תערכי ןתמחקי בבקשה את הציטוט שלי, טוב?צודקת. סליחה
תערכי ןתמחקי בבקשה את הציטוט שלי, טוב?צודקת. סליחה
לפעמים זה הפוךבמרפאות הכל כל כך הרבה יותר איטי.
אם מתאשפזים, מגיעים הרבה יותר לתשובה.
נכון, כנראה שאצל תינוקות זה מסובך יותר. אני אישית פגשתי תינוקות מאושפזים חודשים בשביל אבחון (במקרה אחד תת שגשוג בלי הקאות, במקרה השני שלשולים בלי פוסקים). אבל מה היה קורה אם הם היו בבית, אני לא יודעת....לפעמים זה הפוך
(ולפעמים בשתי האופציות לוקח מידי הרבה זמן עד שעולים על קצה חוט )
אחרי שאני מכירה את שתי האופציות המסקנה שלי זה מה שיותר נח להוריםנכון, כנראה שאצל תינוקות זה מסובך יותר. אני אישית פגשתי תינוקות מאושפזים חודשים בשביל אבחון (במקרה אחד תת שגשוג בלי הקאות, במקרה השני שלשולים בלי פוסקים). אבל מה היה קורה אם הם היו בבית, אני לא יודעת....
נ.ב. זה היה בשני בתי חולים שונים, ושניהם נודעים באיכות רפואת הגסטרו שלהם.
EOE היא חלק מהמחלות שנגרמות מדלקת סוג 2: אסתמה, דלקת עור אטופית המכונה גם אטופיק דרמטיטיס או אסתמה של העור, דלקת סינוסים כרונית עם פוליפים באף (נזאל פוליפוזיס), דלקת אאוזינופילית של הוושט(EOE) ואורטיקריה ספונטנית כרונית (CSU).ואגב בד''כ מדובר בילדים שסובלים מאסטמה עונותית
לשיקולךלבי"ח לא הלכנו, אלא קבענו תור בדחיפות למרפאת אכילה אחרת
אסטמה עונתית בהקאות שנמשכות כמעט רצוף מאייר שנה שעברה עד היום?ואגב בד''כ מדובר בילדים שסובלים מאסטמה עונותית
מה אתכם?נראה אגב אם מחר לא יאשפזו אותנו או אני לא יודעת אם יותר טוב או פחות- ישלחו אותנו עם "תכשיט" נחמד.
אגב, בגלל שהיא ירדה המון אחרי הלידה היינו מאושפזים חודש, אבל תכלס' לא עלו על כלום, ולמשה גם כמעט לא בדקו, רק שאלו לנמה היא עולה בקצב רגיל עם בומבה של קלוריות. לא ענו תשובה.
אנחנו בבית, אין להם מה לחדש לנומה אתכם?
הם לא נתנו רשימת בדיקות?אנחנו בבית, אין להם מה לחדש לנו
לא נתנו רשימת בדיקות, היא ירדה 200 גר' בשבועיים. תקין זה בטח לא. היא גם ירדה לאחוזון 0.6!הם לא נתנו רשימת בדיקות?
חשבו שהמצב תקין?
להקיא זה בטח לא תקיןלא נתנו רשימת בדיקות, היא ירדה 200 גר' בשבועיים. תקין זה בטח לא. היא גם ירדה לאחוזון 0.6!
מחר אנחנו חוזרים לרופא ילדים שלנו למה היא הקיאה אתמול בלילה 3 פעמים!
הם טענו שאין להם תשובה.להקיא זה בטח לא תקין
אבל מה הם טענו?
מתי עשיתם לאחרונה בדיקות דם?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: