היא עלתה קצת במשקל. היה לנו תור בערב תשעה באב לבדיקה שנדחתה מהאשפוז בגלל וירוס, עדיין אין תוצאות. כל השאר תקין.היא עדיין במשקל ככה נמוך?
כי תת תזונה עלול לדעתי לפגוע בהתפתחות.
תעשי כל מאמץ לנסות לברר ממה הבעיה . חבל על כל יום שעובר!!!
היא עלתה קצת במשקל. היה לנו תור בערב תשעה באב לבדיקה שנדחתה מהאשפוז בגלל וירוס, עדיין אין תוצאות. כל השאר תקין.היא עדיין במשקל ככה נמוך?
כי תת תזונה עלול לדעתי לפגוע בהתפתחות.
תעשי כל מאמץ לנסות לברר ממה הבעיה . חבל על כל יום שעובר!!!
היינו בגיל חצי שנה בערך. לא היה לה מה לעזור לנו.ממליצה ללכת לאוסטאופט !
אני בעיקרות נותנת לילדים שלי סכום לכל נכד שנולד ללכת לאוסטאופט
עד עכשיו רק עזר
אם רפלוקס
אם פליטות וצרחות -
צוואר תפוס
משהו בעיים היה תפוס
הילד רגוע הרבה יותר אח"כ- זה השתדלות מבחינתי!
אם מעניין אותך אתן לך מס' טלפו
מי זה? מה הוא עושה?@הטעם המושלם
אולי תיסעי לסופר בירושלים?
הוא אלוףףף
לי יש תור ביום רביעי בבוקר
אני יעדכן אח"כ כמה עזר...
בהחלטמישהו יודע האם ריפלוקס יכול להביא להקאות מטורפות? לשיעולים וכמעט חנק מאוכל?
וגם לירידה במשקל? חוסר רצון לאכול?בהחלט
9 חודשים.כן
בן כמה הוא?
תוודאו שזה באמת ריפלוקס, אם כן- תביאו לו תרופה ותנסו להביא לו אוכל מוצק ולא דייסות וכו'9 חודשים.
איך מוודאים שזה באמת ריפלוקס? הגסטרו' החליטה שנראה לה על סמך שיחה טלפונית. יש דרך לאמת?תוודאו שזה באמת ריפלוקס, אם כן- תביאו לו תרופה ותנסו להביא לו אוכל מוצק ולא דייסות וכו'
לא להשתולל/להתנדנד/לנענע חזק מידי חצי שעה אחרי האוכל
בעיקרון אם בגיל שנתיים זה לא עובר אז עושים ניתוח קטן אבל אם יש סיבה טובה (ירידה במשקל וכו') עושים גם לפני.
הייתם כבר במיון?
שללתם דברים אחרים?
כן.יש לך נסיון בנושאים הללו? יש אפשרות לשוחח איתך באישי?
הייתי שמחה להאכיל אותו בכפית אבל הוא לא רוצה... רק מוצקים קשים ממש כמו עוגיות וחטיפים וזה לא תזונה להסתמך עליה.כן.
ashira.arc וכו'
ומנסיון, אפשר להאכיל תינוק כל 3 שעות ארוחות בכפית
אז זה יותר קל, מכינים קרקרים ביתיים עם ירקות ועוף טחונים בפנים. (ובודקים מה הבררן הקטן אוהב...)הייתי שמחה להאכיל אותו בכפית אבל הוא לא רוצה... רק מוצקים קשים ממש כמו עוגיות וחטיפים וזה לא תזונה להסתמך עליה.
אם הכוונה לפונדופליקציה, זה ממש לא פשוט. אחרי הניתוח בד"כ אין אפשרות להקיא בכלל וזה לא תמיד טוב.בעיקרון אם בגיל שנתיים זה לא עובר אז עושים ניתוח קטן
תינוק בן 9 חודשים חייב חלב כלשהו. אחרת אפשר להגיע די מהר למצב של תת תזונה.מנסיון, אפשר להאכיל תינוק כל 3 שעות ארוחות בכפית
אני לא יודעת בדיוק איזה ניתוח כי ב"ה לא היינו זקוקים לו אז לא ביררתי לעומק אבל הרופאה אמרה לנו שזה קטן.אם הכוונה לפונדופליקציה, זה ממש לא פשוט. אחרי הניתוח בד"כ אין אפשרות להקיא בכלל וזה לא תמיד טוב.
רצוי והכי קל, אבל אם הוא לא לוקח כלום אז יש אפשרות לעקוף את הבעיה.תינוק בן 9 חודשים חייב חלב כלשהו. אחרת אפשר להגיע די מהר למצב של תת תזונה.
תודה!אנחנו אחרי אשפוז (היום השתחררנו)
כדאי לך לדעתי לגשת למיון הרגשתי שירד ממני עול ענק וכרגע זה מושגח ומטופל כדי שחלילה לא יהיה נזק.
ישבנו עם דיאטנית+ גסטרו
הם שמעו את כל הנתונים והחליטו לתת אומפרזול+ נוטריון פיפיטי
היה לנו סיפור שלם סביב האוכל,
עדיין בניסוי וטעייה
גם הרופאים לא ברורים עם עצמם
נקווה לטוב בעז"ה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכ
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֶל יי בַּצָּרָתָה לִּי קָרָאתִי וַיַּעֲנֵנִי:ב יי הַצִּילָה נַפְשִׁי מִשְּׂפַת שֶׁקֶר מִלָּשׁוֹן רְמִיָּה:ג מַה יִּתֵּן לְךָ וּמַה יֹּסִיף לָךְ לָשׁוֹן רְמִיָּה:ד חִצֵּי גִבּוֹר שְׁנוּנִים עִם גַּחֲלֵי רְתָמִים:ה אוֹיָה לִי כִּי גַרְתִּי מֶשֶׁךְ שָׁכַנְתִּי עִם אָהֳלֵי קֵדָר:ו רַבַּת שָׁכְנָה לָּהּ נַפְשִׁי עִם שׂוֹנֵא שָׁלוֹם:ז אֲנִי שָׁלוֹם וְכִי אֲדַבֵּר הֵמָּה לַמִּלְחָמָה: