתחילת פרק 9 יש סקירה על המתמודדים שעלו.
כרגע נשארו שמונה שעדיין לא שרו (יש לי גם שמות...), ייתכן ששניים ירדו וכך יש בדיוק שישה לפרק המסכם.
כן.אפשר שמות של הנותרים???
הלל מאיר ברשימה?
תודה!
תודה על ההשקעה!!כן.
עמיחי סובר
הלל מאיר
מאיר מסוארי (?)
איצלה אייזנשטארק
יוסף חיים בוסקילה
אייל אביב
אביחי עוזרי
חיים יהודה
צודק לגמרי.יש הבדל בין ביקורת בונה להשפלות.
אם יצא לכם לראות תכניות אחרות דומות ברעיון לתכנית הזאת, תראו את ההבדל הזה בגדול!
אין שם השפלות, יש שם ביקורת בונה ומלא ראיית הטוב.
כולם יוצאים בהרגשה מרוממת של הצלחה וחבל שאין את זה בתכנית הזאת.
יש כאן גם סוג של תחרות בין השופטים (הצעירים)- מי יאמר את התגובה הכי לעניין. הם מסתכלים אחד על השני לראות אם הם ריצו זה את זה.
מאוד ברור לעין חדה שקליין וברי די מפחדים לומר משו שנוגד את דבריו של דדיה.
ואם הם ממש מרגישים צורך לעשות זאת, הם רק ימלמלו משו בשקט בינם לבין עצמם. לפחות רוב הזמן. אין להם את הביטחון לקום ולומר את מה שהם מרגישים וחושבים בחופשיות. וגם זה חבל.
לחלוטין לא נכון!!!!!!!!!!אין שם השפלות, יש שם ביקורת בונה ומלא ראיית הטוב.
כולם יוצאים בהרגשה מרוממת של הצלחה וחבל שאין את זה בתכנית הזאת.
יש הרבה אבל הם טירונים בהתאם.לדעתי,
זמר שהוא לא יוצר אלא רק מבצע, צריך שיהיה לו חידוש בקול ובביצוע (כמו מרדכי בן דוד, חיים ישראל, נמואל הרוש ועוד שלא עולים לי בראש כרגע), שלהם יש מה לחדש מבחינת קול וביצוע.
אבל סתם לשיר כמו... ולעשות תנועות כמו... לשיר עם אות ר' כמו השדרנים בקול ישראל, וכמו סבא שלי...
אבל ליוצר יש יותר אפשרות לחדש גם אם אם אין לו קול נדיר, וחבל שאין הרבה כאלה בתוכנית.
זה נכון לגמרי.לחלוטין לא נכון!!!!!!!!!!
אתה נכד של דוד צאבח???אבל סתם לשיר כמו... ולעשות תנועות כמו... לשיר עם אות ר' כמו השדרנים בקול ישראל, וכמו סבא שלי..
היה רוצה...אתה נכד של דוד צאבח???
כזה גדולה להיות נכד שלו?היה רוצה...
פנחס כהן לכאורה מתאים להגדרה שלךאבל ליוצר יש יותר אפשרות לחדש גם אם אם אין לו קול נדיר, וחבל שאין הרבה כאלה בתוכנית.
הבעיה שלו שהוא כל פעם שר בסגנון אחר, והוא מזייף די הרבה.פנחס כהן לכאורה מתאים להגדרה שלך
מזה כל פעם?הבעיה שלו שהוא כל פעם שר בסגנון אחר, והוא מזייף די הרבה.
זה שיר שלו ואתה מחליט שהוא זייף אותו???הוא כן זייף בפעם הקודמת.
אמרתי שהוא זייף לא שהוא שינה את השיר.זה שיר שלו ואתה מחליט שהוא זייף אותו???
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: