אם היית באשפוז ובשחרור קיבלת הוראה לחזור לבית החולים - אכן יתנו לך טופס 17 ומספיק רופא משפחה.לנו נתנו ככה, אולי בגלל האשפוז.
אם היית באשפוז ובשחרור קיבלת הוראה לחזור לבית החולים - אכן יתנו לך טופס 17 ומספיק רופא משפחה.לנו נתנו ככה, אולי בגלל האשפוז.
לא, רק בגסטרוסקופיה, אבל בחלק מהמקרים יש גם עליה של האאוזינופילים בדם.דלקת EOE רואים בבדיקות דם?
0583274242. בשמחה.אני נמצאת באותה הסיטואציה, יש אפשרות ליצור איתך קשר?
לא אותו בית חולים, באמת נתנו לי אוטומטית לאותו בית חולים אבל קבעתי לחבית חולים אחר ולא היה בעיה להחליף ספק.אם היית באשפוז ובשחרור קיבלת הוראה לחזור לבית החולים - אכן יתנו לך טופס 17 ומספיק רופא משפחה.
זה כבר תלוי בבתי חולים ובשיוכים שלהם במשרד הבריאות לפי אזור וכן בהסכמים של קופות חולים.לא אותו בית חולים, באמת נתנו לי אוטומטית לאותו בית חולים אבל קבעתי לחבית חולים אחר ולא היה בעיה להחליף ספק.
נמצא בטווח לגמרי.לא, רק בגסטרוסקופיה, אבל בחלק מהמקרים יש גם עליה של האאוזינופילים בדם.
לבן שלי תמיד יש רמה גבוהה מאוד של אאוזינופלים בדם. לא מאבחנים EOE לפי זה כי יש דברים אחרים שיכולים לגרום לזה. בד"כ זה רק מעיד על אלרגיה כלשהי, אבל במקרה של הבן שלי זה היה גבוה מאוד אפילו לילד אלרגי.
אם יש לך תוצאות של ספירת דם שלו, את יכולה לחפש שם EOE.ABS (או ABSOLUTE EOSINOPHILS) ולראות אם זה מחוץ לתחום.
בשביל זה עושים גסטרוסקופיה, בשביל להבין מה קורה בתוך מערכת העיכול.נמצא בטווח לגמרי.
עשינו לו בדיקות דם מקיפות, ויצאו תקינות (תקינות לילד מקיא- סוכר נמוך מאד, המוגלובין נמוך, סטיה בערכי תפקודי כבד, אבל לא שום דבר שמסביר למה ההקאות)
או video capsule endoscopy, בליעת קפסולה שמצלמת את מערכת העיכוול כולל המעי הדק לכל אורכה. בד"כ לא מבוצע בילדים מתחת גיל 10.בשביל לצלם את המעי הדק עושים MRE, שזה בדיקת MRI ספציפית למערכת העיכול.
זה לא שולל EOE. להרבה חולי EOE רמת האאזוניפילים בדם תקינה.נמצא בטווח לגמרי.
עשינו לו בדיקות דם מקיפות, ויצאו תקינות (תקינות לילד מקיא- סוכר נמוך מאד, המוגלובין נמוך, סטיה בערכי תפקודי כבד, אבל לא שום דבר שמסביר למה ההקאות)
את מי את שואלת?התכוונת לדבורה או אלי?
כדאי שתצטטי את ההודעה כדי שיהיה ברור.מישהו רצה לדעת על היימליך לא ידעתי אם התכוונו אלי.
אני נמצאת באותה הסיטואציה, יש אפשרות ליצור איתך קשר?לנו נתנו ככה, אולי בגלל האשפוז.
זה היה מיועד להטעם המושלם והיא נתנה לה את המספר טלפון שלה.
0583274242
היא עדיין במשקל ככה נמוך?מקיאה בבית
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכ
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֶל יי בַּצָּרָתָה לִּי קָרָאתִי וַיַּעֲנֵנִי:ב יי הַצִּילָה נַפְשִׁי מִשְּׂפַת שֶׁקֶר מִלָּשׁוֹן רְמִיָּה:ג מַה יִּתֵּן לְךָ וּמַה יֹּסִיף לָךְ לָשׁוֹן רְמִיָּה:ד חִצֵּי גִבּוֹר שְׁנוּנִים עִם גַּחֲלֵי רְתָמִים:ה אוֹיָה לִי כִּי גַרְתִּי מֶשֶׁךְ שָׁכַנְתִּי עִם אָהֳלֵי קֵדָר:ו רַבַּת שָׁכְנָה לָּהּ נַפְשִׁי עִם שׂוֹנֵא שָׁלוֹם:ז אֲנִי שָׁלוֹם וְכִי אֲדַבֵּר הֵמָּה לַמִּלְחָמָה: